Fyromi dhe fyrominant kan ashprsu tonin dhe sulmet ndaj shqiptarve dhe Shqipris, duke na akuzu gjoja se ne jemi nacionalista e se duam me prishe marrdhaniet me ta. Le ta din fyromiant q marrdhaniet me ne i kan prish ata, dhe vetm pak dit ma par, disa fyromian rrehn barbarisht nji familje shqiptare n'Shkup. Politikisht e ekonomisht, fyromiant po ua marrin paret shqiptarve, me an t taksave e po i investojne vetm n'zonat fyromiane. E kan ftyr e na bojn edhe cubin e t'fortin duke na trheq vesht se gjoja u kemi prish pun.

A nuk duhet q ne shqiptart me deklaru publikisht q s'e njohim FYROMin dhe duam shprbamjen e tij sa ma shpejt?