Close
Faqja 14 prej 24 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 232

Tema: Endrrat...

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anėtarėsuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

Pėr: Endrrat...

Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Kallaballeku nuk eshte gje e mire por perderisa nuk eshte ne shtepine tend mos u shqeteso .
    Gje e keqe do ishte po te ikje me gjyshen dhe po te te linte mami.
    Mos e ca koken , asgje e keqe sdo ndodhi.
    Mua me dalin shume endrrat.
    Po kur sheh ne enderr ish te dashuren duke bere sex cfare eshte?

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Endrra me e tmerrshme qe kam pare , nje person qe nuk ja dalloja dot fytyren po me mbyste me duar , mezi merrja frym . Edhe eshte e merrshme qe kur te del gjumi me siklet te ze frika te te zere prap .
    Kush din ta shpjegoje ?
    Njeriu i panjohur eshte frika/ankthi i dicka qe do te besh por ke frike. Duke mos marre vendim per dicka ti po vuan. Decide pra edhe do biesh ne qetesi :P
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 11-04-2013 mė 09:55
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Meq jemi te endrrat,pse kur vdes njeriu me se shumti e shohim ne endrra?
    Sepse na ngelen shume pengime. Mos harro shume qe mendojme gjate dites i shofim ne endrra naten.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga KORCARI 2 Lexo Postimin
    Po kur sheh ne enderr ish te dashuren duke bere sex cfare eshte?
    Mos e mendo shume gjate dites, edhe problem i zgjidhur nuk do shofesh endrra naten lol.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Eshte e vertet qe kur te kerkon ti vesh pas nuk eshte mire. Kam pare disa situata te tilla ne enderr dhe me kane dale. Njehere u tmerrova. Ne enderr me del gjyshja( sapo kishte vdekur), dhe me kerkon cupen, atehere foshnje. I bertita( e ndergjegjshme qe ajo kishte vdekur) dhe i thashe cupen nuk ta jap. Ik!! Ajo me veshtroi, por nuk foli. Kur e largon eshte mire. Cupa ate nate kishte temperature. Ndersa njehere tjeter nuk isha e ndergjegjshme ne enderr qe gjyshi ishte i vdekur, dhe kur ofroi te kujdesej per nje femije( jo te familjes, apo fisit tim) e lashe. Me tha," ik se ne do futemi ketu, pa merak. E ruaj une".Aty ku u futen, aty kishte vdek ai femija ne te vertet.Kabine elektrike. E zuri korenti. Grrrrr!
    Oh god Mia, ti i paske endrrat lajme. Edhe une i kushtoj shume rendesi endrrave.
    I LOVE GOD

j&g

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Sepse na ngelen shume pengime. Mos harro shume qe mendojme gjate dites i shofim ne endrra naten.
    sikur te ishte keshtu per te gjithe... te pakten ne enderr do cmalleshim me njerezit qe na mungojne...

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar mė parė nga Serioze Lexo Postimin
    Arvima ēkemi,mire je ti?

Sa per endrrat mos u merakos,sepse nuk jane te demshme,...thone se "Njerezit e zgjuar shikojne me shume endrra se njerezit e zakonshem."
    Kur te shikosh ne enderr gjarperinj - te kane zili(inat) ,pra egzistojne edhe njerezit e lig.
    Makina qe te ka ndjekur, ka qene nje haber i pashmangshem per ty.

Te ngjashme me ty pash para ca ditesh nje enderr me kafshe...por jo te ngordhura,por te pafuqishme te ecnin.Dhe vertet u semura per disa dite po jo rende shume.

E thashe edhe me lart qe endrrat shpjegohen ne menyra te ndryshme,...dikujt i dalin ashtu sic i shikojne,disa te tjereve ne te kundert .Si ne rastin e kesaj endrres me flake qe paske pare ti.
    Flaken un e di per mire...po ja aty paska dal keq.

Truri eshte ne aktivitet edhe kur ne jemi ne gjume,prandaj ne shikojm endrra.

Ne shumicen e rasteve po.

Asgje mos bej.Te uroj te shikosh vetem endrra te bukura qe te lumturojne gjithmone.
    Mire, faleminderit Serioze Si ke kaluar ti ?

Me duhet te gjej ndonje vend me hedh ca zgjuarsi se kam teper , me siguri kane gabuar ata qe e kane thene.

Faleminderit Serioze per mundimin dhe mos pertesen tende e vleresoj . Duhet te jete bukur te interpretosh endrrat , sidomos kur di te interpretosh endrrat e tua pasi nuk eshte njelloj kur e perjeton endrren sesa kur ua tregon te tjereve.
    Flm dhe per urimin , endrrat e bukura i shoh me gjithe qejf une :P :-)
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Sorry. Sa endrra shikoj une normal qe do shikoj dhe ca te llahtarshme. Shume endrra i kam patur paralajmeruese per dicka qe do ndodhte vite me vone. po te tregoj nje, vetem mos u tromaks. haha Kur isha e vogel pashe gjyshen ne enderr( atehere ishte gjalle gjyshja) sikur donte te ikte te vdiste. Me therritni ambulancen thoshte te me vije te me marri. Une qaja, dhe i thosha po pse do te ikesh, rri ketu me ne. Nuk iku ne enderr. Vrisja mendjen po pse donte te ikte me ambulance per te vdekur???? Pergjigjen e mora pas shume vitesh, kur ajo vdiq vertet. Une s'isha afer saj si ne enderr kur vdiq, isha ketu, ne USA, por ajo iku me ambulance(ashtu si kerkonte te ikte ne enderr ) dhe s'erdhi me e gjalle ne shtepi. E cuan ne spital se u ankua ate dite per dhimbje stomaku, por..... i kishte ardh momenti per te ikur.
    Shikoj dhe endrra shume te bukura. Vende, ambjente qe ne realitet as nuk i koncepton dot.
    paske aftesi parashikuese dmth , Varet nga personi ne fakt, un ca kohe me dilnin krejt te kundertat. Ne fakultet shihja gjithnje endrra anksioze sikur ngelja ne provim, ose sikur isha e papergatitur per ndonje provim te rendesishem dhe me mbyste ankthi ne enderr, aq sa zgjohesha dhe hapja librat . Me dilnin krejt e kunderta me pas.
    Endrra te bukura un spara shoh, vetem njeher kam pare dhe me ka ngel ne mendje, skam per ta harru asnjehere.
    above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    kur shkon me te vdekurin (vdes) kur e puth te vdekurin semuresh te largohet shendeti, kur te puthi i vdekuri (merr shendet). Kur thjesht shpesh shikon nje vdekur ne enderr eshte mire te besh nje dhurate sepse te kane ngelur pengime. Ne rastin e Mia e ema e vet nuk e ka lejuar te takoj ose te shkoj me te vdekurit qe eshte gje e mire.
    Rrofsh se me qetesove :P
    Dje pashe ne enderr sikur nje komshia ime ( e vjeter kjo dhe ka vdekur para disa vitesh) po me puthte, po jo te puthme sa me shkuli faqet, dhe ne enderr u habita thoja me vete cne qe e paska mare malli kaq shume. Me thene te drejten kur u zgjova u bona cik merak ca do ndodhe, por ishalla eshte ashtu sic thua ti
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    Rrofsh se me qetesove :P
    Dje pashe ne enderr sikur nje komshia ime ( e vjeter kjo dhe ka vdekur para disa vitesh) po me puthte, po jo te puthme sa me shkuli faqet, dhe ne enderr u habita thoja me vete cne qe e paska mare malli kaq shume. Me thene te drejten kur u zgjova u bona cik merak ca do ndodhe, por ishalla eshte ashtu sic thua ti
    Endrrat ku nuk te hedhin. Mos e vri mendjen se shendet eshte thone .
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 14 prej 24 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •