... ju pershendes edhe ju thirri per nje iftar sonte, mos e leni pa dale![]()
par (16-07-2014)
Une di te dhuroj momentet e paharrueshme.une di si te te bej te qeshesh me shpirt, une di te te bej personin me te lumtur,une di te te rrespektoj deri ne limite,nese ti me do vertet sepse une di edhe ti rrenoj ato...................
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
.....te uroj Busy,gjithecka qe deshiron e jotja le te behet,e lot derdhesh veq nga gezimi![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dushku : 16-07-2014 mė 07:21
Busy Girl (16-07-2014)
flm reaction kete ja uroj te gjithve ketu askush nuk meriton te derdhe lor hidherimi te gjith kane te drejte te jene te lumtur
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
une jam ai qe i kam ngrene te gjitha llojet e kamzhikeve ne trup dhe megjithate duhet te duroj akoma te tjere...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Une jam ajo qe bej zhurme kur te tjeret flene![]()
Une shikoj punen time...ndjek fatin tim...ujis kopshtin tim...dashuroj trendafilat ne bahcen time...pjesa tjeter eshte vetem hije e pemeve te huaja...
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Une dhe hija jeme te ndjekum gjithmone mbrapa... Po ti mos tut se ne kemi me zane nje autobus e ti paske dal per qejf![]()
Krijoni Kontakt