Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2012
    Postime
    51

Pėr: Uraniumi i hedhur nga NATO

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nese je nga Kosova duhet ta dish ..edhe nuk besoj se eshte aq i kontaminuar Ballkani .. ndersa nese kane pas arme tjera e nuk i kane perdore dije qe kete "fat" kane popujt e pafuqishem ..nuk thone kot lum i forti e mjere i ligshti!
    Jam nga Maqedonia, por nuk ka rendesi, me rendesi asht se eshte e helmuar toka, e pasojat na vrajn te gjithve, pa marr parasysh mosh e etni........
    Mbi te gjitha te sapolindurit.....

Citim Postuar mė parė nga Pirate of Love Lexo Postimin
    meqe qenka i parrezikshem, nuk vie Nata te mi sperkas specat, domatet qe i kam mbjellur

http://www.handicap-international.de...ellung-du.html

http://www.bandepleteduranium.org/en...on-in-practice

ndersa ne linkun ne vijim, kujdes nga pamjet tmerruese,qe mund te shihni si pasoje e perdorimit te municionit me uranium.

http://lupocattivoblog.com/2011/08/3...lichen-folgen/
    Nuk thashe se jane te parrezikshme dhe sigurisht qe me mire mos ti kesh se ti kesh. Te keto qe solle a ka ndonje studim qe tregon rritjen e kancerit si p.sh.? Te ajo ne anglisht thoshte qe duhet treguar kujdes ne perdorimin e tyre dhe pak nga pak te ndalohet perdorimi i tyre (eshte faqja e organizates Anit-Uranium). Ato gjermanisht pertova ti lexoj me Translator se dilnin cik rremuj.

Une nuk jam ekspert uraniumi, prandaj po pyes. Nese nje studim prestigjoz thote qe ne Kosove kanceri ka pasur 100% rritje direkt pas luftes si p.sh, atehere s'ka vend fare per debat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qyfyre : 07-02-2013 mė 11:30

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga sarris Lexo Postimin
    Jam nga Maqedonia, por nuk ka rendesi, me rendesi asht se eshte e helmuar toka, e pasojat na vrajn te gjithve, pa marr parasysh mosh e etni........
    Mbi te gjitha te sapolindurit.....
    Tani e kuptova fjaline tende:
    clirim qe sipa mua NUK JA VLEN as per nje femi me deformitet.

Me mire sipas teje do ishte ne kosovaret te shfaroseshim (per tre muaj 10000 viktima) te tere qe ne Maqedoni te mos lind asnje femi me deformitet !!!
    Do Zoti qe asnje femij ne bote te mos lind me deformitete por kjo fjalia jote eshte 'pak" e rende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2012
    Postime
    51

Tani e kuptova fjaline tende:
    clirim qe sipa mua NUK JA VLEN as per nje femi me deformitet.

Me mire sipas teje do ishte ne kosovaret te shfaroseshim (per tre muaj 10000 viktima) te tere qe ne Maqedoni te mos lind asnje femi me deformitet !!!
    Do Zoti qe asnje femij ne bote te mos lind me deformitete por kjo fjalia jote eshte 'pak" e rende ...
    Nuk e pata fjalen per Maqedonin, larg asaj....... kam fjalen per Kosoven, kam frik se ne Kosove jan shfaqur aso raste......ne Kosov eshte rriturr numri i te semureve me kancer.....
    Me shum eshte helmuar Kosova, e pastaj vendet tjera....rreziku eshte per vet qytetaret e Kosoves, un jam shqiptar e per ate me dhemb, nuk jam lokalist.....

E di se eshte marrzi me shkrujt kunder NATO-s e Amerikes por nese metvertet kan hudhur predha radioaktive ather mendoj se nuk ja ka vlejt fare ndihma....
    shpresoj se eshte vetem dezinformacion e radioaktiviteti nuk eshte i rrezikshem.....

ne Kosov eshte rriturr numri i te semureve me kancer.....
    Ku bazohesh per kete?

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Numri i te semureve nga kanceri qe nga paslufta ne Kosove eshte rritur shume!
    ..edhe ne Shqiperi !

Cudi se ne nuk kemi pasur lufte , apo e ka sjelle era kontaminimin
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2012
    Postime
    51

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ku bazohesh per kete?
    Neper mediumet serbe e maqedone, nuk e di a duhet besuar por ashtu shkruajn.....
    Mediumet tona nuk shkruajn nga frika ndoshta....

Mjek maqedon nga Shkupi thon se ne onkologji ka shum pacient nga Kosova......

Neper mediumet serbe e maqedone, nuk e di a duhet besuar por ashtu shkruajn.....
    Mediumet tona nuk shkruajn nga frika ndoshta....

Mjek maqedon nga Shkupi thon se ne onkologji ka shum pacient nga Kosova......
    Besoj se e kupton dhe vete qe lajmet sllave per shqiptaret nuk mund te merren si fakte. Me shume akoma ne kete rast kur jane dhe kunder Amerikes per bombardimin qe i kane bere Serbise.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

kryesisht nuk behet fjale per bomba (sic permenden disa), por per plumba.
    jane perdorur plumba te tille, sepse jane plumba qe arrijne te shpojne mjetet e blinduara, gje qe plumbat e tjere nuk e bejne dot.
    pentagoni ka pranuar perdorimin e 31.000 plumbave te tille ne kosove.
    mediat shqiptare nuk kane folur kurre per keto fakte dhe eshte relativisht e kuptueshme.
    ai tjetri te cliron, dhe te ankohesh per perdorimin e armeve qe ka perdorur, do ishte pak a shume e pakuptimte.
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Nese rrathet tregojne pikat ku eshte perdore arme me uranium te varferuar ,me vjen pak cudi sepse vendi ku sot gjendet kampi Bonsteel(baza amerikane) qenka nje nder vendet me te helmuara!!
    PO, rrathet tregojne pikat ku jane perdorur arme te tilla. kjo sipas faqes zyrtare te NATO-s...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •