Me shum Ip reale dhe me shum proxy me ndodh e njejta gje.

Pasi chatoj pak koh dhe bej disconect kur du te lidhem prap me nxjerr [Z-Lined: Open proxy found on your host. http://www.sorbs.net/lookup.shtml?92.90.**.* for more information.]
E hap kte gjasme me mar info po ngaqe osht ngjuh te huj skuptoj asi gjo
Do ja u dija per nder te me shpjegonte ndonjeri pse ndodh kjo.. dhe si ta evitoj nqs ka menyre per ta evituar.
Flm paraprakisht