Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
e mire... kujtoja se e dija...
p.s. pse keshtu do rritemi ne? duke na e pre gjuhen sa here qe flasim?? ti duhet te jesh Doktor Adhamudhi patjeter...![]()
Jo, nuk jam aspak dakord me kete qe thua ti. Genjeshtrat as une nuk i duroj aspak, por nje genjeshter ben qe te humbi 1-2 nota personi ne fjale, nderkohe qe nje tradheti e con direkt te 0.
Jo gjithmone genjeshtrat jane negative. Normalisht po flas per nje genjeshter, e jo per personat qe genjejne cdo dite per ndonje gje
Kleadoni gjithcka e Madhe ne cift nis nga nji grimce e vogel............... Besoje se jam djege shpesh here
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
do mundohesha te bindesha per te dyja se si qendron tamam rasti, si ndodhi, per cfar arsye, dhe me pas do vendosja, me shum gjasa jo,per asnjeren..![]()
...varet nga situata...por mendoj se ai qe genjen 99 te zezat i ben ,kurse persa i perket tradhetise gjysmen e fajit e mbaj une qe ai arrin ne ate pike![]()
♥ Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd... ♥
Asnjeren nuk mund te falesh mendoj une......,nese ai genjen,prite te te tradhetoj dhe te bej edhe te tjera gjera... ,por edhe tradhetia seshte pak..,se i bie te te kete genjyer
(nuk te ka treguar qe ka dashnore
)
mendoj se do ishte mire te mos kishte asnjeren...,per tu falur nuk mund te falet asnjera......
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Kur i kam falur Zemren se besoj se mund te kete gje tjeter qe mos ti fal
Dashuris se ver8 them une se kshu au-iu ate qe i kam fal edhe e ka pas shume![]()
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Krijoni Kontakt