ALVO-Vari ARIN daje vari ARIN ,,, kur te shkojne ne shqiperi shko ene ti merri nja dy a tre edhe po pate noj cope bace futi me punu token , ..boja ene ti si AGUSHIN tek NJERIU ME TOP... shnet
ALVO-Vari ARIN daje vari ARIN ,,, kur te shkojne ne shqiperi shko ene ti merri nja dy a tre edhe po pate noj cope bace futi me punu token , ..boja ene ti si AGUSHIN tek NJERIU ME TOP... shnet
KUNDRARRYMES!
O byrazer, si me pyet ti mu se ku jam?
Nuk e ma men qe une e cava maunen qe te hypesh ti ...lol...?
Kaq shpejt na hudhet posht mer amon?
ah mosmirenjoftsa....!
Po pse se kape kete piken tjeter tina.....
me ardhjen e refuxhit.....ka variante plote, miku....
fillojne garanciat me u shite per ne Shqipni, bota e ka menjen ke shqiptaret mikpritesa, se deri tashti as po nai var fare....
ne kampe kon per te nejte, mos u bo merak..., se edhe me pas dashte me dal, nuk kane ku me shku...!
ajt shu'net o byrazer...
KundraRRYMES ashtu eshte vertete!Anglia eshte ***** per vete tash e po kerkon zgjidhje nga tere anet!Tash po na e mbushin atdheun me zezake,(zezeqer),Ugande,Afrike qendrore e Maroku qe po bindet dreqi tash me ta,po flliqet toka!!?Po kur te vije fundi nuk kush cka ban se keta qeveritaret tane per nje lek shesin ****** e tyre si porte!
KLOD-
A mer koke shpulle, kur kom dale une nga shqiperia ti MAUNEVE u thonje ALBANIA,, edhe ma merr menja tu varshin qyrret si kalloma akulli. Atyne qe u ti i ke hyp ne maune ene u kishe more edhe morat, une i mora edhe i nimosha me gjet shpi dhone shpi me i dhone me honger e me u bo si rob, pasi i kishin rrjep ca si puna tate, qe menon me fitu me fukarallikun edhe me hallexhinjt.
Ik mer KATAL , shko shit noj qese anej verdalle e bo noj pare, se nese je atje ku menoj une ma merr menja ju therrasin akoma "KINEZE",
Po pse edhe ti e paske marre kater vjecarin, he?
Si me keni shpetu ne omofisi (varianti shqiptar)...Maje mire dokun, se te humi, prape maunes ke per ti hyp...
ose kena me te fut ne kamp ne Shqipni!
A mer , katal nele ske me u bo kurre rob.
Kam ik ne 1990 , ne itali , pastaj ne angli. kam pashaporte angleze. Do ndonje informacion tjeter.
aha, po ti i paske shpetu per i fije kampit...lol...
mgjth, e ke mor vesh ate ligjin e funit, se po ke rrejte shtetin, kur ke bo kerkese per azil, ta heqin ene nenshtetesine keta...., e te cojne ne kamp ne Shqipni derisa te shqyrtohet ceshtja...
Burazer..kohe te veshtira keto...pranaj,
urte e bute e tigonin plot, ka thone ai i mocmi...!
(ps. mos u boj rrot, ...e paske hum krejt sencin e humorit...)
O kundra rrymes, meqe i paske nimu me gjet shpi se te preu barku per cecenat e kalase se dodes, mos merrje gje nja 230 pound per koke pas gjithe procedurave. Ej mos je nga ata ti qe dilshin ke viktoria me kap refugjatet qe vinin nga doveri per avukat,ee. Pranej boll na u hoqet me katolik se papa, ok.
edhe i gjo tjeter, anglia do me i cu azilantat ne shqiperi jo se ka hallin e lekeve e turistave budallej, po ka hallin e brekusheve e carcafeve qe i kane shpefytyru qytete si bradfordi apo shefildi. Per me teper, e kane tregu veten qe nuk evolojne dhe po behen nje rrezik i brendeshm per stabilitetin e anglise vet deri ne ate pike sa nje MP ne parlament deklaroi se anglia po behet mongreal race apo partia fashiste BNF po rrezikon me marr pushtetin. PO race riot ne up north i mani men apo i harrut shpejt.
Pranej, nese keni mundesi nuk duhet ta perkrahni ket pacavure, as per leket as per asnje gje tjeter se sa per ta dit, ata qe do vine nga somalia apo angola, do u duket shqiperia parajse edhe po sjau dha anglia azilin, e ca do bejme ne pasaj do mundohemi te integrojme te pa integrueshmit budallej.
Pranej stop kesaj politike dhe mjaft me me rolin e viktimes qe na e futi franca, pastaj rusi, pastaj kinezi e tani anglezi, ok. Ne duhet te behemi proaktiv, te protestojme kundrra kesaj gjeje e jo te rrime si huj gardhi te na mushet tirana plot me alulu mama. Kjo eshte mira e demokracis qe te jep ty te drejten te protestosh per politikate qeverise qe ste pelqejne ty. Ato dyndjet e arabeve ne kohen e saliut duhet te na e kishin dhene nje mesim se ca na pret, ok. Pranej ne vend te lala-lal trala-la se kush e ka ca rroben e maunes e kush ka hyp ke maunja( mos harroni se tosi e sala sjane aliena dhe po na shtypin ne po jane produkt i psikologjise tone popullore orientaliste idiote, ok), harxhoni nja 10 min te pakten duke i cu nje leter apo email presidentit a tosit a gazetave dhe beni dicka pozitive e jo llafe kot si fatos lubonja kafeneve te tiranes ok.
Me respekt
sn0m
sn0m-Skam jetu ndonjehere ne LONDER, edhe per me teper VICTORIA Station , e kam vizituar 3 here ne jeten time.
Sjam KATOLIK/ORTODOKS...vij nga nje familje qe mendon se jane MUSLYMAN , por jo predikues feje, edhe per me teper DERR-NGRENES..Pra si te tere shqiptaret e tjere qe mendojne se jane fetare, por nuk jane. (Per me teper se kuptoj nga e ke krijuar kete bindje). Para skam marre sepse u largova nga anglia ne 1996 dhe ne ate kohe kur filloi lufta ne Kosove, kam qene ne SHQIPERI-KOSOVE.
Madje edhe pas kthimit ne angli kam qene tmerresisht i zene me pune tjeter, aq sa pirja e kafes ne makine ka qene luksi me i madh. Gjithsesi te siguroj qe jam njeri qe PAGUAJ TAKSAT, edhe nese kjo nuk te bind atehere mund te pime nje kafe ndoshta ne ndonje nga keto dite, edhe do te siguroj qe e keni gabim.
Nderimet e mia..
vallai Snom-o ke te drejte burazeri!
Taksat sot e kesaj dite i pagujne te gjithe, kokerr me kokerr, se nuk kan ka tia majne mo....
dmth.."u tha pusi"....
Vecse kur je tui fol per brekushet e Bradfordit, je tui dhone variantin hakce te galezeve, ndersa varianti se i japin leke shqipnis, o varianti me edukate, me rrejte te vobektit....
mgjth, galezi nuk ka ka ta dije hic, se me gjithe men, shqiptaret dalin te fitum...per nere....me ket muabet:
Hapen fronte pune, miku....duhen punonjes sociali, psikologe, roje, ndertusa, kuzhiniera, kujdestare, drejtora, etj etj bashkepunetore per kampet....
masanej fillo muabeti i te ardhmes ne Shqipni......Rritet cmimi...per koke...
Keshille:
shume shqiptare nderkohe, duhet ti futen me kaptine arabishtes e indionces, e te bojne planet me u rregjistru si iraken, e etj....
se morrin letrat!
se bi fjala, rob jena te gjithe, e halli hallit nuk i gja....pike..na duhen letrat!
ps. cmi kujtove ata te viktories...ka pase gallate...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 24-03-2003 mė 12:22
Krijoni Kontakt