ma hapni menjehere nje kolon me POSTIMET E REJA,ishte shum praktike ajo
ma hapni menjehere nje kolon me POSTIMET E REJA,ishte shum praktike ajo
Kur mesohesh me dicka per nje kohe te gjate e ke pak te veshtire tia marresh doren nje versioni te ri. Edhe une mendoj se versioni i vjeter ishte me praktik por teknologjia evoluon ndaj dhe heret apo vone nje version i ri eshte i domosdoshem. Sikur te riktheheshin disa opsione te vjetra te integruara me keto te rejat do ishte perfekte.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
patjeter duhet versioni i vjeter i "postime te reja"
ktu po dalin gjith postimet e jo temat qe kan postime te reja. do ket mijra postime ne dit
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Sugjeroj qe ti jepet pak me teper kontrast kryetemave.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
ke reputacionet nuk jepet emri i antarit qe te ka dhan reputacionin
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Ndryshone sa me pare!Raportoni problemet me versionin e ri te forumit
Ky nuk eshte "version i ri", por version shume i papershtatshem per nje forum serioz.
Per forume t'kota do te ishte i perdorshem...
Nese e leni kete dizajn, me siguri do te largohen shumica e anetareve!
Njerezit nuk kane as nerva as kohe te kerkojne disa minuta apo gjysmen e forumit per te arritur tek informatat e deshirueshme. As nuk eshte askush i interesuar te kaloje ore te tera apo dite per te pervetesuar fuksionet palidhje dhe te komlikuara te kesei lloje dizajni palidhje...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 20-11-2012 mė 07:18
Zoterinj, pse nuk me shfaqen postet e mia qe i kam bere tek Pyetni Expertet?
www.Shkarko-Falas.tk
Meqenese po behen ndryshime radikale kisha nje pyetje:
A mund te filtroj une nje nenforum te caktuar?
Bie fjala Problemet nderkombetare une nuk dua fare te me dalin tek postimet e reja apo tek butoni C'kemi ndonje te re
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Shum probleme dhe pa kenaqesi ka per versionin e ri ju lutem edhe ne rast ndryshimesh mos prekni ngjyren e me parshme po ashtu as modelin pamor te me parshem te forumit,shifeni dhe vet ju sa pak vizitor ka forumi ,shum forumista me kan shkruar ne msazhe ne msn dhe kan krijuar pa kenaqesira per ndryshimin e forumit nga versioni i vjeter ne version te ri,prandaj keni dhe humbje vizitoresh dhe forumistash flm per mirkuptimin,kam 5 her qe mundohe te shkruaj komentin tim sa e klikoj per ta postuar me nxjerr fishej per jashta si eshte e mundur ,biles ne kete tem jemi dy veta ne linje momentalisht une qe po shkruaj dhe nje vizitor
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Ky version i ri eshte shume me i mire,urime...
Verejtje: pasuroni fondin e iconave dhe postimet te permbajne me shume icona,e jo vetem tre![]()
![]()
![]()
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Krijoni Kontakt