cilen do te falnit ju tek partneri/a juaj Tradhetine apo genjeshtren ?
cilen do te falnit ju tek partneri/a juaj Tradhetine apo genjeshtren ?
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Personalisht edhe pse e urrej genjeshtren, do e falja pasi te kem shpraz nervat e miaTradhetine jo, eshte gjeja me e ulet qe mund te me beje nje njeri.
La vita non si spiega, si VIVE!
Personalisht edhe pse e urrej genjeshtren, do e falja pasi te kem shpraz nervat e mia Tradhetine jo, eshte gjeja me e ulet qe mund te me beje nje njeri.
Kleadoni Vertete do e falje genjeshtren e jo tradhetine
hahahaahhahahaa
me degjo te te them dicka
Cili eshte i zoti te genjeje eshte i after te beje gjithcka![]()
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Tradhtia nuk ka te falur, genjeshtra mund te kete te falur sepse dallojn genjeshtrat, si dhe genjeshtrat nganjehere jan ne dobi te njeriut![]()
www.Shkarko-Falas.tk
Jo, nuk jam aspak dakord me kete qe thua ti. Genjeshtrat as une nuk i duroj aspak, por nje genjeshter ben qe te humbi 1-2 nota personi ne fjale, nderkohe qe nje tradheti e con direkt te 0.
Jo gjithmone genjeshtrat jane negative. Normalisht po flas per nje genjeshter, e jo per personat qe genjejne cdo dite per ndonje gje.
La vita non si spiega, si VIVE!
Ne pergjigje te titullit te temes, une nuk do e kisha fare problem qe partnerja te me lante kembet, madje do e lejoja t'u bente edhe masazh.
Gjithashtu do e falja kur te blinte dhurata per mua sa here te donte.
Do e falja gjithashtu edhe nese shkonte te kujdesej cdo dite per prinderit e mi.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
......ndermjet dy te kqijave do zgjedh ate qe eshte me pak e keqe, ne kete raste genjeshtren,
Tradhetin nuk mund ta fale, kuptohet e fale se asgje nuk do ti beja por me mua do merrte fund pergjithmone edhe po te mbetej njeriu i vetem ne kete bote.
un partnerit do t'i falja ne fakt cdo gabim...., por nese i perseriste ato.. do te mbaja nje tjeter qendrim. ne fakt varet edhe nga gabimi.. pasi per situata te ndryshme sigurisht reagimi/pranimi apo mospranimi eshte i ndryshem...
Krijoni Kontakt