Une enderr e kam mami,po per momentin po punoj ne nje Azil per persona te moshuar.
Keni frke nga luftrat?
Une enderr e kam mami,po per momentin po punoj ne nje Azil per persona te moshuar.
Keni frke nga luftrat?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Lumi_ftp, me gjithcka mund te bej hajgare sa i perket Fese me asnjeren prej feve nuk bej shakaPaqe.
Xhenet.M.S Vetem ai qe se ka provu luften kurr nuk e ka frike atePo
vazhdon pyetja e xhenet.m.s
Jo skam frik nga lufturat aspak, ca e ka shkru Zoti ashtu edhe behet. Lexues nuk te thashe asgje rreth fese, por kjo thenje eshte shum domethenese, nuk bene me perdor si hajgare, une smundem me dite tash sinceritetin tend.
Cfare e bene Xheneten edhe Lexuesin te vecant ?
Improvise, Adapt, Overcome
Lumi_ftp, prandaj e kam vendos vec qe eshte shume domethenes asgja te keqe nuk ka me ua perkujtu njerzve kete ndoshta une jam shkaktari i kesaj firme qe dikush kthehet ne rrugen e Zotit
Xheneten e ban te vecant Paarris Anzhermeni e Lexuesin DrenicaZhermeni![]()
Lexuesin qe lexon shume
Xhenetin qe fotografon shume.(shaka)
Durimi jam durimtare .
Cfar mendimi keni per Xhenet?
Agim Metbala" ♥
Mendimet i kam te mira per te gjithe ketu ngase nuk e njof askend ne realitet Edhe per Xhenet mendoj qe eshte goce me i behane t'vogel
Po juc ka mendoni ?
Ani pra mos e trego behanen e vogel.
Mendoj qe jeni i shqerueshem,dashmires dhe keni senc per humor dhe qe ben te tjeret per vete.
Ju ndodh te mendoni te kaluaren me shume apo ardhmerin?
Agim Metbala" ♥
Mendoj qe jeni e sjellshme shume , durimtare shihet qe je, etj.... Po ti cfare mendon ?
Me shume mendoj per te ardhmen, ndodh qe e kalumja shpesh te me bie ndermend, por mesoj prej kalumes, qe te ardhmen te keme me mire.
Improvise, Adapt, Overcome
Me ndodh per te ardhmen te mendoj me shume
Por ndodh qe edhe te kaluaren bilem nese e mendoj te kaluaren ne mengjes ter dita me shkon per ibret terss krejt skam vullet as per te punuar
Si eshte e kaluara juaj ?![]()
ME SHUME TE ARDHMEN
a keni femije??
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Krijoni Kontakt