Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Pėr: Revolta e Muslimaneve ne Suedi

Citim Postuar mė parė nga TilVolioR Lexo Postimin
    Kur nje njeri sillet si Arab edhe me keq se nje taleban, per mua nuk esht Shqiptar...dhe nuk ka te drejte ta quaj veten Shqiptar!
    Te faleminderit te njejten gje mendoj edhe une per njerez te ketij kallepi qe per mua kane deficite te medha ne formimin e tyre njerezor pa folur ketu per identitetin kombetar. Njerez te tille jane ne pergjithesi nga koso-maqedonia dhe ndoshta edhe pa e kuptuar vete po e demtojne jashtzakonisht ceshtjen kombetare me intolerancen e tyre fetare. Une si person nuk do pranoja kurre (nqs. mund te votoja per kete) te kisha si komshi nje te tille! Pothuaj per cdo vit ndalohen islamike te tille shqipfoles (per ate kokedrurin qe pyeti me lart: jo serb te kosoves) ne vendet perendimore jemi kthyer pa dashur ne afganistanasit e Europes..! Shikoni psh. kete islamikun e Norvegjise: Egzon Avdyli! http://kosova.albemigrant.com/?p=16547 ose : http://www.pc-netz.ch/?p=7448

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    sdq sikur shqiptaret te kishin qene me te vertete aq te krishtere sic mendojne disa, nuk do kishin perqafuar fene e pushtuesit.
    Familja jote nga i ka rrenjet myslimane, admiral, nga dashuria per pushtuesin apo nga neveritja per kishen?
    nese e kane bere nje gje te tille, kjo do te thote se nuk ia ndjente dhe aq shume, pasi per interes (jo dhune e terror sic perrallon ti) u bene muslimane.
    Po ti ē'perrallon, admiral??!! Turqit na pushtuan, pardon, "na ēliruan" nga zgjedha e kishes dhe nga zgjedha e Gjergj Kastriotit dhe ne per mirenjohje u beme myslimane??!!
    Apo marrja peng e djemve ne viset e pushtuara per ti bere jeniēere ishte kaq e embel per stergjysherit e tu saqe nga ngazellimi per turqit perqafuan Islamin??!
    Apo mendja e shqiptareve u lebyr nga ndriēimi i profetit me 13 gra (njera prej te cilave e mitur) qe predikonte prerje duarsh e gurezim mekataresh??!
    ke rastin e moriskove ne spanje, te cilet u munduan t'i konvertonin me 1000 menyra, por nuk ia arriten dot, pasi ata besimin e kishin pjese te themelore te ekzistences se tyre.
    Cili u mundua te "konvertoje" ke, admiral??
    E ne ē'menyre u mundua t'i "konvertoje"??!!
    Hajde na trego pakez keto perrallat e "moriskove"(apo "jevgjve" ne shqip) se i tregon bukur ti.....
    Jarigas

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Mbaj mend qe kam lexu njehere diku shkrimin e nje muslimani (natyrisht muslimanet e tjere do thone tani qe ky nuk eshte musliman), i cili thoshte: "Europa ka vetem nje rruge nese deshiron te jetoje ne paqe e harmoni. Te ndaloje islamin (si religjon). Rrafshoni xhamite dhe ndaloni praktimin e islamit. Une jam vete nje musliman dhe askush nuk e njeh kete fe me mire se vete ne...."
    Kjo po provohet e vertete dalengadale dhe nese vazhdon vertete keshtu nuk do te jete shume e larget dita...

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •