U be nje kohe e gjate qe un jam,dhe mund te quhem veteran ne IRC.!
Do me pelqente te jem pjes e stafit tuaj,dhe po e bej nje kerkes per access leve 5 (aop)
Shpresoj te marrin parasysh grupi SOP kerkesen time


by Daja