Shoku Tipik ketu mund te hyjne edhe te mitur dhe kjo eshte abuzim me ta nese i frikesojme keshtu. Nuk besoj se eshte ne frymen e forumit me frikesu njerezit, mos u merr me histori te tilla jo te verteta. Njerezit e arsimuar nuk i besojne keto.
Shoku Tipik ketu mund te hyjne edhe te mitur dhe kjo eshte abuzim me ta nese i frikesojme keshtu. Nuk besoj se eshte ne frymen e forumit me frikesu njerezit, mos u merr me histori te tilla jo te verteta. Njerezit e arsimuar nuk i besojne keto.
Keni mbetur vetem ti dhe tipiku ne kete teme, spo dua te ua prishe lumturine qe e keni por nese i thua dikujt se ke kercy me engjull ne diskoteke ose ke luajtur nga koka ose ka hyre ne halucinacione. Ky person ka hyre ne boten e endrrave dhe nuk e din cka eshte e vertete e cka jo.
Or Ti lum miku a e ke besdi mos me shkrujt mo ktu per kto Njerzit e Arsimuar, Jezusi eshte me i mire se Muhameti, Kalafmit, eshte Titulli Temes Hitori Te Frikshme se Nje S ska moderator qe ta Ndryshoj
Dhe Po ju a mbajti le te futen.
Ti qenke Xheloz i madh mer ja edhe pak E do Bojm Dashni une E Silentgirl mu ktu edhe ti na veshtro apo do ndrosh stacion se je nen 18 vjec?
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Ti e din me mire por edhe une e di qe kesi storie nuk i ndihmojne shqiptaret e as forumistet. Keto duhet te debatohen, duhet te hidhen poshte komplet me shpejtesi te madhe, se mendja e shendoshe nuk i pranon keto gjera, pasi bien ne kundershtim me besimin ne Zot e gjithashtu me logjiken e shendoshe. Ju 'magjistaret' edhe hoxhallaret me kesi storie e keni stagnu zhvillimin e shtetit e shoqerise, i keni lene prapa disa shqiptare, po me vjen turp te ju tregoj qe edhe ne familjen time jane besu keto gjera dhe na kane genjyer kur kemi qene te vogel kane manipuluar me ne me kesi genjeshtra, e nuk po dua qe kjo te perseritet. Megjithate ju e dini me mire por nuk eshte mire te mbahet peng mendja e njeriut, juve vetem callmat ju mungojne
Tipiku, mos u demoralizo nga kritikat, po na shkruaj prap nga keto historite, se qenkan te lezecme!
E di qe shume prej jush do ju duket kjo histori e pa besueshme por eshte e vertete. Une kurre nuk kam besuar ne shtriga, por ja qe me ndodhi edhe mua. Thuhet se bash ai qe nuk beson i ndodhin keto gjera.
Ishte nje nate me shi, fryente ere e madhe dhe gjethet e pemeve binin ne toke. Isha ne dhome vet dhe ja qe u ndal rryma. Fillova te frikesohesha pasi mund te me dilte ndonje 'exhin', por nuk me doli exhin, por krejt nje gje tjeter. Dikush trokiti ne dere dhe kerkuan qe dikush ta hapte, dhe une u frikesova pa mase. Une ngurrova ta qel dhe i lutesha gjumit te me zinte perseri. Pas nje ore perseri trokiti dikush ne dere, tani me ishin 3 plaka te cilat i shihja nga dritarja. Ishin te bera qull nga uji. Dhe nuk e di nga me erdhi nje force e madhe dhe e bera zemren mal dhe e bona nijet me hap deren. Shkova dhe e hapa deren dhe njera nga to me tha se ishte gjyshja ime qe kishte vdekur, tjetra ishte gjyshja e nje shoku tim e cila po ashtu kishte vdekur para shume kohesh. Dhe te treten nuk e njofta megjithese me dukej se e kisha pare diku. Me thane se nuk duan te me bejne dicka keq, por vetem te me tregojne nje lajm. E lajmi ishte qe dikush nga familja do te vdiste. Se kur dhe ku nuk me treguan por vetem me thane se dikush do te vdiste... Me doli gjumi dhe qellojani ku me kishte rene jargani. Ejani ne terezi dhe besoni kete
Vazhdo keshtu mesia4ever edhe pak edhe ja more doren
E shef qe te bon mire ato 3 ndeshjet ne koke.
Sot ne darke mbas ores 00:00
3 historit me te frikshme qe keni lexuar ndonjehere.
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Krijoni Kontakt