Do nderroja kombesine per te ruajtur fene
Do nderroja fene per te ruajtur kombesine
Vasudhaiva Kutumbakam
edhe cfare tregove me kete??? ke shqiptare edhe tek agimi i arte ne greqi. e pastaj?
une kam punuar si perkthyes ne nje qytete kryetari i bashkise i te cilit ishte legist. ishte mik i imi perpara se te behej i tille. sot eshte "vice presidente del gruppo consigliare regionale della lega nord del piemonte...
nuk u pergjigje. nuk te djeg ty kur ca debile thone qe shqiptaret duhen varur te gjithe????????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 23-04-2013 mė 10:51
Vasudhaiva Kutumbakam
Marrja e nje pasaporte nuk do thote humbje kombesie ,per shume gjenerata do ju permendet origjina si ketij shqiptaro-amerikanit qe paske permend .Nese une sot marr shtetesi amerikane apo franceze edhe sternipave te mi ka sume gjase te ju thone jane shqiptaro-francez apo shqiptaro-amerikan .
patjeter. ajo sot edhe mund t'a kishte humbur kombesine shqiptare. mund te mos fliste asnje fjale shqip, por kane qene prinderit qe nuk e kane lejuar nje gje te tille.
kam kushurinj te tille kudo. qe kane LINDUR ne amerike, ne itali dhe ne france. te gjithe e mbajne vehten shqiptare.
e ai po na jep shembullin se si mbesa e tij paska EMIGRUAR diku e paska humbur kombesine.
neser po emigroj une ne kine e pervec shtetesise kineze, do marr edhe kombesine.![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
http://shekulli.com.al/web/p.php?id=4544&kat=87
lapera jane.
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt