Close
Faqja 37 prej 41 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 408
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Qyfyre, sikur te jem ne lufte dhe dikush te bej tradhti ajo terheqje zvarre seshte hicgje.Egzistojne disa menyra me c'njerezore se aq. Dikush qe behet shkaktar per vrasjen e femijeve e ka hak ate.

Diplomat behemi aty ku duhet e jo vend e pavend. Une shikoj thjesht foto femijesh te vrare dhe me ka ikur truri e jo me ti shikoja e perjetoja ne realitet.
    Po vazhdon kot te justifikosh nje akt barbar...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Evropa nuk i pranon , nuk diskutohet sepse Evropa e ka harruar se cdo te thote te perjetosh vrasje makaber sikur ato qe po perjeton populli Palestinez.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Kjo eshte hipokrizia juaj. Ndersa shihnit foto me vrasje femijesh ne forma nga me barbaret nuk benit komente. Biles disa shkuan deri aty sa thane dhe qe eshte turp te publikohen.

Disa femra qe bejne ua mami dhe ua babi kur lexojne lajme me rrahje kur shihnin fotot e femijeve te vrare jepnin komente nga me te turpshmet.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Holokausti

Shqiperi eshte edhe Cameria

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Mund ti vesh cfare mbiemri te duash. Spiun, tradhtar, pedofil, maskara, perdhunues e 100 mije te zeza te tjera. Nuk ndryshon asgje. Mbetet nje akt barbar qe nuk ka justifikim. Duke mbrojtur akte te tilla (per cfare arsye se kuptoj) thjesht tregon qe nuk arrin te gjykosh konfliktin ne menyre asnjeanese dhe do te mbrosh Hamasin sido qe te jete puna e pavaresisht cdo barbarizmi qe mund te bejne.
    Nuk e emrova ,po as qe kam ndermend te bej nje gje te tille ,plot 19 faqe me foto krimesh dhe vrasjesh i kualifikove si mbrojtje nga terrori dhe nuk e denove kete krim ,dhe tani na del ne mbrojtje te nje spiuni qe gjoja ti je pacifist

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    E shfarosen ate popull te shkrete,te shohesh foto femijesh te masakruar e djegur,e tu mos bej pershtypje ca njerezve... do te thote mos te kesh fare fare ndjenja njerezore !!

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Holokausti

Kjo video eshte nje mesazh per te gjithe njerezimin sot. Sa poshte kane rene vlerat njerezore. Nje bote qe lavderon dhe mbron kriminelin dhe denon femijen e vrare dhe viktimen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Nete e di cila eshte mbrojta e ktyre kur u publikon foto si keto me pare??..... keshtu e ka kur burrat fshehen pas femijeve ,i shfrytezojne si mur te gjalle femijet per tu mbrojtur vete ,kjo eshte fraze me e njohur per te arsyetuar dhe mbrojtur krimet dhe vrasjet

Besimtar Musliman
    Anëtarësuar
    08-11-2012
    Postime
    23
    Eshte nje antar i pabes ketu ne forum mesia4ever i thoshin. Nuk bon koment ne ket teme ku jepen foto e video pa fund ku vriten muslimane te pafajshem por shkoi e hapi nje teme qe kish zene myk per te tregu qe dhe muslimanet jane kriminele. Shikoni se cfar pisash jane disa antare ne ket forum.
    أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga farang Lexo Postimin
    Nete e di cila eshte mbrojta e ktyre kur u publikon foto si keto me pare??..... keshtu e ka kur burrat fshehen pas femijeve ,i shfrytezojne si mur te gjalle femijet per tu mbrojtur vete ,kjo eshte fraze me e njohur per te arsyetuar dhe mbrojtur krimet dhe vrasjet
    Done te thuash se keta i bejne mur femijet te fshihen vet?Mos o njeri se gabim je shih nje foto ushtari deri edhe femijes ia drejton armen more,folni me dore ne zemer!!

Faqja 37 prej 41 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •