Pale te takohemi ndonjehere ne te dy, madje merre dhe burrin me vete dhe me quaj 'qelbesire Islamike' ose/dhe 'anti shtetit shqiptar', pastaj te tregoj une qejfin ty bashk me ate 'burrin' tend qe te le te bredhesh ketu ane e kend forumit duke ofenduar shqiptaret, bre pise femer paske qene

. Ku ne dreq thash une qe 'pavarsia nuk duhet te ndodhe' a?! Si ne dreq u shpall shteti shqiptar i pavarur ne vitin 1912 dhe si eshte tash a? Ku ne dreq je ti dhe ku qe me pare ne vitet 98-99, nga kush u ndoq prindi yt dhe nga kush u ndoq gjyshi yt a? Kush te coptoi tokat dhe te beri pike e pese ne kete ballkan a? Mos valle turku te coptoi? Kush ne dreq vendosi qe te coptohen tokat tona dhe ne te mire te kujt??! A e di ti qe shqiptaret luftuan me cdokend dhe mezi e shpallen ate cope shteti te vogel a? Ne Mal te zi erdhen edhe forcat europiane qe t'i ndihmonin malazezeve per te marre tokat shqiptare, sepse malazezet nuk kishin legen te merrnin vete ato toka nga shqiptaret, dhe ti me shurdhon ketu turku ashtu turku kshtu... Moj ndyresire moj, sigurisht nuk te preku shkjau ty ne famije dhe ti vazhdon e llomotit ende per koherat e 500 viteve me pare, se sikur te kishte prekur ndryshe do flisje sot!! E poshtra e botes e poshtra...
Une e thash edhe me pare, asnje popull tjeter nuk e dua pervec popullit shqiptar.. Mund te kem rrespekt per nje popull dhe mund te kem urrejtje per nje popull.. Por rrespekti me i madh i imi eshte ndaj popullit tim shqiptar, dhe urrejtja ime me e madhja eshte ndaj atyre shqiptareve qe jane kunder pjeses tjeter shumice shqiptare, ata jane funderrinat e kombit, ata jane tradhet e kombit, sepse te gjithe dijne se armiqet shekullor te shqiptareve jane greket dhe sllavet. Ata vazhdojne te jene akoma. Na kane marre me dhune 2/3 te territorit - serbet, maqedonet, greket dhe malazezet! Kane bere spastrime etnike, asimilime, vrasje, masakrime, perdhunime dhe vazhdojne te bejne akoma me shqiptaret qe gjinden jasht kufijve te Kosoves dhe te Shqiperise. Ne Mitrovic te veriut keta sllavo-derra i perzun te gjithe shqiptaret, madje kete e bene ne prezencen e "TRUPAVE PAQRUAJTESE TE KFORIT FRANQEZ!!" Ku keta te fundit, sic na jane prezantuar si 'paqeruajtes' nuk ndermorren asnje hap per kete akt barbar qe e bene shovenistet serb ndaj popullit civil shqiptar te veriut te Mitrovices. Ec merru me dike tjeter dhe mos mu ngjit pas me a kuptove??!
Krijoni Kontakt