Mire, faleminderit SeriozeSi ke kaluar ti ?
Me duhet te gjej ndonje vend me hedh ca zgjuarsi se kam teper, me siguri kane gabuar ata qe e kane thene.
Faleminderit Serioze per mundimin dhe mos pertesen tendee vleresoj . Duhet te jete bukur te interpretosh endrrat , sidomos kur di te interpretosh endrrat e tua pasi nuk eshte njelloj kur e perjeton endrren sesa kur ua tregon te tjereve.
Flm dhe per urimin , endrrat e bukura i shoh me gjithe qejf une :P :-)
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
paske aftesi parashikuese dmth, Varet nga personi ne fakt, un ca kohe me dilnin krejt te kundertat. Ne fakultet shihja gjithnje endrra anksioze sikur ngelja ne provim, ose sikur isha e papergatitur per ndonje provim te rendesishem dhe me mbyste ankthi ne enderr, aq sa zgjohesha dhe hapja librat
. Me dilnin krejt e kunderta me pas.
Endrra te bukura un spara shoh, vetem njeher kam pare dhe me ka ngel ne mendje, skam per ta harru asnjehere.![]()
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Rrofsh se me qetesove :P
Dje pashe ne enderr sikur nje komshia ime ( e vjeter kjo dhe ka vdekur para disa vitesh) po me puthte, po jo te puthme sa me shkuli faqet, dhe ne enderr u habita thoja me vete cne qe e paska mare malli kaq shume. Me thene te drejten kur u zgjova u bona cik merak ca do ndodhe, por ishalla eshte ashtu sic thua ti![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt