Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 119
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Citoj;
    "Une nuk jam jasht temes, por jam ne berthame te temes, dhe nuk jam duke diskutuar me veten, por jam duke diskutuar me anetarin 'ilia spiro'... Ke gje tjeter te shtosh?! "

At'here te keshilloj te vazhdosh ne menyre private, pasi ky eshte forum fetar ku debatet private konsiderohen pa vend!
    Hera e fundit qe te shkruaj...
    Ne forum, ne nje teme te caktuar mund te diskutojne dy e meteper vete dhe kjo edhe po ndodhe, une, ti, ilia dhe Bledi.. Sikur te ishim duke folur privat ti nuk do te mund te nderhyje apo jo?! Perse kerkon me ngulm qe t'a mbyllesh kete teme?! A mund ta quajme kete si 'cenim i te shprehurit te mendimit ne publik'?! Ne cilin shekull mendon se jemi?!

Shporesjoj qe te mos me shkruash me...!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 10-12-2012 mė 06:27

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Per te qene orthodhoks duhet te behesh grek separi apo jo?!
    Kategorikisht jo, nuk ka si te jesh p.sh. orthodhoks shqiptar dhe te quhesh grek, ne Shqiperi...., ku shteti eshte laik..
    Por, sic te thashe ne Greqi shteti eshte i lidhur me besimin, dhe Greqia ben shume mire qe nuk e prish homogjenitetin fetar, per hir te ca "dhive bishtperpjete", ne te kundert do te ndodhte ajo qe ndodh ne Evrope, France, Gjermani, ku emigrantet jane kthyer ne faktor dhe kerkojne xhami, teqe, apo tempuj budiste, bazuar kjo ne te ashtuquajturen "e drejte e religjionit"..
    Te drejten e religjionit mbaje ne shtepine tende dhe mos u bej zot ne shtepi te tjetrit..
    Duaje te afermin tend si veten

a mos me kerceno mua se nuk kuptoj nga ato gjera une,do me perjashtos beje,dhe mbushe forumin shqiptar me ilia spiro,qe e dridhin sipas interesave
    O lum miku, po me mbivlereson si teper ti mua! Ku e gjeta kete autoritet une?!
    Une te keshilloj te mos ofendosh, kaq. Shtro mendimet e tua, por me rrespektin e duhur, pasi je mik ne nje forum
    ku pjesetar nuk je, flas per komunitetin qe ti akuzon...
    E perseris per ty dhe Gonin bashke, nuk jemi neve fajtor per asnje padrejtesi qe pesojne shqiptaret jashte Atdheut! Kaq.
    Per sa thua ti;
    a mos me kerceno mua se nuk kuptoj nga ato gjera une,do me perjashtos beje,dhe mbushe forumin shqiptar me ilia spiro,qe e dridhin sipas interesave,nuk sahn njeri grekun,por kritikojme disa praktika te keqija greke qe po mundohen ti fusin me zor ne shoqerine shqiptare.
    Jam dakort me ty, por qe vendi nuk eshte ketu, pra le te shtrohet si teme ne nje vend tjeter...
    Pershendetje.

Ps: Nuk eshte Orthodhoksia, Greqia!
    Pra s'ka aresye te proēesohet komuniteti yne per ē'do padrejtesi qe behet ne Greqi.
    Sikur une te akuzoja ndokend..., per kishat qe hidhen en ere ne Nigeri...
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Vazhdo e ik si dhelpra tinezare moj ilia, vazhdo e mos iu pergjigje pyetjeve te mia konkrete rreth kombesise dhe rreth krimeve qe bene sllavo-greket ndaj popullit shqiptar...!!

E kot eshte, ne cdo teme qe ekziston, ti dhe shoket e tu i ikni ketyre pyetje, sepse pergjigje nuk keni, por mua me vran fakti qe perpos te gjithe atyre te keqijave qe na kane bere ju vazhdoni t'i mbroni ata. Por kete e bejne vetem ata qe kane fytyren nje hektar, se te tjeret nuk e bejne...!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 10-12-2012 mė 06:53

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Vazhdo e ik si dhelpra tinezare moj ilia, vazhdo e mos iu pergjigje pyetjeve te mia konkrete rreth kombesise dhe rreth krimeve qe bene sllavo-greket ndaj popullit shqiptar...!!

E kot eshte, ne cdo teme qe ekziston, ti dhe shoket e tu i ikni ketyre pyetje, sepse pergjigje nuk keni, por mua me vran fakti qe perpos te gjithe atyre te keqijave qe na kane bere ju vazhdoni t'i mbroni ata. Por kete e bejne vetem ata qe kane fytyren nje hektar, se te tjeret nuk e bejne...!!
    Krahaso krimet qe jane kryer dhe veri ne peshe,...ti i quan qindra mijra numrin e shqiptareve ta masakruar mga greket dhe serbet, une them se shifrave duhet t`ia heqesh nja 3 zero, ..me krimin e stermadh te genocidit osman ndaj shqiptareve, jane 2 pika uji ne oqean dhe nuk merrem fare me to se nuk kam mesuar "te ve mushkonjen ne site dhe te kaperdij devene",..si do qofte edhe keto krime mbeten,...por mos harro se edhe shqiptaret kane kryer krime, ne peridha kohe te caktuara,..., krahina e Sulit si u mposht nga Ali Pasha, perpos se nepermjet rekruteve te paguar shqiptare,....

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Ju nuk jeni fajtor per padrejtesite qe pesojne shqiptaret ne Greqi, por ju mbroni Janullatosin dhe ti vete shave At Nikolla Markun ne nje shkrim tendin ne kete teme, vetem e vetem se ai kritikon antishqiptaret dhe eshte i njejtit besim si ti, por qe kombin e vete e mbron. Pra, i bie qe ju jeni pro padrejtesive qe u behen shqiptareve atje ne Greqi...
    Cilet jane antishqiptaret qe kritikon marku, Anastasi, Kryepiksopi eshte me shqiptar se shqiptaret,...keshtu qe duke share keta,.marku indirekt i quan shqiptaret per antishqiptare,...dhe antishqiptaret (sic eshte vete) per shqiptare te kulluar....
    dhe cilat nq qenkan padrejtesite qe po u behen shqiptareve ne Greqi, se s`po e marr vesh,...sa jane ne pune atje duhet t`ia njohim per nder grekeve dhe edhe ne qofte se kane humbur punen per shkak te krizes, perseri duhet t`i jemi mirenjohes...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 10-12-2012 mė 07:13

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Krahaso krimet qe jane kryer dhe veri ne peshe,...ti i quan qindra mijra numrin e shqiptareve ta masakruar mga greket dhe serbet, une them se shifrave duhet t`ia heqesh nja 3 zero, ..me krimin e stermadh te genocidit osman ndaj shqiptareve, jane 2 pika uji ne oqean dhe nuk merrem fare me to se nuk kam mesuar "te ve mushkonjen ne site dhe te kaperdij devene",..si do qofte edhe keto krime mbeten,...por mos harro se edhe shqiptaret kane kryer krime, ne peridha kohe te caktuara,..., krahina e Sulit si u mposht nga Ali Pasha, perpos se nepermjet rekruteve te paguar shqiptare,....
    Haha.. ketu pra eshte problemi -> 'shqiptaret masakruan' dhe sot po i paguajne pasojat dhe po ndeshkohen nga europa apo jo?! Me ane te kujt (kinse) shqiptaret paskan bere masakra?? Me ane te perandorise osmane??! lol

Mire mire, prap mire, sepse me dhe nje pergjigje sepaku, por ate e dhe sipas mendimit tend dhe nuk arrite dot te arsyetosh krimet e stermedha te sllavo-grekeve orthodhoks qe bene brenda nje shekulli te vetem ose/dhe brenda ne dekade...!, por edhe nje pergjigje tjeter ke mbetur pa e dhene ti... Te kam pyetur per kombesine ilia...!! A mund te ma japesh vetem edhe kete pergjigje te lutem??

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Cilet jane antishqiptaret qe kritikon marku, Anastasi, Kryepiksopi eshte me shqiptar se shqiptaret,...keshtu qe duke share keta,.marku indirekt i quan shqiptaret per antishqiptare,...dhe antishqiptaret (sic eshte vete) per shqiptare te kulluar....
    dhe cilat nq qenkan padrejtesite qe po u behen shqiptareve ne Greqi, se s`po e marr vesh,...sa jane ne pune atje duhet t`ia njohim per nder grekeve dhe edhe ne qofte se kane humbur punen per shkak te krizes, perseri duhet t`i jemi mirenjohes...
    Mos valle Janullatos na qenka shqiptar?! Mos valle greku nuk qenka antishqiptar?! Mos valle Irinei dhe shoket e tij ne Mal te Zi dhe sllavet ne teresi nuk na qenkan antishqiptar??!!

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Mos valle Janullatos na qenka shqiptar?! Mos valle greku nuk qenka antishqiptar?! Mos valle Irinei dhe shoket e tij ne Mal te Zi dhe sllavet ne teresi nuk na qenkan antishqiptar??!!
    Pse te duket e habitshme qe Kryepiskopi me origjine greke, te jete me shqiptar se shume nga ata qe e mbajne veten si shqiptare dhe jane ne fakt armiq te Shqiperise.
    A nuk qene vete shqiptaret me gjak qe ne `97 hengren koken e njeri tjetrit....,.
    Dashuria ndaj njeriut nuk ka nevoje per kombesi,....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 10-12-2012 mė 07:21

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Pse te duket e habitshme qe Kryepiskopi me origjine greke, te jete me shqiptar se shume nga ata qe e mbajne veten si shqiptare dhe jane ne fakt armiq te Shqiperise.
    A nuk qene vete shqiptaret me gjak qe ne `97 hengren koken e njeri tjetrit....,.
    Dashuria ndaj njeriut nuk ka nevoje per kombesi,....
    A mundem t'i them une vetes 'jam magjup'?! Mundem si s'mundem!! Por ne fakt a jam une magjup?! Jo, nuk jam!! A mundet te thote magjupi 'une jam shqiptar'?! Mundet si smundet!! Por ne fakt a eshte edhe magjupi shqiptar?! Jo, nuk eshte magjupi shqiptar!! Magjupi mund te jete vetem shtetas shqiptar, kurse me rrace eshte magjup. Dhe Janullatosi me rrace eshte GREK. E si mund te jete greku me shqiptar se shqiptaret vete?! A nuk te duket nje absurditet i madh ky?! A mund te jete nje shqiptar me 'grek' se vete greku?! Jo, Kurr!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 10-12-2012 mė 07:34

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •