Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Varroset Zogu , PS: Jahjagës t’i vijë turp

Tahiri: Jahjagës t’i vijë turp

Opozita nuk mori pjesë dje në homazhet për varrimin e Zogut. Madje përfaqësues të saj mbajtën një qëndrim kundër ceremonisë me protokoll shteti. “E dinte Atifete Jahjaga këtë marrëveshje para se të nderonte Zogun? Për turpin e Saj, të lexojë mirë Pikën 12, fjalia 2- të e kësaj marrëveshje, e të kuptoje mirë kush ishte Ahmet Zogu!”, shkruan në “Facebook”, nënkryetari i grupit parlamentar të PSsë, Saimir Tahiri. Kritika ka lëshuar dje edhe nënkryetari tjetër i grupit parlamentar, Erjon Braçe: Atifetja e Republikës së Kosoves sot para kutisë së eshtrave të Ahmet Zogut: Kthimi i eshtrave të Naltmadhnisë Zogu i Parë është shembull i “drejtësisë hyjnore”!!! Zotni Hasan Prishtina, të kërkoj ndjesë që të përfaqeson sot e paditur me pushtet si kjo!!”, shkruan Braçe në web.

Gazeta Shqiptare
    19-12-2012
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 18-11-2012 më 12:32
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Hani saimir e erion pordha se ju ben mire..

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    hajde gallate qe ka ketu,..vete PS dhe edi ramen e kane nderuar a.zogun deri para pak kohe, kur na dolen kunder,..vete e.rama ka thene se gjyshi im ka qene shofer i zogut dhe i lepihej ketij satrapi, sa mundte,...emrin bulevardit zogu i pare kush e vuri..???
    cfare hipokrizie e pafytyre
    mesa duket kane pare se popullit nuk i pelqeu ky varrim, dhe do humbin votat prandaj e kthyen pllaken
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anëtarësuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    hajde gallate qe ka ketu,..vete PS dhe edi ramen e kane nderuar a.zogun deri para pak kohe, kur na dolen kunder,..vete e.rama ka thene se gjyshi im ka qene shofer i zogut dhe i lepihej ketij satrapi, sa mundte,...emrin bulevardit zogu i pare kush e vuri..???
    mesa duket kane pare se popullit nuk i pelqeu ky varrim, dhe do humbin votat prandaj e kthyen pllaken
    Ama ua ke qepur gojen, sa qe askush nuk shkruan me, heheheh
    e verteta qenka rende, por e embel.
    te lumte
    urtësia

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Kue lame dhe ku na mbeti,vaj vatani vaj mileti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Pse ska qene turpi i turpit ka qene...!! Por Atifeten e kemi gjyslygjyle ne...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 10-12-2012 më 03:45

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Pjesmarrja e Presidendes ne rehabilitim e eshtrave të Zogollit është një veprim i pa matur, avanturesk dhe sigurisht qe nuk pa me sy të mirë nga shqiptaret e veçmas nga ata të Kosoves.
    Nga sa kam parë ne televizionet shqiptare ky veprim i z. Jahjaga u kritikua nga historian dhe biograf të ndryshem, po edhe nga qytetarët.
    Me gjithe respektin qe kam per presidenten dhe punën që ajo bën, me duhet ta them se veprime të tilla ulin ne masë reputacionin e sajë në popull.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •