une... e lexova kete qe solli Bane me lart , edhe me pelqeu edhe mua![]()
une... e lexova kete qe solli Bane me lart , edhe me pelqeu edhe mua![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Z...inez .pėrshndetje dhe rrespekt ndaj jush . Ju , n'faqen tuaj t interrnetit ,pėrgjigjėja e juaj ishte :
Unė po mendohem .
Mpėlqej shum .
Qė mos t'gabojm dhe t'thona ate qė ėshtė e pėrshtatshme dhe e pa gabushme ,njeriu para se tė
shprehet , duhe t'mendohet ,qė kur t'flasi,ti xajn fjala vend .
Qė mos t'gabojm ėshtė :
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
shprehėja , unė po mendohem :
ėshtė mendėje qė nuk gabon .
Fjala e menēur s'harrohet
ē'do zemėr , e rrespekton .
2
ato qė flasin e s'nguten
fjala e tyne xen vend .
Ato qė flasin e nguten
rastisin : e flasin pa vend ...!
=============
Une mendoj qe nje miqesi e madhe ka dy perberes kryesor: e para eshte zbulimi i asaj qe na ben te ngjashem, dhe e dyta respekti per ate qe na ben te ndryshem...................
Une jam e brishte si xhami, por kur thyhem behem e mprehte....
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Une po mendoj si te behem milionere![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
tetovarja87 (01-11-2013)
Behesh vetem i keq, se ti je cun prej ari ( se mos e kuptosh " ari mali" kam fjalen cun prej floriri )
Une nuk jam e paturp vetem pse them ate qe mendoj....as nuk jam mendjemadhe vetem pse me pelqen vetja keshtu sic jam...
Une nuk jam injorante perse nuk mund ti dua te gjithe njerezit njelloj...as nuk jam naive pse jam cdohere aty per njerezit qe i dua sahere ato kan nevoje...nuk jam e keqe vetem pse bej ndonje gabim te vogel, as nuk jam e mbyllur perse nuk dua te flas me te gjithe per jeten Time...une jam keshtu sic jam...une jam cdohere UNE...per t'u permiresuar as nuk e kam ndermend...ato qe me duan, nuk me kerkojne e ndryshoj....
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Po lexoja ket :
I'u desh te iknin nga njeri tjetri por thelle tyre nuk u larguan kurre, ishin brenda njeri tjetrit, i perkisnin njeri tjetrit.
Pse ndodh shpesh her keshtu ???![]()
A eshte ndershmeria virtyt i budallait ne ditet e sotme dhe fjalia e kryministrit kanadez per besen e shqiptarit,
sepse ketu tek puna ime na duhet te votojme per punonjesin e muajit, dhe i thashe njerit qe voten nuk ta jap se te kam shok por do ja jap atij qe
e meriton. nuk i pelqeu menyra e sinqeritetit tim,
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Krijoni Kontakt