Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2013
    Vendndodhja
    london
    Postime
    16

Me apo pa vjehrri?

Cfare mendoni:Per nje cift eshte me mire te jetojne me vjehrri(prinderit e burrit),apo ndaras duke u vequar ne shtepi te veqanta?

Pyetja per femrat: I DONI VJEHRRAT DHE CILI ESHTE RAPORTI QE KENI ME TO?

Pyetje per meshkujt:SA JENI TE LIDHUR ME PRINDERIT DHE SI DO VEPRONIT NESE NENA DHE BASHKESHORTJA NUK PAJTOHEN MES VETE?

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Pėr: Me apo pa vjehrri?

Nje burre i mire mendoj une eshte ai qe Nene dhe Gruan e ben te ndihet komod ne vendin e vet,secila ka vendin e vet dhe kur keto ndihen mire aty ku e kan vendin besoj ska pse lindin keqkuptime dhe probleme (kuptohet ka dhe raste ekstreme :S)

Sa i perket jeteses,nese vjerrit jan te rinje ne moshen dhe te zotet e vetes,them se me mire te jetojn ndaras,edhe ciftit i duhet hapsira e vet por edhe ata kan nevoj per relaxin e tyre.Nese ata dikur do kene nevoj per kujdesje duhet ta bejem,si djali,nusja e te gjithe......Me vjen keq per pleqet qe kan nevoj e ngelen vetem,nje dite do behemi dhe ne si ata,e cfare mbjell do korresh thote populli yne liridashes

P.S.Gjithesesi te flasin ata me eksperienc

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Varet dhe c'vjerre ke.Gjithsesi cdo njeri ne shtepine e vet eshte me mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Une e dua shume vjehrren time dhe kemi nje raport te shkelqyer.Sme ben asnje problem hic. Ka vdekur para se te njiheshim.

Tani pa shaka......Ne grindjet nuse vjeherr une gjithmone bej fajtore nusen. Hic rastet kur kemi te bejme me ndonje njeri(vjehrre) qe eshte e prishur nga zemra e mendja.

Nusja ka fajet se duhet te gjeje menyren per ta bere vjehrren qe ta respektoje.
    Kur nusja e do burrin e sia do rrenjet e tij nuk eshte per ti besuar asaj dashurie.

Ps kete te fundit e kam lexuar po sme kujtohet autori.....Gjithsesi ishte shqiptar.
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Une e dua shume vjehrren time dhe kemi nje raport te shkelqyer.Sme ben asnje problem hic. Ka vdekur para se te njiheshim.

Tani pa shaka......Ne grindjet nuse vjeherr une gjithmone bej fajtore nusen. Hic rastet kur kemi te bejme me ndonje njeri(vjehrre) qe eshte e prishur nga zemra e mendja.

Kur nusja e do burrin e sia do rrenjet e tij nuk eshte per ti besuar asaj dashurie.

Ps kete te fundit e kam lexuar po sme kujtohet autori.....Gjithsesi ishte shqiptar.
    Natyrisht se ti e ben sepse "Goj liri flet pahiri" !

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Me vjehrren shkoj sh mire.Vet jam sh e komunikushme, por edhe ajo po ashtu.
    Ne 2001 jam martuar dhe deri ne 2010 kemi jetuar bashke.tani jemi vec e vec po ne te njejtin pallat.rehatllek me sh kam tani(ska lidhje kjo se si shkoj une me te), biles ne rastin tim i bezdisur eshte vjehrri qe kerkon te fus hundet edhe kur sduhet, por jo me.....
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Vec shqiptaret bejne keshtu pyetjesh!!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin

Ue qysh na qenka kjo keshtu...

Une burrin e dashurova pa njohur vjerren....u dashka te dua dhe vjerren po aq.....

Per mua fajin e ka vjehrra nese sshkon me nusen.nusja,e reja e shtepise eshte gjithe ankth ne pershtatje me familjen e re te burrit.nese ka dashamirsi nga vjerra ska se si te pergjigjet ndryshe nusja.
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Sigurisht mire do ishte te jetonin ne shtepi te vecanta, por ka raste qe eshte e pamundur. Personalisht besoj qe edhe ti lesh prinderit ne rruge nuk eshte mire. Kur nuk shkojne, fajin e ka burri! Ka plot burra qe nuk dine ti ndajne gjerat, gruan duaje/degjoje per grua, edhe nenen duaje/degjoje per nene!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 17-06-2013 mė 11:07
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Duhen si nuk duhen, por me mire secili ne shtepine e vet. Kane ardh kohet qe dhe prinderit duan rehatine e tyre jo vetem cifti i ri. Eshte tjeter gje pastaj kur nuk jane ne gjendje te kujdesen per veten.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •