Pershendetje,
ky eshte:
I drink all day. I smoke all day.
I took Madonna's breath away
I've done it all but tap the vein.
teksti qe deshiroja te me ndihmoni. Si mund ta perkthenit ne menyre te sakte "I took Madonna's breath away" dhe "i've done it all but tap the vein".

Faleminderit nese dikush do me ndihmonte.