Nje rrahje masive ka ndodhu sonte mes dy grupeve te te rinjeve ne afersi te stacionit te autobuseve ne Shkup. Policia ben me dije se ka arrestuar disa te rinje te cilet, sipas TV NOVA i takojne nacionalitetit shqiptar dhe maqedonas. Ne rrahjen ndermjet dy grupeve jane demtuar dy autobuse ne afersi te pompes se benzines Makpetrol te stacioni i trenit.

Mesohet se huliganet maqedonas qe kane festuar lirimin e kriminelit Johan Tarcullovski nga Gjykata e Hages kane sulmuar nxenesit shqiptar te cilet presin autobusin urban te stacioni i trenit ne Shkup.
koha.mk