Kur kane luftuar per komb shqipatret ? Nese ke argumente kundershtuese , perse nuk shkruan? Mendon ti se forumi shqipatre perjashton njerez si une qe njelloj si ty flas te nejten gjuhe dhe kam lindur ne te njetin vend ?Nese une dhe shume te tjere qe mendojne si une dhe qe mund te jene gabim sipas standartit qe dikush pretendon se duhet ti permbahemi, atehere keto njerez nuk braktisen , por me to duhet te punohet me shume.
Dhe mua me tromak kjo parti qe ka dhe ne forum antare.
http://www.forumishqiptar.com/thread...%C3%ABnderbeun
Ndersa po te futem ne rubriken islame, me duhet nje tru tjeter. Si i behet, ti flakim jashte dhe keto?
Dikur ne emisionin e mjekut , per ju.Hamdi Sulcebeg tha.Beni kujdes nga gjumi i drekes , pasi 80% e infrakteve bien ne kete gjumme.Kjo tronditi gjithe miletin, se shqiptaret sapovinin nga puna ja fusnin gjumit.Por thenia e doktorit ishte studim statistikore dhe jo kundershtues.Atehere ne Emisionin e erdheshem , filloi ti pergjigjej pyetjeve.Doktor , kur une flej gjume ne dreke , ndjehem mire kur sgjohem-Po mire ti vazhdo e fli i tha ai.Terrr zilja , doktor une vertete me merren mend kur sgjohem pas gjumit te drekes- ti mos flij i thote doktori. Keshtu dhe ti , s'te pelqeu tema , mos e lexo.Nese ajo qe lexon ketu,te duket se te coi ne mekate, bej rrefimin dhe falu.Feja jone e krishtere, e pranon mekatin dhe pendimin.
Krijoni Kontakt