Close
Faqja 3 prej 33 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 324

Pėr: Turqia ne prag te "Pranveres" ?

Rregjimi aktual turk kishte filluar t'i fuste hundet ca si shume ne punet e brendeshme te Shqiperise. Personalisht ndihem i lumtur qe kjo qeveri e sistem aktual te ndryshohet.

p.s. Kjo lidhja ketu: http://occupygezipics.tumblr.com/ .... ka foto te shumta nga protesta.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Nuk me ka pelqyer asnjehere erdogani, uroj qe ta heqin nga pushteti.

Ataturku e beri shtet model turqine, ky po e kthen mbrapsht disa shekuj.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Pėr: Plasi ne Turqi

Erdogani dhe shpura e tij kane axhende te fshehur per rivendosjen e ligjit Sharia ne turqi. analizon gazetari dhe shkrimtari turk Mustafa Akyol

http://www.al-monitor.com/pulse/orig...-paranoia.html
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Kjo teme ka vajtur...e hedh Arqileja e pret Darius (Tajipi i forumit qe fshin e debon sipas qejfit)

Kush sja ka haberin nga Turqia, ata flasin me shume...shto edhe grekofilat qe i behet zemra mal

E di ca eshte DISK?? http://www.disk.org.tr/ (Konfederata e sindikatave te punonjsve revulocionar te Turqise)
    Plehra komuniste qe akoma lexojne librat e Hoxhes ne Turqi...Taksimin e kane si vend te shenjte se atje jane vrare komunista ne 1977 edhe e kane bere si simbol per ideologjit e tyre te semura.
    Ai yankee nga Connecticuti (si libri i Mark Twain-it) ska pare ndonjehere Turqin tamam qe eshte trembur aq shume.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Toffee Lexo Postimin
    Kjo teme ka vajtur...e hedh Arqileja e pret Darius (Tajipi i forumit qe fshin e debon sipas qejfit)

Kush sja ka haberin nga Turqia, ata flasin me shume...shto edhe grekofilat qe i behet zemra mal

E di ca eshte DISK?? http://www.disk.org.tr/ (Konfederata e sindikatave te punonjsve revulocionar te Turqise)
    Plehra komuniste qe akoma lexojne librat e Hoxhes ne Turqi...Taksimin e kane si vend te shenjte se atje jane vrare komunista ne 1977 edhe e kane bere si simbol per ideologjit e tyre te semura.
    Ai yankee nga Connecticuti (si libri i Mark Twain-it) ska pare ndonjehere Turqin tamam qe eshte trembur aq shume.
    lexo te mesosh se kush jane aktoret ne turqi..kujton ti se nuk e dime ne se kush eshte axhenda e islamikut erdogan.

http://www.al-monitor.com/pulse/orig...ecularism.html
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Shqiptaret duhet te mesohen te bejne debat te kulturuar. Kafshet do trajtohen si kafshe, perfshi ketu dhe ata qe mendojne se po bejne inteligjentin me komente si ky me siper. Nese nuk te pelqen komenti im argumentoje pse pa kaluar ne krahasime apo emertime. Une te solla foto te shumta, te solla deshmi te nje personai komplet te jashtem si dhe thirrjen publike te nje turku online ku jep lidhje pa fund ne twitter si dhe nje lidhje me foto po nga protestat. Ke ndonje gje per te thene per ato apo do vazhdosh te llomotisesh pa lidhje?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar mė parė nga Toffee Lexo Postimin
    Kush sja ka haberin nga Turqia, ata flasin me shume...
    Nuk eshte e rendesishme te marresh vesh nga Turqia, por te marresh vesh se ēfare ka kohe qe Turqia ben ne shqiperi pa u vene re, kjo fale neglizhences totale te shtetit dhe faktit qe shiten per 2 lek.
    Une i njoh nga afer turqit, mentalitetin e tyre dhe rrezikun qe perfaqesojne ata si erdogani.

Universiteti Vitrina eshte nje fasade e influences turke ne shqiperi psh, jo vetem kaq, por kane filluar te financojne nje parti te re (koalicioni i djathte) dhe pretendojne ndonje deputet ne parlament.
    Une nuk kam asgje personalisht me turqit, madje njoh turq dhe kam respekt, por politika turke ne shqiperi po tenton te na ktheje "tek baba turku". Plan i zgjuar dhe afatgjate por qe po i jep frytet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 01-06-2013 mė 09:49

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Shqiptaret duhet te mesohen te bejne debat te kulturuar. Kafshet do trajtohen si kafshe, perfshi ketu dhe ata qe mendojne se po bejne inteligjentin me komente si ky me siper. Nese nuk te pelqen komenti im argumentoje pse pa kaluar ne krahasime apo emertime. Une te solla foto te shumta, te solla deshmi te nje personai komplet te jashtem si dhe thirrjen publike te nje turku online ku jep lidhje pa fund ne twitter si dhe nje lidhje me foto po nga protestat. Ke ndonje gje per te thene per ato apo do vazhdosh te llomotisesh pa lidhje?
    Foto mund te sjellesh shume..edhe vec nga fytyra i kuptoj qe jane komunista te mbledhur ne Taksim.
    Darius, Turqia eshte gati 70 miljon...normale qe do kete shume shume pakenaqsira ngaTajipit (qe eshte bere si Sala). Stambolli eshte 15 miljon me vete, eshte me se normale qe mund te mblidhen me qindra e mijra vete. Aq me teper ca plehra komuniste qe kane shume lidhje me njeri tjetrin e sic e thashe me lart e kane si simbol te tyre sepse atje jane vrare 35 veta ne 1977.
    Edhe komunistat njifen per ekstremizmin e tyre ne sjellje..kshu qe me duket me se normale. Njerez te qarqeve te caktuara duan ti japin nuanca te tjera..me se normale. Gjej shesh bej pershesh..

Faqja 3 prej 33 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •