Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 162
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Për: Kim Mehmeti: Islami e ka shpëtuar shqiptarinë

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    *
    Dhe me te vertete kishte pasur shume te drejte ai qe kishte thene (Fishta, nese nuk gaboj): "Armiku me i madh i shqiptarit eshte shqiptari" (toke me ket shipecin shemale te Kumnoves)
    *
    C`ke more shkavell i islamizuar Presheve !!! Pse me permend ,te jam bere opsesion ?!
    Ske cna tregon per pijanecin e Sarajit (Ne fshatin e tij Gercec nuk guxon te pije Vodka nga vehabistet ,ik ne lagjen sllave Karposh te dehet si thiu ),ne e njohim me mire.

Ai deri me tani,ka lozur mijera lojera - prej te Soroshi deri te kjo e fundit me Vehabistet.Parimi i tij eshte: Kush me paguan nje Vodka i yti jam !!...Ai eshte nje prozator (madje edhe i mire),por duhet te ju permbahet krijimtarise se tij e jo te pordhe ne trendafil per nje grusht eurosh.

Ndersa teje si nje nder primitivistet ne kete forum do te porositja : Pirdh se lirohesh ! (Vlen edhe per ate madam Le deven )
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 26-03-2013 më 22:37
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    C`ke more shkavell i islamizuar Presheve !!! Pse me permend ,te jam bere opsesion ?!
    Ske cna tregon per pijanecin e Sarajit (Ne fshatin e tij Gercec nuk guxon te pije Vodka nga vehabistet ,ik ne lagjen sllave Karposh te dehet si thiu ),ne e njohim me mire.

Ai deri me tani,ka lozur mijera lojera - prej te Soroshi deri te kjo e fundit me Vehabistet.Parimi i tij eshte: Kush me paguan nje Vodka i yti jam !!...Ai eshte nje prozator (madje edhe i mire),por duhet te ju permbahet krijimtarise se tij e jo te pordhe ne trendafil per nje grusht eurosh.

Ndersa teje si nje nder primitivistet ne kete forum do te porositja : Pirdh se lirohesh ! (Vlen edhe per ate madam Le deven )
    Shih se kush eshte bere ta kritikon Kim Mehmetin : Pederasti nga Kumanova !! Po mungojn, vetem edhe kritikat e ane's dhe ilirias se papare qe Kimi te pendohet per deklaratat e tia, se per buzhalla e don budalla e pam !

Ti edhe stilin e te perfolurit e ke si nje grua, pse ja merr neper goje Kimit ? Kujt i intereson jeta e tije private ? Le te pijn vodka, le te pijn marihuana e gjithe cfare te doje ! E verteta qe del nga goja e tij, mbetet e vertet dhe e pakontestueshme !!

Ti me qon mallin sikurse skllevërit e zinje, qe u mundonin te beheshin te bardhe pa qen fare nga ndenja e te qenurit "inferior" ndaj nje klase te shoqeris hipokrite dhe raciste ! Ata thjesht u travestisoshin me pamjen e tyre, dhe me ne fund ; te bardhet i krahasonin prap si majmun te Afrikes ! Edhe ti, paraqitesh si çifut, mbron interesa kishtare dhe i kthen gryken e pushkes Kumanoves dhe gjithe shqiptareve te Maqedonis, dhe nuk je i afte te na thuash se per cfar arsye gonxhe bojaxhiu s'fliste shqip ne Shkup, por maqedonisht ? Per cfar arsye ortodokset shqiptar u "integruan" ne Maqedoni, dhe u ben armiq te juaj (të kompatrioteve te tu) ? ... dhe gjithe me ne fund,... do te gozhdojn edhe ty, po keta qe po i mbron !

Feja katolike me 40'000 pasues qe numron Kosova, eshte çmenduri te mendohet se e ka mbrojtur dike nga asimilimi !! Jemi ne, muslimanet ata qe i mbajtem te gjall duke i detyruar qe te behen laramana, dhe te merrnin emra si : Shaban, Xhavit, Muhamed, Islam, Mehmet, Berat e po kaloj,.. se ndryshe emrat e tyre si : Milan, Sllobodan, Dragan, Vlladimir, Krist, David shume shpejt do t'ishin asimiluar nen -viç ! Bashke me ta, edhe gjuha e tyre !

Tani te mjafton te shiqosh veriun e Shqiperis i cili eshte i banuar me katolik. Ata martohen ne Serbi me shkije e malazez ! Ne tjetren an, ortodokset shqiptar, u japin vajzat grekve dhe maqedonaseve ! Egzisojn plot video-dokumente ne youtube qe mund t'i studiosh, dhe ta shohesh qe keto po ndodhin sot, ne kohen e diturise,.. e sikur te kishin ndodhur ne mesjete, te jesh i sigurt qe s'do kishte mbet asnje, ASNJE !..SIKUR t'mos kishim qen NE !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Shih se kush eshte bere ta kritikon Kim Mehmetin : Pederasti nga Kumanova !! Po mungojn, vetem edhe kritikat e ane's dhe ilirias se papare qe Kimi te pendohet per deklaratat e tia, se per buzhalla e don budalla e pam !

Ti edhe stilin e te perfolurit e ke si nje grua, pse ja merr neper goje Kimit ? Kujt i intereson jeta e tije private ? Le te pijn vodka, le te pijn marihuana e gjithe cfare te doje ! E verteta qe del nga goja e tij, mbetet e vertet dhe e pakontestueshme !!

Ti me qon mallin sikurse skllevërit e zinje, qe u mundonin te beheshin te bardhe pa qen fare nga ndenja e te qenurit "inferior" ndaj nje klase te shoqeris hipokrite dhe raciste ! Ata thjesht u travestisoshin me pamjen e tyre, dhe me ne fund ; te bardhet i krahasonin prap si majmun te Afrikes ! Edhe ti, paraqitesh si çifut, mbron interesa kishtare dhe i kthen gryken e pushkes Kumanoves dhe gjithe shqiptareve te Maqedonis, dhe nuk je i afte te na thuash se per cfar arsye gonxhe bojaxhiu s'fliste shqip ne Shkup, por maqedonisht ? Per cfar arsye ortodokset shqiptar u "integruan" ne Maqedoni, dhe u ben armiq te juaj (të kompatrioteve te tu) ? ... dhe gjithe me ne fund,... do te gozhdojn edhe ty, po keta qe po i mbron !

Feja katolike me 40'000 pasues qe numron Kosova, eshte çmenduri te mendohet se e ka mbrojtur dike nga asimilimi !! Jemi ne, muslimanet ata qe i mbajtem te gjall duke i detyruar qe te behen laramana, dhe te merrnin emra si : Shaban, Xhavit, Muhamed, Islam, Mehmet, Berat e po kaloj,.. se ndryshe emrat e tyre si : Milan, Sllobodan, Dragan, Vlladimir, Krist, David shume shpejt do t'ishin asimiluar nen -viç ! Bashke me ta, edhe gjuha e tyre !

Tani te mjafton te shiqosh veriun e Shqiperis i cili eshte i banuar me katolik. Ata martohen ne Serbi me shkije e malazez ! Ne tjetren an, ortodokset shqiptar, u japin vajzat grekve dhe maqedonaseve ! Egzisojn plot video-dokumente ne youtube qe mund t'i studiosh, dhe ta shohesh qe keto po ndodhin sot, ne kohen e diturise,.. e sikur te kishin ndodhur ne mesjete, te jesh i sigurt qe s'do kishte mbet asnje, ASNJE !..SIKUR t'mos kishim qen NE !
    Cfare po thot more ky Начичумучучи од Куманово, rrenci? Ne njeren ane thot kam qene
    борец, kurse ne Profil i shkruan se i ka 26 vjet. Paska qene борец me 10 vjet Tipi

T'i kthehemi temes.
    Kur dikush e thot te verteten, sic e ka thene Kim Mehmeti, mbesin dy mundesi:
    a) Ose ia ke inatin atij qe e ka thene te verteten ose
    b) je idiot (s'merr vesh gje)
    c,d,e....s'ka.

*
    klipp&klar

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Cfare po thot more ky Начичумучучи од Куманово, rrenci? Ne njeren ane thot kam qene
    борец, kurse ne Profil i shkruan se i ka 26 vjet. Paska qene борец me 10 vjet Tipi

T'i kthehemi temes.
    c,d,e....s'ka.

*
    Mbiemri i gjason nje perversi ahahaha
    Po ka qen Borec, po tani e kan чу n'борец ahahahahaha dhe si pasoj e kemi nje бyрpец !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

T'i kthehemi temes.
    c,d,e....s'ka.

*
    ...e verteta eshte e hidhur,e here here edhe kur thuhet ka kundershtme,sepse kundershtuesit ne kete rast jane te neanshem.
    Njeanshmerija e mjekrrosheve bije ndesh me te thenat e tyrealle!,e dini ju se ku i bije Tregu i Ri(novi Pazari),Rrozaja(rozhaja,Plava,Gucija,Dragashi,
    e pjese te tjera na Mal te zi,e Maqedoni,ku pjesa dermuese e ketyre vendbanimeve dikur Arberore,sot tipike(fal islamizimit osman,dhe sundimit mizor)jane tjetersuar ne boshnjak_serb.Valle!nuk dini gje per keto asimiime,te qindramijera banoreve???!!!Siq shihet ky fare kim mehmedi,nuk qenka gje tjeter,pos"njeri"i paguar....Per njerezit vullnet mirearg nga nentoka islamoserbe,kjo nentoke eshte gjalle,dhe puna e tyre(per njerezit qe shohin)tanime ka dalur sheshazi,dhe nje dite te afertsq po shihet do te sjell pasoja qe veshtire do te ndalen,per te mos thene tragjedi..
    ..Gjuhen e Shenjt Arberore e e me kete edhe kombin Arberor e mbajten gjall Prelatet e Krishtere.Kur ETERIT TANE te SHENJT,si Pal Engjelli,Pjeter Bogdani,Andrea Bogdani,Gjon Mazreku,Gjon Bruni,Frang Bardhi,Gjon Buzuku,Naum Viqilhargji etj pa mbarim,shkruanin me GJAKUN E TYRE GJEHEN E SHENJT ARBERORE,hoxhet musliman as qe degjoheshin te gjalle,e per me teper,i benin temena babes dovlet,e ne anen tjeter GJUHEN E SHENJT ARBERORE e quanin gjuhe te ndaluarnga all_llahu,hajt"shnet"per juve talebano_arabo_serbo_turko_tradhtaro haxhi qumil e ballaban pasha,se politikai ka fajet se ju jep hapesire,se ndryshe nuk do u degjohej zeri....

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Gjith shqiptaret nga maqedonia me te cilet jam takuar nuk e kane idene e historise se tyre (shqiperise). Madje ka nga ata qe kujtojne se Skenderbeu lindi ne turqi. Kurs|e perla me e bukur qe kam degjuar nga disa te rinj shqipo maqedonas ishte se shqiptaret na paskesh qene myslimane perpara se osmanet te pushtonin arberine Keshtu i kishin mesuar ne medrese me thane. E cmund te presesh nga njerez te genjyer qe ne femijeri?! njerez qe nuk njohoin identitetin e tyre, injorante karshi te vertetes. Dhe me e keqja ishte se ata mendonin se cdo varaiant tjeter i historise eshte i genjeshter ...
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

... e kam lexuar kete pluhurin qe u ngrit ketyre diteve rreth deklarates se Kim Mehmetit. Ne ç`kontest e ka thene nuk dua te spekuloj, por nje gje eshte shume e sigurte qe Kim Mehmeti eshte koke intelektuale, qe peshon shume rende dhe ate jo vetem ne Maqedoni, por ne trojet shqiptare ne pergjithesi dhe eshte shume e veshtire ti gjesh ekuivalencen e tij te dimensionit intelektual.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    ... e kam lexuar kete pluhurin qe u ngrit ketyre diteve rreth deklarates se Kim Mehmetit. Ne ç`kontest e ka thene nuk dua te spekuloj, por nje gje eshte shume e sigurte qe Kim Mehmeti eshte koke intelektuale, qe peshon shume rende dhe ate jo vetem ne Maqedoni, por ne trojet shqiptare ne pergjithesi dhe eshte shume e veshtire ti gjesh ekuivalencen e tij te dimensionit intelektual.
    kim mehmeti, ne cdo diskutim te tij, kam vene re qe i ha fjalet, i bie rrotull, kerkon te thote ate qe te tjeret duan te degjojne, etj si keto. qe jane tipike sjellje e nje politikani por kurresesi sjellje e nje intelektuali.
    kriteri i pare i intelektualit eshte guximi ne mendimin e tij, qofte ky edhe kunder gjithe shoqerise. cilesi kjo qe kim mehmeti nuk e zoteron.
    madje ai eshte vitedrite larg arben xhaferrit. kurse me kadarene jane nga 2 planete te ndryshem.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Gjith shqiptaret nga maqedonia me te cilet jam takuar nuk e kane idene e historise se tyre (shqiperise). Madje ka nga ata qe kujtojne se Skenderbeu lindi ne turqi. Kurs|e perla me e bukur qe kam degjuar nga disa te rinj shqipo maqedonas ishte se shqiptaret na paskesh qene myslimane perpara se osmanet te pushtonin arberine Keshtu i kishin mesuar ne medrese me thane. E cmund te presesh nga njerez te genjyer qe ne femijeri?! njerez qe nuk njohoin identitetin e tyre, injorante karshi te vertetes. Dhe me e keqja ishte se ata mendonin se cdo varaiant tjeter i historise eshte i genjeshter ...
    Athua zoteri @Korcar,paske biseduar me medresantet !(Edhe pse mendoj qe genjen).
    Shqiptaret e Maqedonise shume mire e din historine e kombit te tyre shqiptar,ne shkolla fillore dhe te mesme mesohet historija shqiptare e njejte me ate te Shqiperise dhe Kosoves.Ke dhjetra te rinj qe mbrojne disertacionin ne fushen e historise dhe periudhen e Skenderbeut dhe Arberise.Ka plot statuje dhe permendore te vendosura neper sheshet e qyteteve shqiptare ne Maqedoni ,prej Skenderbeu ,Pjeter Bogdani dhe Nene Tereza etj.

Reference per shqiptaret e Maqedonise nuk munde ti mirresh "medresantet",e as prononcimet e vehabisteve te forumit (shumica e tyre jane turq ! Pike,edhe pse nuk e pranojne) - por qytetarine Shqiptare ne Maqedoni !...
    Zoteri Korcari,nuk ka shqipo-maqedonas por SHQIPTAR...Ule pak ekstremizmin dhe mllefin tend ortodoks !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Referi gjithsesi se Principatat shqiptare po forcoheshin, sidomos me renien e Perandorise Serbe. Se u forcuan eshte fakt historik dhe kjo shihet se me bashkimin ne aleance me Gjergj Kastriotin i bene balle Perandorise me te fuqishme te kohes, Perandorise Osmane. Ne Betejen e Marices Perandoria Serbe me rreth 20.000 ushtare u thye keq nga 800 ushtare osmane. Kjo tregon se Perandoria Serbe kishte organizim te dobet po ashtu kishte ushtri te pa organizuar.

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •