Postuar mė parė nga [Elita] sic duket teta e paska inat ngaqe e gjeta une me te paren ahahahahaha,,,prandaj s flet jo moj jo,35 jan te garantuara po pyes ne ka me shum se nder kete shifer je gabim eshte e imja ajo "asigjeja"
27 .............................
Postuar mė parė nga skender76 Pershnetje t'gjithve! Gjeta ket lojen dhe thash t'ua sjell edhe juve. Un pergjigjen e dhash brenda 10 sekondave, dhe pasi e rikontrollova mendoj se e kam dhen pergjigje te sakt. Kush e gjen s'fiton asigja Skedarėt e Bashkėngjitur 159693 38 janė. Hajde shpejt shpėrblimin qė premtove.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Station : 21-02-2013 mė 14:40
Postuar mė parė nga [Elita] 26 ?? po e fitova ate asigjene ta kam fal :P S'ke fitu gja, provoni perseri
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga teta jo moj jo,35 jan te garantuara po pyes ne ka me shum se nder kete shifer je gabim eshte e imja ajo "asigjeja" pa ta dhan ty se di,,por po ta merja une per bamiresi do e falja
35 eshte katrori ne tersi hehe e imjaaaaaaaaaa
Postuar mė parė nga mia@ 32?........... Paske ren shum mia@ Provoni perseri ju lutem
40............................
E korrigjova, 40. Se luan topi.
Feelings change - memories don't.
Postuar mė parė nga teta 35 eshte katrori ne tersi hehe e imjaaaaaaaaaa E jotja t'majt, por s'ke gjet gja
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt