...dua te ha pastice, ora 2 e nates ama![]()
...dua te ha pastice, ora 2 e nates ama![]()
une nuk dua te rri ne pune sot![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
une dua qe ta ftoj per kafe busin pasi ne pune nuk qendron don me ike se me ike hahahahh
Une jam e pakuptueshme ndonjehere....jam goja jo e duhur per ato veshe....
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
po shoh ch ligen , por me duket shume ftohet ketej nga napoli
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
......ngjita shkallet larte duke ndjekur hijen,
![]()
qe te bjere shi se vdiqa vape
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
dje ne nje kryqezimet e SHQIPERISE
Une po kaloja nga njera ane e rruges ne tjetren dhe prisja semaforin, perballe ne anen tjeter pritnin kalimtare qe te kryqezonin rrugen, ishin afersisht 5-7 kalimtare, nje cifti te rinjesh ( goces ) nxjerr celularin nga xhepi dhe ne te njejten kohe I dalin dhe ca para nga xhepi, por nuk I vuri re, nje grua rreth 50-60 e vuri re dhe ju afrua ne momentin qe u hap semafori dhe u nisen kjo gruaja u perkul dhe I mori parate, mbasi kaluan kryqezimin dhe une sigurisht ne kah te kundert, po rrija dhe shikoja nese kjo e moshuara do ja kthente parate, por jo nuk ndodhi, bile kryqezoj rruget ne kah te kundert, me ciftin e te rinjeve, ne ato momente mora guximin dhe kthehem dhe ju tregoj per historine ciftit, qe goces I kane rene ca para dhe ajo e moshuara I mori dhe po largohet andej, cuni vrapoj tek ajo e moshuara dhe e pyeti qe mos more ca para se me rane ne rruge, ajo ju pergjigj qe po dhe ja dha, nuk e di se si u shpjegua arsyen qe beri ate veprim, por ai cuni u kthye dhe me tha hajde pime nje kafe se me shpetove 100 euro, I thashe jo, por nuk mu duke veprim I duhur I asaj zonjes, sepse e vuri re kujt I rane parate.
nuk e di nese ishte veprim I drejte, sepse me vone thashe me vete " a mos I jane dashur ata para asaj te moshuares", por nuk eshte se ishte dhe e keq mbajtur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga par : 21-08-2014 mė 06:31
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
ke bere mire. i ke dhene nje mundesi gruas se moshuar per te ndrequr gabimin e bere![]()
:pranoj tonii
![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Krijoni Kontakt