Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Familja e Edi Ramës bëhet pjesë e fushatës elektorale

Lej Feni shqiptare qe do te sjelle rilindjen kombetare.Me sa kuptova une , megjithese ai ka dhene shume prova te cmendurise se tije , kete here eshte bashkuar me gjithe familjen per te vertetuar kete.Ne fund ka dashte me thene , po si ka mundesi qe nuk me besoni hallin qe kam or milet ! Haaaaahaaa.

Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Për: Ramen e ka zene halli se nuk e beson njeri qe eshte i cmendur!

Edi Rama është kërcënuar me jetë (video)
    Publikuar më 18.05.2013 | 18:50

Edi Rama padyshim është nga një politikanët më inovativ në këtë fushatë. Fillimisht me autobusin e Rilindjes, lidhjet live me mediet nëpërmjet “iPad-it”, dhe me prezantimin e sotëm të një dokumentari mbi rrugëtimin e tij në jetë dhe personalitetin e tij. Dëshmitë mbi Ramën, nga nëna, bashkëshortja, i biri, deputeti Tahiri, theksojnë dy vlera të tij: këmbëngulës dhe i ndjeshëm. Bashkëshortja, Linda tregon për herë të parë një fakt tronditës: "Rama është kërcënuar me jetë."

Kjo ka ndodhur në prag të zhvillimit të protestës homazh për "21 janarin", ku një agjenci serioze ka paralajmëruar çiftin mbrëmjen e 27 janarit për rrezikun e eliminimit fizik të Ramës. Por kjo nuk e frikësoi liderin e opozitës dhe pavarësisht kësaj më 28 janar u mbajt protesta homazh për 4 protestuesit që mbetën të vrarë më 21 janar.
    http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=23122
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Familja e Edi Ramës bëhet pjesë e fushatës elektorale

Anesti, jam kurioze ne cfare kategori te firmes tende e fut Edin ti??? Plasi njeri te vrasi plerat Edin, Saliun, Ilirin etc. Keta po shtrydhin popullin cdo dite edhe as qe kane meshire.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

kjo linda eshte nje djall..nje neperkë..
    kane gjetur tenxherja kapakin.. thot poplli..

po dhe aneta eshte nje shtrige..

ajo e dinte mire se 21 janari do sillte te vrare.. mezallah nuk i tha te birit..or djal.. mos bej krime.. se mbetemi perjet te mallkuar.. se nuku i ha poplli djallezite ..vijn nje dit e dalin.. hiletë..
    joo fare..

muarr pjese plaka ne gjithe inskenimet teatrale te turpshme e cinike te te birit mbas 21 janarit.. si qo si nusja..linda .. miljardierja qe merr 7 rroga te majme ne tiran e nje super te majme ne prishtine..
    fakti qe matilde makocnë e beri per spitale.. tregon mire se c'fitire ka edvinua..

fakti qe pikerisht se ka kte fitire e do ajo mase e popllit qe militon ne ps.. tregon se cfar llumi i ndyre e perben partine seli roze..

tregon se cdo jete qo ..rilindje.. qe predikon qo fallange horrash e zorraxheshash..

e tmerrshme..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 22-05-2013 më 15:37

Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Anesti, jam kurioze ne cfare kategori te firmes tende e fut Edin ti??? Plasi njeri te vrasi plerat Edin, Saliun, Ilirin etc. Keta po shtrydhin popullin cdo dite edhe as qe kane meshire.
    Edi eshte nje njeri me sjellje preverse (nje hap perpara cmendurise) dhe te tille tipa nuk kane mundesi te krijojne personalitet.Ai nuk eshte i ndergjegjeshem per ato c'ka flet dhe ben, pasi eshte ne kontradikte te madhe dhe me veten.Fati e ka rrukullise qe ti jape peshqesh, nje elektorat pretendente per te marre pushtetin.Ai ka seleksionuar te majten ne ate menyre qe kur te votohet lideri i saje te jete gjithmone ky i preferuari, keshtu qe elektorati eshte i detyruar te hedhe vallen me te.Ai kerkon te ndertoje kupolen me shoke te ngushte , pavarsishte nivelit per te bere politike.Atije i mjafton Angjeli per ekonomine, Kokedhima qe do ti sjelle perfitimin dhe e gjithe pjesa tjeter te jete harem, ku kurveria dhe droga te jene ne rend te dites. Eshte anti islamik, eshte pro grek (pra nuk sjell konflikt me to), anti veriore, kunder kosoves .Ai nuk mund te sjelle risi, pasi ka qene pjese e korupsionit bashkiak, ka sjellje prej diktatori dhe njeri imoral.Nese e gjykojme sipas videos, shohim nje nene produkt komunizmi, qe shpreh hapur prversitetin e te birit, kemi djalin e tije qe eshte produkt i nje imoraliteti te prinderve dhe me teje, kemi nje perafrim te djhalit te tije , kur e pa si nje dobesi ne karrieren e tije politike.Kemi nje grua qe hedh idene se Rama jep jeten per idete dhe dashurine qe ka per popullin dhe atedheun, pra na paraqet nje Maoist.Por per te shkuar me teje , me kete grua shohim dhe imoralitetin qe solli bashkimin e saje me Ramen dhe ky imoralitet tregon fallsitetin e asaj idjeje qe na afron sipas videos.Kjo lloje pabesie dhe degjenerimi , natyrshem te con ne idene se dhe vajza e saje do te jete nje preh sexualiteti i haremit te tije.Per kontorno kemi dhe fotot nudo te ketije vagabondi dhe kodoshi, te cilat me te paderejte cilesohen si probleme private.Nje lider duhet te kete nje figure te paster. Qeverisja e ka zanafillen tek familja.Sapo krijohet nje familje fillon qeverisja.Pra si do te jete familja, ashtu do te jete dhe politikani qe del prej saje.Ne sot shohim politikane qe vijne nga familje katunaresh dhe kane sjellje katunari, kemi politikane te trokes dhe kane sjellje trokalari, por kemi dhe politikane te cilet vijne nga familje morale qyetatre , te cilet dhe se bene nga 30 vjet burg, rreflektuan sjellje te njeriut te mire.(Pjeter Arbnori)Pra eshte shume e rendesishem morali i liderit dhe me pas vjen dhe rrethi i politikaneve qe do ti perafrohen te ngjashmes me te.Rama nuk qe kurre ne gjendje te formoje familje dhe kjo qe ka, vjen permes imoralitetit.Pra rrejdhimishte do te kemi nje lider imoral, qe do te instaloje imoralitetin institucional.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 23-05-2013 më 06:29
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •