Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -19 deri 0 prej 33
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Futbollisti dhe politikani nė Turqi Hakan Shukur: Jam shqiptar, jo turk

Futbollisti dhe politikani nė Turqi: Jam shqiptar, jo turk

Futbollisti internacional turk, Hakan Shukur aktualisht deputet nė parlamentin turk sot duke iu pėrgjigjur njė pyetjeje pėr ēėshtjen kurde nė Turqi deklaroi, “Unė jam shqiptarė, nuk jam turk, nėse shikoni nga ky prizėm atėherė edhe kėndvėshtrimi i im ėshtė mė ndryshe. Unė jam ushqyer nga kjo tokė.”

Ne kėtu pėrjetuam ndarje tė shumta dhe kjo u reflektua edhe me veēoritė etnike, pėr kėto ēėshtje shteti duhet tė angazhohet dhe ne kėtė si parti nė pozitė po bėjmė tani. Krejt kjo pėr tėrėsinė dhe mirėqenien e vendit tonė, duke potencuar rėndėsinė qė ka kontributi i tė gjithėve nė ndėrtimin e shtetit turk, transmeton Almakos.

Ai pėrmendi edhe sfidat e tė kaluarės kur diferencimet nė bazė tė gjuhės, besimit, vendit tė origjinės ishin shumė tė theksuara, kur ēdokush ishte nė kėrkim tė drejtave tė veta. Mirėpo, Shukur u shpreh se sot si shtet, Turqia, i kushton rėndėsi kėtyre ēėshtjeve.

Kėto deklarata, Hakan Shukur, i bėri nė njė debat qė kishte nė universitetin Mehmet AKif Ersoy me studentet nė qytetin Burdur tė Turqisė.

/Shekulli Online/Pėrgatiti: E.Sh/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 23-02-2013 mė 11:04

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Pėr: Futbollisti dhe politikani nė Turqi Hakan Shukur: Jam shqiptar, jo turk

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    Futbollisti dhe politikani nė Turqi: Jam shqiptar, jo turk

Futbollisti internacional turk, Hakan Shukur aktualisht deputet nė parlamentin turk sot duke iu pėrgjigjur njė pyetjeje pėr ēėshtjen kurde nė Turqi deklaroi, “Unė jam shqiptarė, nuk jam turk, nėse shikoni nga ky prizėm atėherė edhe kėndvėshtrimi i im ėshtė mė ndryshe. Unė jam ushqyer nga kjo tokė.”

Ne kėtu pėrjetuam ndarje tė shumta dhe kjo u reflektua edhe me veēoritė etnike, pėr kėto ēėshtje shteti duhet tė angazhohet dhe ne kėtė si parti nė pozitė po bėjmė tani. Krejt kjo pėr tėrėsinė dhe mirėqenien e vendit tonė, duke potencuar rėndėsinė qė ka kontributi i tė gjithėve nė ndėrtimin e shtetit turk, transmeton Almakos.

Ai pėrmendi edhe sfidat e tė kaluarės kur diferencimet nė bazė tė gjuhės, besimit, vendit tė origjinės ishin shumė tė theksuara, kur ēdokush ishte nė kėrkim tė drejtave tė veta. Mirėpo, Shukur u shpreh se sot si shtet, Turqia, i kushton rėndėsi kėtyre ēėshtjeve.

Kėto deklarata, Hakan Shukur, i bėri nė njė debat qė kishte nė universitetin Mehmet AKif Ersoy me studentet nė qytetin Burdur tė Turqisė.

/Shekulli Online/Pėrgatiti: E.Sh/
    Shqipetaret kudo ku ndodhen tregojne zotesi,kete veti e kane ne gjene,prandaj ata kane arritur mjafte ne Turqi,eshte me rendesi zgjimi kombetare i tyre.
    Duke marur parasysh disa miljona shqipetare qe ndodhen atje,dhe autoriteti i tyre,Turqit e republikes turke neve na quajne VLLEZER,edhe atyre ju qane zemra per atdheune e te parve te tyre.

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anėtarėsuar
    13-06-2009
    Postime
    165

Thumbs up Erdogan: Hakan Shukur ėshtė njė djalė shqiptar

Deklarata e Hakan Shukur se ai ėshtė me origjinė shqiptare ka bėrė qė mediet tė “kryqėzojnė” ish-sulmuesin e njohur tė kombėtares Turke. Shukur bėrė njė deklaratė tė tillė gjatė njė leksioni tė mbajtur nė universitetin “Mehmet Akif”.
    Nė mbrojtje tė Shukur, i cili ėshtė edhe deputeti i parlamentit turk, ka dalė Kryeministri i Turqisė, Recep Tayip Erdogan. I pyetur mbi deklaratėn e deputetit tė Partisė sė tij Drejtėsi dhe Zhvillim, Erdogan ka thėnė se Shukur ėshtė shqiptar po ai ka kontribuar pėr Turqinė dhe meriton respekt dhe mirėnjohje.

“Deputeti, miku im Hakan Shukur mbajti njė leksion nė Universitetin Mehmet Akif ku tha se nuk jam mė origjinė nga Turqia, por jam shqiptar. Unė them se edhe Mehmet Akifi ėshtė Shqiptar. Akifi shkroi himnin tonė por ai nuk ishte avokat i Shqipėrisė”, tha Erdogan, transmeton Shekulli.

“Vėllai ynė, Hakan Shukur, si njė djalė shqiptar veshi uniformėn e vendit tonė si asnjė persona tjetėr. Ėshtė golashėnuesi ynė mė i mirė. Djalė i kėtij kombi”, ka shtuar ai.

Kryeministri turk tha se komentet e medieve mbi deklaratėn e Shukur ishin diskriminuese duke shtuar se ėshtė e padrejtė pasi sulmuesi ka bėrė historinė me golat e shėnuar pėr kombėtaren e Turqisė.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

bravo djali.
    te marrin shembull "turqit e dardanise

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Edhe ky doli shqiptar?
    Tashi kush e ka rradhen?

Gentle Creature Maska e starbright
    Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Edhe ky doli shqiptar?
    Tashi kush e ka rradhen?

Michael Jackson po ka vdekur i gjori :P

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Edhe ky doli shqiptar?
    Tashi kush e ka rradhen?
    Ky dihet moti kohe qe eshte shqiptar. Bile me Igli Taren kur ishte perballur ne nje ndeshje dhe pas sharjeve qe i kishte bere Tare ketij, ky i kishte thene; 'kujdes se te marre vesh, sepse shqiptar si ti jam' Tare kishte mbetur pa fjale
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 23-02-2013 mė 17:08

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Edhe ky doli shqiptar?
    Tashi kush e ka rradhen?
    ky e tha vete,nuk doli nga thashetheme,pse habitesh,por komenti jot po me jep shkak per te thene qe bota e internetit,pra fakti qe tani ne internet gjen dhe meson shume gjera qe me perpara nuk kishe ku ti gjeje dhe te mesoje,perfshi ketu dhe shume gjera nga historia dhe shqiptaret ne pergjithesi,gjen shkrime nga te huaj,nga historian te huaj,nga njerez te shkences etj,gjera qe me perpara ishin ne arkiva,ne gazeta apo libra ne te cilat mbase te arrije tek ata nuk ishte aq lehte,sidomos gjate periudhes te xhaxhit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 23-02-2013 mė 16:34

Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Shqipetaret me te vertet kishin punuar,dhe pernime ata TURQIN E KAN NE DORE,lobi shqiptar ishte shume i fuqishem,BRAVO ju qofte,me pune arrihen gjerat,,,,
    Kuptohet,ende kan pune te medhaja per te bere,dhe duhet te aktivizohen forcat motorike atdhetare,qe ata definitivisht te RINGJALLEN,e lusim ZOTIN E MESHIRSHEM te realizohet kjo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fehmikaciu : 23-02-2013 mė 16:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

I lumte ati dhe Erdoganit qe e paska justifikur sic duhet veprimin e tije
    Revolution 1848

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga eurostar1 Lexo Postimin
    i lumte ati dhe erdoganit qe e paska justifikur sic duhet veprimin e tije
    do nai1 pashaliman ky erdogani

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

ky e tha vete,nuk doli nga thashetheme,pse habitesh,por komenti jot po me jep shkak per te thene qe bota e internetit,pra fakti qe tani ne internet gjen dhe meson shume gjera qe me perpara nuk kishe ku ti gjeje dhe te mesoje,perfshi ketu dhe shume gjera nga historia dhe shqiptaret ne pergjithesi,gjen shkrime nga te huaj,nga historian te huaj,nga njerez te shkences etj,gjera qe me perpara ishin ne arkiva,ne gazeta apo libra ne te cilat mbase te arrije tek ata nuk ishte aq lehte,sidomos gjate periudhes te xhaxhit.
    Ashtu qofte,por problemi qendron
    Se mos te behemi dhe ne si greket se ata nuk lane njeri pa bere grek

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    do nai1 pashaliman ky erdogani
    Me mire keti se ati qoftlargut... e di vet ti se per ke e kam fjalen, se na perjashtojne pastaj per rracizem
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Ashtu qofte,por problemi qendron
    Se mos te behemi dhe ne si greket se ata nuk lane njeri pa bere grek
    Po ne nuk po behemi si askush mo wella ! I ke te gjitha te dokumentuara, madje edhe me video, ne mbrojtje te ketyre personaliteteve arnautllar-shqiptare ka reaguar edhe Taipi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

me falni qe po dal pak jasht temes,po per te qeshur pak,meqe lojtari i njohur e pranon vete prejardhjen e tij kerkoj ndihmnen e Kreksit dhe te illyrianboyful te na shpjegojne pak prejardhjen e emrin hakan dhe shukur,per mendimin tim
    hakan = ka kan(kan=gegnisht=ken,pra ka qene)
    shukur s h u kur (ketu spo medel gje)

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

me falni qe po dal pak jasht temes,po per te qeshur pak,meqe lojtari i njohur e pranon vete prejardhjen e tij kerkoj ndihmnen e Kreksit dhe te illyrianboyful te na shpjegojne pak prejardhjen e emrin hakan dhe shukur,per mendimin tim
    hakan = ka kan(kan=gegnisht=ken,pra ka qene)
    shukur s h u kur (ketu spo medel gje)

mbiemrin leja kreksit

Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    mbiemrin leja kreksit
    Eshte shume e dhimbeshme historia e shqipetarve te turqise,me te vertet,ata nuk i kan leshuar teritoret e ATDHEUT te tyre nga deshira,ata jan ikur nga DHUNA BARBARE E FQINJEVE TANE.
    Shum me ka intersuar,brenda tre muajve sa kame qendruar ne turqi,menyra e jeteses se tyre,dhe gjenezat familjare,ata thonin se me te mbrrijtur ne Turqi ju kan ndryshuar EMRAT dhe MBIEMRAT,kjo eshte shum tragjike,por gjaku i shqipes kurr nuke humbet ai mundet te ndryshoj por te humbet kurr,sepse jemi RRACE E VEQANT,E PERZGJEDHUR NGA ZOTI,kjo rrace e bukure e ka lakmi gjithkush.Prandaj kudo qe te jemi duhet te mburremi me GJENEZEN TONe,dhe me STRGJYSHERIT TANE ILIRO-ARBERIT.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Eshte shume e dhimbeshme historia e shqipetarve te turqise,me te vertet,ata nuk i kan leshuar teritoret e ATDHEUT te tyre nga deshira,ata jan ikur nga DHUNA BARBARE E FQINJEVE TANE.
    Shum me ka intersuar,brenda tre muajve sa kame qendruar ne turqi,menyra e jeteses se tyre,dhe gjenezat familjare,ata thonin se me te mbrrijtur ne Turqi ju kan ndryshuar EMRAT dhe MBIEMRAT,kjo eshte shum tragjike,por gjaku i shqipes kurr nuke humbet ai mundet te ndryshoj por te humbet kurr,sepse jemi RRACE E VEQANT,E PERZGJEDHUR NGA ZOTI,kjo rrace e bukure e ka lakmi gjithkush.Prandaj kudo qe te jemi duhet te mburremi me GJENEZEN TONe,dhe me STRGJYSHERIT TANE ILIRO-ARBERIT.
    Sa i perket qeshtjes se emrave me duket se po e ekzagjerona pak i nderuari Fehmi. Ne e dijme qe shumica e shqiptareve qe iken ne Turqi ishin mysliman dhe prap, shumica e tyre mbanin emra, poashtu edhe mbiemra me kuptim mysliman !

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Mua me ka rastisur shume here te takoj njerez me origjine shqiptare ne Stamboll, dhe nuk eshte e vertete qe ju jane ndryshuar emrat dhe mbiemrat. Thjesht jane pershtatur me alfabetin.
    Nje nga mbiemrat qe mbaj mend psh eshte mbiemri Goxhaj, qe atje ishte kthyer ne Gocay. Kjo per faktin se xh-ja jone shkruhet c ne turqisht dhe j-ja jone shkruhet y.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •