Kam gjetur nje forum qe eshte per te gjithe ata qe e kane Anglishten gjuhe te dyte. Dikur kam qene regjistruar ketu. Besoj se eshte shume informativ sidomos per ata qe jane ne fillimet e mesimit te Anglishtes por jo vetem per ata. Eshte i mire dhe er nivele me te avancuara. Ka persona te vecante qe pergjigjen pyetjeve tuaja, dhe mundesisht te dergojne dhe emaile rreth leksioneve. Shpresoj ta gjeni interesant dhe te dobishem.

Per me teper hyni ketu.

http://www.english-test.net/forum/