Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    ► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Pėr: PD dhe aleatet kane formesuar qeverine e re, qe do te drejtoje ne vitet 2013-201

Vullneti i popullit qeka qe te betohet ne bibel e kuran per nje vote te blere me para ?

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Pėr: PD dhe aleatet kane formesuar qeverine e re, qe do te drejtoje ne vitet 2013-201

Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Vullneti i popullit qeka qe te betohet ne bibel e kuran per nje vote te blere me para ?
    mire e ke ti albanez po ti thoje sales ti nxirrte leket qe ka bere gjithe keto vite qe ti blinit dhe ju votat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261

Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Ai shkrusi me siper nuk mburret me 97 dhe as te tjere.97 se bene vlonjatet, por u be ne vlore....
    Kemi qene prezent ato kohe...dhe une e kuptoj per cfare flet Mardo.....Jo per degradimin e situates....por per momentin kur me sharje e fyrje ata cuba( qe permend mardo)...erdhen me fyerje poshteruese ne vlore...te fryre dhe te sigurt qe do Benin zap dhe do I jepnin nje mesim ketij populli qe po lekundtte qeverine me protesta paqesore....dhe qe pa eksagjerim.....perfunduan "pa brek"...

Tani interpretimet rruges....ia Kane var ne qaf vlonjateve 97...... Ikja e qytetarsie vlonjate drejt tiranes(e gjetke)filloi direkt ne dhe pas 97.kjo do te thote shume.....

Sa per horrat....kudo dhe cfardo qofshin...gjejne shesh e bejne pershesh.u vrane e vriten gjithandej.
    Spo kuptoj akoma se per cfare Berje Zap flitet ketu. A i mendoni fjalet apo jo? Vlores i ngeli emri sepse kishte edhe pozicion te vaforshem trasporti ilegal me perendimin por asgje me shume.
    Cfare beri populli vlonjat me shume se te plackitnin njeri-tjetrin, per kete lloj trimerie e keni fjalen?
    Kujt mund ti bej zap Vlora kryeministris apo presidences, a e kuptoni qe keto institucione edhe ne rendin e demokracis mbrohen me gjak. Demokraci nuk dmth te besh cte doj palla. Ishte populli shqiptar nga mllefi qe kreu situaten ne vend jo vlora.
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Shkoni ne varrezat e Babices dhe do te kuptoni se kishte faj Vlora (vlonjatet) apo jo. Do te shikoni varre fantazma pa gje brenda, buste si ne Romen e lashte. Kur "fajin" e kishte Saliu dhe u dhame buke "cubave" te tij, atehere i bie qe Vloren se komandonte me Saliu, por vlonjatet. Atehere ne Vlore komanduan vlonjatet dhe vete populli. Pasojat??? Lotet e nenave s'kane per t'u thare kurre dhe ky eshte turpi me i tmerrshem qe ka ndodhur ndonjehere ne Shqiperi. Lufte civile, prostitucion, droge, tregti armesh dhe asnje nuk punon. Vlora ka pozicion gjeografik shume te mire per te tilla pune. Jo Saranda nuk eshte e bukur dhe ishulli me i afert eshte vetem nje milje larg. Eh "fajin" e ka shteti, "s'kemi shtet" dhe si gjithmone frikacake. Vlonjatet behen trima kur jane grup se kur jane vetem perdorin hipokrizine per te shpetuar menderen. Shteti s'ka menduar per Vloren???!!!! Cmenduaria e justifikimeve vazhdon... dhe une vlonjati aq i pacipe dhe aq i ndyre them se Vloren e kane lene pas dore. Si ka mundesi???!!! Po e tregojme veten edhe analfabete edhe trapa ne matematike. Ku vene gjithe ato para qe paguajne qytetaret e ndershem vlonjate, ku vene taksat, paguajme makinat e benzinen, paguajme dritat, ilacet ne farmaci, ushqimet me te shtrenjta se jashte, vjelim miliona nga dogana e Vlores e nga te shkretet emigrante. Rezultati: sheshi i Flamurit eshte bere si per te mbjelle patate dhe eshte shtuar numri i topeve (sa shume tope qe ka aty tani), rruga e vetme kryesore eshte arna-arna dhe jane shpenzuar per kete rruge parate e dynjase. Leket per te bere pallate me 20 kate i kishim. Po i mbushim pallatet me fshatare dhe ata ankohen se jane mesuar me lope e gjela. S'u ve faj se te Kapelja kemi hapur kopshtin zoologjik, biles me i mire se ai ne Tirane. Qe t'u plotesojme edhe qejfet u kemi vene ne dispoziocion te mbajne edhe lopet ne garazhe e ky s'eshte turp. A ka turp me te madh per Vloren qe te kete uje dy ore ne dite. Vlora ka qene e bukur e mos t'ju genjej mendja se tani e kemi detin plot me m/u/t saqe harruam edhe notin. Sa krenar jam si vlonjat dhe per ato qe kane ndodhur s'kam TURP hic fare, se jo per mburrje, por do ta cojme Drogen e Prostitucionin deri ne fund, biles emigrantet ti leme sa me larg te jete e mundur se helbete te zgjuarit na prishin biografine.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    Shkoni ne varrezat e Babices dhe do te kuptoni se kishte faj Vlora (vlonjatet) apo jo. Do te shikoni varre fantazma pa gje brenda, buste si ne Romen e lashte. Kur "fajin" e kishte Saliu dhe u dhame buke "cubave" te tij, atehere i bie qe Vloren se komandonte me Saliu, por vlonjatet. Atehere ne Vlore komanduan vlonjatet dhe vete populli. Pasojat??? Lotet e nenave s'kane per t'u thare kurre dhe ky eshte turpi me i tmerrshem qe ka ndodhur ndonjehere ne Shqiperi. Lufte civile, prostitucion, droge, tregti armesh dhe asnje nuk punon. Vlora ka pozicion gjeografik shume te mire per te tilla pune. Jo Saranda nuk eshte e bukur dhe ishulli me i afert eshte vetem nje milje larg. Eh "fajin" e ka shteti, "s'kemi shtet" dhe si gjithmone frikacake. Vlonjatet behen trima kur jane grup se kur jane vetem perdorin hipokrizine per te shpetuar menderen. Shteti s'ka menduar per Vloren???!!!! Cmenduaria e justifikimeve vazhdon... dhe une vlonjati aq i pacipe dhe aq i ndyre them se Vloren e kane lene pas dore. Si ka mundesi???!!! Po e tregojme veten edhe analfabete edhe trapa ne matematike. Ku vene gjithe ato para qe paguajne qytetaret e ndershem vlonjate, ku vene taksat, paguajme makinat e benzinen, paguajme dritat, ilacet ne farmaci, ushqimet me te shtrenjta se jashte, vjelim miliona nga dogana e Vlores e nga te shkretet emigrante. Rezultati: sheshi i Flamurit eshte bere si per te mbjelle patate dhe eshte shtuar numri i topeve (sa shume tope qe ka aty tani), rruga e vetme kryesore eshte arna-arna dhe jane shpenzuar per kete rruge parate e dynjase. Leket per te bere pallate me 20 kate i kishim. Po i mbushim pallatet me fshatare dhe ata ankohen se jane mesuar me lope e gjela. S'u ve faj se te Kapelja kemi hapur kopshtin zoologjik, biles me i mire se ai ne Tirane. Qe t'u plotesojme edhe qejfet u kemi vene ne dispoziocion te mbajne edhe lopet ne garazhe e ky s'eshte turp. A ka turp me te madh per Vloren qe te kete uje dy ore ne dite. Vlora ka qene e bukur e mos t'ju genjej mendja se tani e kemi detin plot me m/u/t saqe harruam edhe notin. Sa krenar jam si vlonjat dhe per ato qe kane ndodhur s'kam TURP hic fare, se jo per mburrje, por do ta cojme Drogen e Prostitucionin deri ne fund, biles emigrantet ti leme sa me larg te jete e mundur se helbete te zgjuarit na prishin biografine.
    Une thashe se na ishte care autoboti i ujrave te zeza te fshatit e rridhte e rridhte e s'kishte te mbaruar deri sa nxorri edhe "topin" e fundit nga goja ! Nje individ me gjak jo shqiptar nuk ka si te jete krenar per Vloren ! Vlora ka bere Historine e Shqiperise , si mundet nje serbo-grek apo mongolo turceli te jete krenar me te ? A nuk kane qene keta armiqte me te eger te shqiptarise ?

Ja arsyeja perse goja e disave mban ere te qelbur dhe shpirti i tyre eshte i zi pis !

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Une thashe se na ishte care autoboti i ujrave te zeza te fshatit e rridhte e rridhte e s'kishte te mbaruar deri sa nxorri edhe "topin" e fundit nga goja ! Nje individ me gjak jo shqiptar nuk ka si te jete krenar per Vloren ! Vlora ka bere Historine e Shqiperise , si mundet nje serbo-grek apo mongolo turceli te jete krenar me te ? A nuk kane qene keta armiqte me te eger te shqiptarise ?

Ja arsyeja perse goja e disave mban ere te qelbur dhe shpirti i tyre eshte i zi pis !

Para '97 une isha shume krenar si vlonjat, por pas '97 me keto qe ndodhen e kam shume "zili" krenarine tende. Kam humbur shume shoke ne '97. Kjo gjendje do te vazhdoje akoma pikerisht nga njerez te tille krenare si puna jote qe nuk pranoni asgje. Me ben pershtypje qe je krenar me te kaluaren e Vlores (ashtu si dhe une para '97), por ata te pakten e bene dicka per historine e saj. Pra le te te sygjeroj dicka:

I Miri dhe i Keqi

Universi eshte nje kombinim i persosur i pengesave dhe i bekimeve. Per te zhvilluar guximin dhe aftesite per te cilat ke nevoje per te cuar perpara punen dhe enderrat e tua ne jete, kij parasysh se sfida qe ke perballe eshte dizenjuar krejtesisht per ty. Kjo eshte nje pike themelore: sfidat qe perball, te cdo lloj tipi e madhesie qofshin, nuk te rastisin TY, por ndodhin PER TY.
    Cdo gje qe perjeton, ditet e tua, momentet e bukura dhe ato te veshtirat, gjerat e vogla dhe situatat e rendesishme, cdo gje eshte Per Ty.
    Eshte mundesia per te mesuar, nje mundesi per te kuptuar gjera qe ndoshta nuk do t'i kuptojme kurre me, nje mundesi per ta marre me ate fryme kur na ofrohet dicka dhe qe do bejme dicka te mire. Nuk na prezantohen kurre situata qe te mos jene ne lartesine e aftesive tona, te jesh i sigurt.
    Por kujdes per nje gje: nese ecen ne jete me sy te mbyllur (e kush nuk e ka bere deri ne nje fare pike?), eshte e natyrshme qe heret a vone do gjendesh me kembet te zhytura ne balte. Dhe eshte e natyrshme te pyesesh veten se pse perfundove keshtu. Por ka nje pse "te mire" dhe nje pse "te keqe" me nje diference te madhe mes tyre.
    I keqi te ve ne rolin e viktimes e ti ben pyetjen: "-Pse me ndodhin mua te gjitha keto?", dhe kjo gjendje te mbyll shikimin, te pengon te perparosh dhe mbetesh perseri me kembet akoma ne balte, biles ne kohe shume te shkurter nderron nje tjeter pellg me llum.
    I miri te hap syte ne nje horizont me te gjere duke te orientuar drejt urtesise, intuites dhe nje te ardhmeje me kreative. Ketu roli eshte i nxenesit, i ulur i qete ne rrenjet e jetes, gati per te mesuar dhe kuptuar.
    Mos harro: cdo gje qe ndodh, nuk te rastis Ty, por ndodh Per Ty.

Morali
    Ji krenar per te kaluaren e Vlores dhe jo per ate qe ajo eshte tashme, se ndryshe do te katandisesh si ato epitet qe nenvizove vete.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Dy jane pyetjet qe shqiptaret do ti bejne vetes kur te hyjne ne dhomen e fshehte te votimit:

- Si kane ndikuar politikat e qeverise ne mireqenien time familjare ne keto 8 vjet?

- A kam une besim tek Edi Rama si kryeminister i vendit?

Zgjedhjet e 2013 jane nje referendum popullor mbi politikat qeverisese te Berishes ne 8 vjet. Dhe PD do ti fitoje apo humbi zgjedhjet fale besimit qe ka fituar apo humbur tek qytetaret ne keto 8 vjet me politikat e veta sociale.

Parashikimet e mia jane nje mandat i trete per Berishen ne pushtet dhe rezultati nuk do te jete aq i ngushte sa ne 2009 por me i thelle. PD dhe aleatet do te marrin aq mandate sa do te jene ne gjendje te krijojne qeverine pa votat e LSI apo partive te koalicionit te majte.

Albo
    I bėnė shqiptarėt ato dy pyetjet vetes kur hynė nė dhomėn e fshehtė ... dhe pėrgjigja ishte:

- Politikat e qeverisė nė mirėqėnien time familiare nė kėto 8 vjetė kanė ndikuar pėr keq.

- Po, kam besim tek Edi Rama si kryeministėr i vendit.

Pėr atė punėn e thellėsisė sė rezultatit mirė e kishe parashikuar ... vetėm nuk ke gjetur dot kahun nga do ishte mė thellė.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •