Une tani kam filluar ME2 por per ps3 keshtu qe pjesen e pare nuk kam pasur mundesi ta luaj...shoh qe ka nje univers mjaft te gjere dhe ne nje fare menyre vendimet qe merr, ndikojne ne vijimin e lojes! Interesante