Close

Rezultati i Sondazhit: Do nderronit fene apo kombesine?

Votues
54. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do nderroja kombesine per te ruajtur fene

16 29.63%
  • Do nderroja fene per te ruajtur kombesine

38 70.37%
Faqja 18 prej 32 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 313
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Pėr: Do nderronit fene apo kombesine?

Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Origina ime nga te du prindit eshte siper drinit,katolik roman,nena ime eshte me Kurshumi(bjen te njejtin mbiemer te vendit e shqiperis etnike, mbesa e nje familje myslymane te sangjakut te Nishit(vilajet i Kosoves) te depertume nga serbet ne 1890.
    Sot fshati i origjines nenes time eshte posht serbis e quhet jo me kurshumi po kurshumlija .
    Jam shum larg prej grekve dhe akoma me larg races tende qe akoma sot vjen e investon leke per xhamit me kater minare ,per 100 besimtar e aty je dhe ti!!!
    Per te mbajtur influencen qe ka lene e qe ju jeni perfaqsoni fare mire fare tyre je.
    Ju jeni pjese e nje canceri te lig ne vendin tone qe keni zene vend nen krahet e tij e se leni me mar fluturimin.
    Kurshumi kemi dhe ne Durres dhe jane familje te vjetra dhe shume te mira.Nuk e kam dite qe prejardhja eshte nga Kosova.
    Per me tper une dhe se jam 250 vjet durresak nga nena, nuk flas dot dialektin e vendit sepse nuk me ka pelqyer, ndersa kurshumet flasin dialekt puro durresak.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Si pas sondazhit nese krahasohet ne gjith popullaten at'here i bie qe me pak se gjys milioni jan potencial te nderrojne kombin ...keshtu qe nuk eshte edhe minore !
    Po jo mer Gordon, realishte keto jane relative , varen ne konteksin ne te cilin ndodhet njeriu, ku si qellim baze ka cilesine e jetes qe ka per te jetuar ai dhe generatat , nje jete qe eshte kaq e shkurter,sa nuk ja vlen ta shtrengoshe njeriun me dara nacionaliste, ti ngushtoshe lirine.Une jam i bindur , se shume anatare qe votuan ne piken N2,nuk e kane kuptuar se cfar nenkupton ajo pyetje prej tradhetari.Ajo eshte pyetje sikur ta bente Erdogani, atij i interesojne ato 66% dhe jo bashkimit te shqiptareve nder vedi, atij i intereson percarja ne fe, shtringimi pas islamit, atij i intereson ringjallja e krenarise se gabuar nen perandori.Them e gabuar , se popullin nuk fitoi kurre , por u shqye pa meshire .Ato qe perfituan jane spahi, bejlere, sundimtart, adinistrata fare e vogel dhe ndonje xhandar me mustaqe qe nuk dinte te shkruante emrin e tije. Po si ka mundesi ne shek.XXI te kete kaqe ngushtim te lirise , kaq tendenca kunder paqes mes shqipatresh, mes rajonit dhe me tej.Po si do te shkojme ne Evrope , ku mejdisi eshte multikulture?Po ne kemi tendenca te jemi vetem dhe sigurisht ato pertej kufirit i genjen mendja se po te jesh vetem nuk e humbet njelloj lirine!!!!!! Po shembulli i Albanise , eshte konkret, ku shqiptari permes luftes klasore i mori jeten gjyesmes tjeter po shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 23-04-2013 mė 08:28
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Spaske kuptuar gje nga une ti.Une nuke kam shtjelluar aspak pushtimin e Shkodres, absolutisht qe nuk e mohoj pushtimin sergo-malazez.Jooo mer pereni, por une trajtoje sjelljen e shqiptareve , te cilet nuk u organizuan kurre ne nje qellim te perbashket, mungonte ndergjgjia kombetare.Nuk merrem une me sjelljen e serbeve, nuk me interesojne dhe ndjej te njejten urrejtje si cdo qenie shqiptare, por une nuk merrem me to pasi nuk jam ndikues , ketu nuk ka serb, por ka shqipatre.Ti e pe qe sapo me the qe je shkodran, une u terhoqa nga replika, pasi ndjeva dicka te perbashket , pasi dhe une jam gjysem shkodran.Pra me keq kuptuar.
    ti ke thene qe mes serbeve dhe shqiptareve nuk ka pasur kurre konflikt.
    meqe banoret e kosoves nuk jane shqiptare per ty dhe konflikti i tyre me serbet eshte nje konflikt mes 2 popujve "te huaj"; konfliktin mes serbeve dhe shkodraneve (shqiptareve) tani po e pranon...

kesaj i thone te kundershtosh vehten.
    ne fillim thua se nuk ka pasur kurre konflikt, pastaj thua se ate nuk e mohon.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anėtarėsuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,006

Citim Postuar mė parė nga gordon freeman Lexo Postimin
    si pas sondazhit nese krahasohet ne gjith popullaten at'here i bie qe me pak se gjys milioni jan potencial te nderrojne kombin ...keshtu qe nuk eshte edhe minore ! :d
    Te gjith ata qe nuk ndihen shqipetare,le te shkojne ku te dojne dhe ku tju pelqen,kjo toke eshte arberore,ka qen arberore dikur,por do te jet arberore edhe ne te ardhmen deri sa ka jete ne ket toke.
    VENI,VIDI,VICI

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    Si pas sondazhit nese krahasohet ne gjith popullaten at'here i bie qe me pak se gjys milioni jan potencial te nderrojne kombin ...keshtu qe nuk eshte edhe minore !
    si e llogarite kete gjys milioni?
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pse qenka e mundur te nderrohet kombesia brenda nje gjenerate?
    Jeni duke me thene se une mund te behem italiane ,franceze ,greke e turke kur te dua ?

P.S sondazh koti!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Kurshumi kemi dhe ne Durres dhe jane familje te vjetra dhe shume te mira.Nuk e kam dite qe prejardhja eshte nga Kosova.
    Per me tper une dhe se jam 250 vjet durresak nga nena, nuk flas dot dialektin e vendit sepse nuk me ka pelqyer, ndersa kurshumet flasin dialekt puro durresak.
    Sa e vogel eshte shqiperia o nesti..Kam kushurit e nens tek stacioni vjeter.
    shum te rinj te familjes jane emigruar,e tre i more amerika me llotari!
    ka dhe nje pllake kujtimore ne nje ruge te durresit ku eshte shtepia e kurshumeve ku eshte themeluar nje njesi clirimtare e zones me vullnetar durrsak.
    Gjyshi ka hapur disa nga shkollat e para ne kohen e zogut ne maminas shijak ndroq e levizte me biciklet i shkreti.
    Direkt pas clirimit ka ndertuar shtepin tek shkolla petronin luarasi ,pra jane trasferuar ne tiran.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 23-04-2013 mė 09:51

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Sa e vogel eshte shqiperia o nesti..Kam kushurit e nens tek stacioni vjeter.
    shum te rinj te familjes jane emigruar,e tre i more amerika me llotari!
    ka dhe nje pllake kujtimore ne nje ruge te durresit ku eshte shtepia e kurshumeve ku eshte themeluar nje njesi clirimtare e zones me vullnetar durrsak.
    Gjyshi ka hapur disa nga shkollat e para ne kohen e zogut ne maminas shijak ndroq e levizte me biciklet i shkreti.
    Direkt pas clirimit ka ndertuar shtepin tek shkolla petronin luarasi ,pra jane trasferuar ne tiran.
    Respekte!!!!!!!!
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

Citim Postuar mė parė nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Te gjith ata qe nuk ndihen shqipetare,le te shkojne ku te dojne dhe ku tju pelqen,kjo toke eshte arberore,ka qen arberore dikur,por do te jet arberore edhe ne te ardhmen deri sa ka jete ne ket toke.
    Kjo eshte arsyje e votimit sepse ka qene arberore dhe nuk eshte me po te ishte ashtu si ke shkruar ndryshe do ishte rezulltati

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    cfare njerezish mban ky forum. turp te lexosh gjera te tilla. turp.

propozohet asimilimi, eleminimi i gjuhes shqipe, mohohet ekzistenca e kombit shqiptar etj etj.

jeni ne vehte o moderatore? si ore lejoni gjera te tilla ne nje forum me kete emer?

p.s. gordon freeman. shume e bukur fotoja e profilit. "albanesi tutti appesi" thonin ata qe valevisnin ate flamur.
    Mir e kan thene

Ja nje event dhe arsyje per ta besuar

Shqiptaret ne Itali vrasin priftin ,shfletoj webin pasdite c'te shohin syte ? shqiptar alla kriminel e lere me oriental e perendimor !

http://www.notiziediprato.it/2013/04...co-di-tizzana/
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 23-04-2013 mė 10:16

Faqja 18 prej 32 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •