Close

Rezultati i Sondazhit: Do nderronit fene apo kombesine?

Votues
54. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do nderroja kombesine per te ruajtur fene

16 29.63%
  • Do nderroja fene per te ruajtur kombesine

38 70.37%
Faqja 16 prej 32 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 313
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Pėr: Do nderronit fene apo kombesine?

Pyetjen Nr2. Te lesh besimin per te ruajtur kombesine
    Kjo do te thote se kane bere mire shqiptaret qe u konvertuan ne islam dhe se identiteti shqiptare u ruajat ,pikerishte prej islamit.Pra ashtu sic i tha ne debatin me Kim Mehmetin.Pra ne shqipatret qe ruajtem fene dhe identitetin shqipatre dhe te paret tone qe vuajten nen trysnine e ligjeve te Kalifit Omar dhe te takses se gjakut, Devshirmeia, na shkuan dam.

Kushdo qe synon se duke ju kundervuar ideve te mija liberale, pretendon se kontribon ne ndergjegjen kombetare gabon rende , sepse une jam nje individ ndersa po te shikoni votuesit kunder ideve te mija jane 63%, pra jane shumice.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Une nuk e kuptoj se si e quajne veten shqiptar shumica e atyre qe po shkruajne ne kete teme, idete e hedhura kalojne cakun e tolerimit dhe jane totalisht kundra cdo gjeje per te cilen shqiptaret kane aspiruar e luftuar gjate gjithe historise se tyre. Se ku jane moderatoret ketu, nuk e di.
    + 1.
    Vertet cdo njeri ka idete e tij, por s'mund te marresh per ide lloj-lloj perversiteti e t'a shpalosesh hapur gjithe kohen, duke marre shkas se nuk ka bashkebisedues qe t'a kundershtojne.
    Znj.Diella - e c`ka ti pergjigjet njeriu multi-kulteve kozmopolit te tipit Anesti.Ata nuk ta pranojne fare kombin ne teresin e tij,sepse kane kompleksin qe kombi eshte nje bashkesi e lidhur me ane te GJAKUT ....Keta kozmopolit lugat te dalur nga komunizmi duan te na definojne si nje mori njerezish,si nje mase amorfe qe i bashkon vetem qeverija.Apo ne nje territor te cunguar shqiptar (Shqiperija) ta formojne kombin e tyre privat ! Ndersa pjesen tjeter te kombit ti fusin nje shqelm dhe ti hudhin ne krahet e fqinjeve,pa emer pa gjuhe.
    Tere keto jashteqitje kane qellimin primar dhe cakun final ne fjalen e tyre magjike qe quhet ASIMILIM, dhe kane per qellim te formojne kombin multietnik.Keta tipa duan vetem nje gje - te zhdukin nga faqja e dheut popujt e vjeter (Shqiptaret) dhe duan te krijojne popuj te rinje,e kur te arrihet kjo atehere vie argumenti i parapergaditur - "Meqenese jeni te rinj,nuk keni te drejta historike per hapesiren qe e banoni."

Qellojeni cilat kuzhina e pergatisin kete gjelle ne rastin tone ?
    Pergjigja: Serbo - Greko medhenjt !
    Kjo eshte loja qe luan ky forumist.

Injorimi eshte metoda me efikase kunder tyre,sepse mospergjigja i frustron sikur ai Qeni kur tenton ta kap bishtin e tij !

C`do te mire !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    225

asnjeren sdo e ndroja per asigjo jam puro-katolike shqiptare-kosovare krenare

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga essie Lexo Postimin
    asnjeren sdo e ndroja per asigjo jam puro-katolike shqiptare-kosovare krenare
    wow
    thuaje edhe njehere

Sipas kesaj qe the ska mundesi

Sipas chatit te gjithe kosovaret jane mysliman
    dhe cdo mysliman shqiptar eshte turk.

Pse po na genjen ? Turkeshe vogel

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    225

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    wow
    thuaje edhe njehere

Sipas kesaj qe the ska mundesi

Sipas chatit te gjithe kosovaret jane mysliman
    dhe cdo mysliman shqiptar eshte turk.

Pse po na genjen ? Turkeshe vogel
    Shqipetaret (une) nuk ofendohen, sepse nuk jam turqe, por jam shqipetare, perkundrazi do to te kemi nje zemrim, ndaj turqis qe na ka pushtuar 500 vjet e na ka deformuar historin e traditen tone ...

ps. asnjeren sdo e ndroja per asigjo jam puro-katolike shqiptare-kosovare krenare

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga essie Lexo Postimin
    Shqipetaret (une) nuk ofendohen, sepse nuk jam turqe, por jam shqipetare, perkundrazi do to te kemi nje zemrim, ndaj turqis qe na ka pushtuar 500 vjet e na ka deformuar historin e traditen tone ...

ps. asnjeren sdo e ndroja per asigjo jam puro-katolike shqiptare-kosovare krenare : D
    edhe njehere po me e eger kesaj radhe hahahahhahaha

Te pelqen ste pelqen, ketu ne forumin Shqiptar keshtu eshte :P

shaka :-)

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Korca, ste ben njeri grek/serb se i perket fese Krishtere. Tjetri te ben Grek/Serb kur flet kundra Shqiperise dhe pro ketyre vende.
    Te ben tjetri Serb/Grek kur mbeshtet Genocidet e ketyreve ndaj Shqiptareve.

Ju i beni Myslimant Turq/Arab por kur te kthehen ne njejten menyre juve ju djeg
    Nuk e kisha vetem me ty o Plaku,po egziston nje fare mendimi qe po kritikove shqiptaret,nuk je i tille.Une mendoj se ne si shqiptare kemi edhe shume gjera negative qe duhen kritikuar,ne menyre qe me vone ti ndryshojme.Sigurisht,ndonjeri ketu e tepron ne disa raste,sic mund ta teproj edhe une ne ndonje rast po me mire ti heqim keto etiketime grek,serb,turk se me shume percahemi me njeri-tjetrin.
    Nje fjale e urte thote,nje pyll eshte me i bukur kur ka lloje te ndryshme pemesh dhe jo vetem nje lloj.
    Respekte...

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Nuk e kisha vetem me ty o Plaku,po egziston nje fare mendimi qe po kritikove shqiptaret,nuk je i tille.Une mendoj se ne si shqiptare kemi edhe shume gjera negative qe duhen kritikuar,ne menyre qe me vone ti ndryshojme.Sigurisht,ndonjeri ketu e tepron ne disa raste,sic mund ta teproj edhe une ne ndonje rast po me mire ti heqim keto etiketime grek,serb,turk se me shume percahemi me njeri-tjetrin.
    Nje fjale e urte thote,nje pyll eshte me i bukur kur ka lloje te ndryshme pemesh dhe jo vetem nje lloj.
    Respekte...
    Po me budallalliqet qe sheh ketu cfare pret tjeter?

Tjetri thote le te vdesi gjuha shqipte dhe Shqiptaret te flasin Anglisht. Je dakort ti me kete? Qe shqiptaret mos te flasin gjuhen e tyre?

Kritikat jane te mirepritura, po brenda lllogjikes.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Po me budallalliqet qe sheh ketu cfare pret tjeter?

Tjetri thote le te vdesi gjuha shqipte dhe Shqiptaret te flasin Anglisht. Je dakort ti me kete? Qe shqiptaret mos te flasin gjuhen e tyre?

Kritikat jane te mirepritura, po brenda lllogjikes.
    Sigurisht qe nuk jam dakord,por prape une e respektoj mendimin e tij,sidoqofte nuk do te thote se po tha Anesti ashtu dhe ajo do behet realitet.
    Anesti e tepron po ai ka mendimin e tij dhe ne duhet ta respektojme...

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Sigurisht qe nuk jam dakord,por prape une e respektoj mendimin e tij,sidoqofte nuk do te thote se po tha Anesti ashtu dhe ajo do behet realitet.
    Anesti e tepron po ai ka mendimin e tij dhe ne duhet ta respektojme...
    Nuk eshte ndonje mendim per tu respektuar. Mendime te tilla duhen shuar, jo respektuar.

Faqja 16 prej 32 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •