Close

Rezultati i Sondazhit: Do nderronit fene apo kombesine?

Votues
54. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do nderroja kombesine per te ruajtur fene

16 29.63%
  • Do nderroja fene per te ruajtur kombesine

38 70.37%
Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 313
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

Pėr: Do nderronit fene apo kombesine?

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Krimineli eshte HAJNI me i madhi,ai as nuk ka ATEDHE,as KOMB as FE pra eshte KRIJES e poshter sepse kur vret dikende ai faktikishte ja vjedhe dikujte Femijet,Babain,Nenen,Vllaun,........,pra qenja me e poshter qe mbane TOKA.

E un nuk e bej kete ,por prap jam "kriminel" sepse besoj ndryshe dhe valevis flamurin e Lega Nord

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ne variantin francez dhe amerikan po.Ja si e humbi kombesine mbesa ime.Ajo emigroi ne Kanada dhe mori dokumenta kanadeze.Fati ja dha qe te martohej ne SHBA me nje shqiptaro amerikan (te hershem).Pas disa kohesh, i vjen nje ftese per te marre pasaporten e SHBA-se.Me kete rast ajtje organizohet dhe nje event, Si rregull secili nga anatert qe do te kishte nderin te behej qytetar amerikan, do te citonte dicka nga vendi i tije.Filluan te lexoheshin emrat shteteve te antareve sipas radhorit alfabetik dhe kur mbaroi grema "A"albania , ajo filloi te shqetesohet pasi nuk u permend emri i saj ne liste.Kur arrin gerem "C", Canada , u ndegjua emri i saj.Natyrshem e mbuluan lotet dhe drejtuesi e pyeti se perse qan dhe nuk gezon si te gjithe te tjeret, ajo i tregoi atyre se si kishte humbur kombesine e saj aq te dashur shqipatre.Duartrokitje dhe lot.
    pa lidhje fare.... po fare fare.
    vajza e xhaxhait tim ka LINDUR ne kanada e aty eshte rritur . eshte 15 vjec sot dhe e mban vehten per shqiptare edhe pse eshte shtetase kanadeze.
    e paska humbur kombesine mbesa jote qe paska EMIGRUAR atje. pffffff.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    edhe cfare tregove me kete??? ke shqiptare edhe tek agimi i arte ne greqi. e pastaj?
    une kam punuar si perkthyes ne nje qytete kryetari i bashkise i te cilit ishte legist. ishte mik i imi perpara se te behej i tille. sot eshte "vice presidente del gruppo consigliare regionale della lega nord del piemonte...

nuk u pergjigje. nuk te djeg ty kur ca debile thone qe shqiptaret duhen varur te gjithe????????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 23-04-2013 mė 10:51
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ne variantin francez dhe amerikan po.Ja si e humbi kombesine mbesa ime.Ajo emigroi ne Kanada dhe mori dokumenta kanadeze.Fati ja dha qe te martohej ne SHBA me nje shqiptaro amerikan (te hershem).Pas disa kohesh, i vjen nje ftese per te marre pasaporten e SHBA-se.Me kete rast ajtje organizohet dhe nje event, Si rregull secili nga anatert qe do te kishte nderin te behej qytetar amerikan, do te citonte dicka nga vendi i tije.Filluan te lexoheshin emrat shteteve te antareve sipas radhorit alfabetik dhe kur mbaroi grema "A"albania , ajo filloi te shqetesohet pasi nuk u permend emri i saj ne liste.Kur arrin gerem "C", Canada , u ndegjua emri i saj.Natyrshem e mbuluan lotet dhe drejtuesi e pyeti se perse qan dhe nuk gezon si te gjithe te tjeret, ajo i tregoi atyre se si kishte humbur kombesine e saj aq te dashur shqipatre.Duartrokitje dhe lot.
    Marrja e nje pasaporte nuk do thote humbje kombesie ,per shume gjenerata do ju permendet origjina si ketij shqiptaro-amerikanit qe paske permend .Nese une sot marr shtetesi amerikane apo franceze edhe sternipave te mi ka sume gjase te ju thone jane shqiptaro-francez apo shqiptaro-amerikan .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Nuk e shkrova qe nuk eshte gjuhe indoevropiane por klasifikohet per shkak te influences se madhe latine edhe kjo eshte me se e vertete. Latinja eshte gjuhe ne vete qe nuk rrjedh nga asnje gjuhe tjeter. Emri "Illyricym" /Illyrian nuk do thote I Lire (ne kuptimin e te qenit) sepse nese do ishte ashtu do perkthehej ne te gjitha gjuhet si "Ilire" ! Por eshte unike !

Une mendoj se ne vijme si produkt i Konferences se Londres ,por c'ti besh un jetoj per ekzistence por jam dakort me te verteten sado e hidhur qe eshte
    Po cfare kuptimi ka atehere nese nuk ka kete kuptim qe e kam permend dhe perderisa nuk sjelle ndonje reference apo argument qe verteton te kunderten mbetet ky qe kam permend qe emri ILIRI ka kuptim vetem ne gjuhen shqipe te tanishme .

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    pa lidhje fare.... po fare fare.
    vajza e xhaxhait tim ka LINDUR ne kanada e aty eshte rritur . eshte 15 vjec sot dhe e mban vehten per shqiptare edhe pse eshte shtetase kanadeze.
    e paska humbur kombesine mbesa jote qe paska EMIGRUAR atje. pffffff.
    ndergjegja e njeriut mbi identitetin eshte zgjedhje personale ose e edukuar nga prinderit.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Po cfare kuptimi ka atehere nese nuk ka kete kuptim qe e kam permend dhe perderisa nuk sjelle ndonje reference apo argument qe verteton te kunderten mbetet ky qe kam permend qe emri ILIRI ka kuptim vetem ne gjuhen shqipe te tanishme .

ylli-ri eshte me e e mundshme

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    edhe cfare tregove me kete??? ke shqiptare edhe tek agimi i arte ne greqi. e pastaj?
    une kam punuar si perkthyes ne nje qytete kryetari i bashkise i te cilit ishte legist. ishte mik i imi perpara se te behej i tille. sot eshte "vice presidente del gruppo consigliare regionale della lega nord del piemonte...

nuk u pergjigje. nuk te djeg ty kur ca debile thone qe shqiptaret duhen varur te gjithe????????
    Qfare SHQIPETAR JAN ATA O ADMIRAL???,TE ZI APO TE BARDHE???,,,,,,
    VENI,VIDI,VICI

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    ndergjegja e njeriut mbi identitetin eshte zgjedhje personale ose e edukuar nga prinderit.
    patjeter. ajo sot edhe mund t'a kishte humbur kombesine shqiptare. mund te mos fliste asnje fjale shqip, por kane qene prinderit qe nuk e kane lejuar nje gje te tille.
    kam kushurinj te tille kudo. qe kane LINDUR ne amerike, ne itali dhe ne france. te gjithe e mbajne vehten shqiptare.
    e ai po na jep shembullin se si mbesa e tij paska EMIGRUAR diku e paska humbur kombesine.

neser po emigroj une ne kine e pervec shtetesise kineze, do marr edhe kombesine.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Qfare SHQIPETAR JAN ATA O ADMIRAL???,TE ZI APO TE BARDHE???,,,,,,
    http://shekulli.com.al/web/p.php?id=4544&kat=87
    lapera jane.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •