Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Media spanjolle: Spitalet shqiptare janë horror, si në Luftën e Dytë Botërore.

Emri:  spital-shqiperi.jpg

Shikime: 3512

Madhësia:  74.5 KB

Mediat spanjolle janë tmerruar me spitalet shqiptare. Në një reportazh të publikuar nga “20 minutos” thuhet se spitalet në Shqipëri janë si në Luftën e Dytë Botërore, transmeton Tema.

Në shkrim thuhet se më shumë infektohesh në spitale, sesa shërohesh.

Ilaçet mungojnë, ndërkohë që brenda në ambientet e QSUT mund të gjesh që nga kafet e deri tek serviset e makinave.

Drejtuesit e spitaleve janë partiakë të thekur, thuhet në shkrim, ndërsa korrupsioni është në nivele alarmante.

Në shkrim thuhet se mungojnë qendrat shëndetësore në vend, ndërsa shumë banorë duhet të ecin kilometra të tërë për të marrë shërbimin parësor.

Ndryshe ndodhte në komunizëm, thuhet në shkrim, ku edhe zonat më të thella kishin shërbim mjekësor dhe ai ishte falas.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Për: Media spanjolle: Spitalet shqiptare janë horror, si në Luftën e Dytë Botërore.

Po bre dje e degjova qe kishin thane Nqs shkon aty ke rrezik te semuresh edhe me shume nga infeksionet phaaaaaa. Ama une 3 raste qe kan shku ne shqiperi per te gjet sherim dhe qe te trijat jan kthy edhe me keq.

Nje ngrit dhe se fundi i kan thane doktoret qe nuk ka shpetim. rast e di pacienti ka shkuar ne kemb te veta por ne prishtine i kan thane qe vetem ne tirane se ketu s'kemi mundesi te te operojm. Si ka shku atje i kan jap nje inekcion dhe nga aty me nuk eshte ngtrit ne kemb te veta dhe pas 2 muaj vdiq. Por edhe per dy raste te njejta kam degju identik e njejta storie pas inekcionit gjendja e pacientave vec eshte keqesu jo permisu.

Mos u befsh per mjek

Për: Media spanjolle: Spitalet shqiptare janë horror, si në Luftën e Dytë Botërore.

Shqetesim qe u dashka Spanja ta publikoje per t'u alarmuar qeveria. Spitalet ne Shqiperi? ....vetem privatet. Mjere ata qe votojne....por fundja e meritojne.
    O Zot ndihme!
    Paqe!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

angmokio..
    po pse me mero bazen e ushqen koken ti..

merua genjen or cun..

gjej vertet nje gazet te huaj e sille po jo nepermjet meros..

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    angmokio..
    po pse me mero bazen e ushqen koken ti..

merua genjen or cun..

gjej vertet nje gazet te huaj e sille po jo nepermjet meros..
    po pse ngutesh o brar. verifiko nje here vete nese eshte genjeshter e pastaj shkruaj.
    jo per gje por ben nje fiigure jo te bukur kur vertetohet qe artikulli eshte real.
    ja ku e ke http://www.20minutos.es/noticia/1746...ales/sobornos/
    eshte i perpara 5 diteve.
    u bere qesharak per te disaten here.

thuaj tani qe ka qene edvin fatos gramo pordhi kali qe ka paguar gazeten spanjolle.

p.s. ja ku e ke edhe nje artikull ku tallin by**en me emrat e rrugeve. "mbajne emrat e qyteteve te medha boterore, por gjendja e tyre eshte si ne afrike"... rruga berluskoni e rruga sarkozi... budallenj. behen gazi i botes.
    http://www.20minutos.es/noticia/1704...sconi/pobreza/
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 07-03-2013 më 14:54
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po pse ngutesh o brar. verifiko nje here vete nese eshte genjeshter e pastaj shkruaj.
    jo per gje por ben nje fiigure jo te bukur kur vertetohet qe artikulli eshte real.
    ja ku e ke http://www.20minutos.es/noticia/1746...ales/sobornos/
    eshte i perpara 5 diteve.
    u bere qesharak per te disaten here.

thuaj tani qe ka qene edvin fatos gramo pordhi kali qe ka paguar gazeten spanjolle.

p.s. ja ku e ke edhe nje artikull ku tallin by**en me emrat e rrugeve. "mbajne emrat e qyteteve te medha boterore, por gjendja e tyre eshte si ne afrike"... rruga berluskoni e rruga sarkozi... budallenj. behen gazi i botes.
    http://www.20minutos.es/noticia/1704...sconi/pobreza/
    Nje koment pashe tek linku qe solle dhe me beri shume pershtypje.
    Albaneses - Kosovares......................................sin onimo de delincuencia en España
    no hay mas que ver las noticias..........................no los quiero ni de lejos
    Deri ne spanje te na kete vajtur nami i keq,pastaj na e kane fajin greket dhe italianet...

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin

Emri:  spital-shqiperi.jpg

Shikime: 3512

Madhësia:  74.5 KB

Mediat spanjolle janë tmerruar me spitalet shqiptare. Në një reportazh të publikuar nga “20 minutos” thuhet se spitalet në Shqipëri janë si në Luftën e Dytë Botërore, transmeton Tema.

Në shkrim thuhet se më shumë infektohesh në spitale, sesa shërohesh.

Ilaçet mungojnë, ndërkohë që brenda në ambientet e QSUT mund të gjesh që nga kafet e deri tek serviset e makinave.

Drejtuesit e spitaleve janë partiakë të thekur, thuhet në shkrim, ndërsa korrupsioni është në nivele alarmante.

Në shkrim thuhet se mungojnë qendrat shëndetësore në vend, ndërsa shumë banorë duhet të ecin kilometra të tërë për të marrë shërbimin parësor.

Ndryshe ndodhte në komunizëm, thuhet në shkrim, ku edhe zonat më të thella kishin shërbim mjekësor dhe ai ishte falas.
    Po ja sa ta marrin keta te ps dhe ta shikoni juve do tja kalojne dhe spanjes.

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Po bre dje e degjova qe kishin thane Nqs shkon aty ke rrezik te semuresh edhe me shume nga infeksionet phaaaaaa. Ama une 3 raste qe kan shku ne shqiperi per te gjet sherim dhe qe te trijat jan kthy edhe me keq.

Nje ngrit dhe se fundi i kan thane doktoret qe nuk ka shpetim. rast e di pacienti ka shkuar ne kemb te veta por ne prishtine i kan thane qe vetem ne tirane se ketu s'kemi mundesi te te operojm. Si ka shku atje i kan jap nje inekcion dhe nga aty me nuk eshte ngtrit ne kemb te veta dhe pas 2 muaj vdiq. Por edhe per dy raste te njejta kam degju identik e njejta storie pas inekcionit gjendja e pacientave vec eshte keqesu jo permisu.

Mos u befsh per mjek
    Ke para?
    Po pate shko ne ygea ne tirane dhe te bejne usta

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Nje koment pashe tek linku qe solle dhe me beri shume pershtypje.

Deri ne spanje te na kete vajtur nami i keq,pastaj na e kane fajin greket dhe italianet...
    shqiptaret????? e po ne jemi popull me kulture. popull punetor. na akuzojne kot. jane mbushur burgjet e europes me shqiptare, sepse na kane inat.
    kjo ka ndodhur para 3 ditesh ne jug te madridit. kapen nje shqiptar me 44kg kokaine.
    http://www.elconfidencial.com/ultima...04-106467.html

une shkoj shpesh ne spanje. eshte vendi im i preferuar ne europe. te them te drejten nuk kam hasur shume ne shqiptare.
    ne vere isha ne barcelone dhe tek po ecja ne rambla, shikoj nje grup njerezish qe benin ate lojen e shpejtesise me letra. njeri levizte letrat dhe tjetri duhet te gjente krajlin.
    budallallek qe behet ane e mbane, por eshte e paligjshme. nese e merr vesh policia.............
    cuditem qe ka akoma budallenj qe bien ne grace.
    sdq "aktoret" ishin te gjithe shqiptare sepse i degjova qe flisnin. 3-4 meshkuj dhe nje femer. benin sikur luanin. sikur fitonin dhe humbisnin.
    mashtrim qe e di mire si funksionon.

i them njerit ne shqip: - shqiptare jeni?
    ai gomari hapi syte i cuditur e m'u mergjigj menjehere, por ne gjermanisht. haha: - nein, nein. wir sind deutsche. (jo, jo. jemi gjermane).
    pastaj e pyeta une ne gjermanisht qe si ka mundesi qe nje gjerman e kuptoi pyetjen time shqip... hahaha.

filloi te qeshte budallai. si perfundim i pyeta se ku jetonin dhe nese ishin me pushime ne spanje.
    jo - tha - cfare pushimesh. ne kemi ardhur ketu per "pune"...
    imagjinova cfare "pune".
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Kjo qka po shof eshte tragjedi,shum e rende per shpiret,pra a nuk eshte mesim per ne kjo,a nuk eshte turpe?,si mundet te na doje Zoti i Meshirshem,kur nje Spital Normal bashkohor nuk jemi ne gjendje ta ndertojme.
    Si e vlersojne ata qe bertasin dhe krenohen per tempuj fetare si kepurdhat mbas shiut,e nuk jane ne gjendje nje spital per banor ta ndertojne,pra TURPE te kemi.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •