-
i/e regjistruar
Password per Wireles
Pershendetje te gjithve. Po du me qit password ne wirelesen tem se qdo kush pe perdor ama nuk di qysh? kur po hi ne 192.168.1.1 pe shkruj Username: admin Password: admin por prap nuk ben? Nuk di qfar ruteri kam vetem jam me program LevelOne WNC - 0301. rrjetin e kam me PTK (Posta dhe Telekomukacioni i Kosoves). Ju faleminderit
-
-
Pėr: Password per Wireles
Nuk di qfar ruteri kam
Deri sa ruteri ėshtė i joti ēa tė pengon tė lexosh markėn qė shkruhet mbi ruter, sipas markės pastaj nė internet gjen lehtė default admin & pass
Nejse, nuk janė gjithmonė gjėrat kėshtu, njė kompani siē ėshtė PTK-ja nė kėtė rast mund ta ndryshojė default admin&pass tė fabrikės, kėtu ku jam unė di njė kompani tė tillė qė e bėnė.
Mė e mira do ishte tė tė ndihmonte dikush qė ka PTK, ose akoma mė mirė pėrse nuk i merr nė telefon ata tė kompanisė?
Po nuk e ke kaq tė nevojshme wireless, hiqe fare atėherė (pasi tė kesh gjetur si tė futesh nė ruter). Pasi tė futesh nė ruter, thjeshtė kontrollo menun rreth e rrotull dhe diku ka informacion pėr kompjuterat qė janė lidhur tek routeri jotė, kėshtu do jesh i sigurtė pėr ēka ndodhė
-
-
Pėr: Password per Wireles
Harrova.. LevelOne WNC ėshtė wireless card, pra supozojė se lidhesh tek routeri pa kabull.
Atėherė (po nuk jam gabim), ti nuk mundesh tė bėsh login tek routeri, sado tė sakta tė jenė username-password sepse (me sa di), remote management bėhet disabled nė menunė e ruterit pėr arsye sigurie (duhet ta ndryshoshė ti qė tė mundesh tė bėsh login me wireless, gjė qė nuk ta rekomandojė fare).
Imagjino sa keq do ishte sikur gjitoni tė bėnte login tek ruteri jotė! Vėrtet gjitoni mund tė marrė internet nga ruteri jotė, por kjo nuk do tė thotė se mundet dhe tė bėjė login!! Pra pėr tė konfiguruar ruterin lidhu me njė kabull!
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt