Une erdha![]()
Une erdha![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Une e paskam lendu kamen sot dikund edhe se kam vrejt...tani po e shof qe me eshte nxir dhe me dhemb.
Une ndjehem e relaksuar![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
.... cdoher i kam admiruar besmtaret e cfare do lloj feje qe ne besimin e tyre adhurojne te vetmin Krijues.
Une mendoj se njerezit sot e kan ndare trurin nga shpirti nuk i lene me te komunikojne bashke gjithsekush qeveri ne vete![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
....kur nuk kam informata te mjaftueshme une perdore logjiken, kur perballem me situata te palogjikshme, degjoj zemren time!
Shkenca (16-07-2014)
.......Une nuk e shprehe kurre dashurine dhe simpatin time me fjale; por neqoftese shikimet kane nje gjuhe, dhe "idiotja" me e madhe do ta kishte kuptuar qe kisha humbur mendjen per te...![]()
![]()
Une e di qe rruga drejt lirise nuk eshte e shtruar me lule, por shume e gjate dhe e mundimshme....megjithate e dua...
I dihet vlera vetem asaj qe fitohet me mund....
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
...te pershendes Shkenca![]()
Shkenca (16-07-2014)
Une Jam thjesht une
i vetmi ne llojin e tij e jam unik
nuk mund tekete ne bote 1 tjeter si une
nuk jam mendje madh e nuk me pelqen vetja por jam thjesht une
UNIK NE LLOJIN TIM DHE NE TIPIN TIM![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Krijoni Kontakt