Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 129
    i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Mirmbrema me falni per vonesen sot kemi 3 histori te reja
    E para ......................
    .
    .
    .
    ...
    Nje cift i ri i sapomartuar kishin vendosur ta blenin nje shtepi. Pasi qe ishin marrevesh me shitesit e shtepise ata sot duhet te vinin per ta pare
    shtepine dhe erdhen trokiten ne dere dhe u doli nje vajze e vogel me kemishe
    nate e u tha: "hyni hyni" burri e pyeti ku e ke baban e nene, vajza i tha s'jane ketu
    por tash do te vijne, ejani hyni, gruaja i thote se ne kemi ardhur per ta shikuar
    shtepin se duam ta blejm, vajza iu kishte thene hyni se une ua tregoj shtepin se
    prinderit e mi vetm sa nuk kane ardhur. Ata hyn dhe vajza po ua njoftonte shtepin, cifiti i sapomartuar ishin te kenaqur
    dhe thane se do e blejn shtepin, por prinderit e vajzes ende nuk kishin ardhur,
    vajza e vogel u kishte ofruar te uleshin dhe po u sherbente ciftit pije. Ata priten e priten por prinderit e vajzes nuk erdhen dhe vendosen te
    largoheshin.U pershendeten me vajzen e vogel dhe ia dhane numrin e telefonit e
    adresene e shtepise e i thane kur te vijne prinderit tuaj thuaji te na telefonojn,
    mire u tha vajza e vogel dhe mbylli deren. Te sapomartuarit duke dale ne oborr pane se erdhen prinderit e vajzes te cilet
    ishin veshur me te zeza, burri mirdita zoteri ne jemi ata qe te telefonuam dite me
    pare dhe jemi te interesuar ta blejme shtepine tende, babi i vajzes oh po tha tash
    me kujtoheni ejani tjua tregojme shtepine, gruaja jo ska nevoje e kemi pare ishte
    e mrekullueshme dhe vendosem ta blejm, nena e vajzes ēfare si keni hyre ne
    shtepi, gruaja na ka treguar ēdo detaj te shtepise tuaj vajza juaj e vogel. Nena e vajzes kishte filluar te qaje kurse babi i vajzes tha ska mundesi sepse
    vajza jone ka vdekur mbreme dhe sot e kemi varrosur ne sapo erdhem nga varri i
    saj, vajza jone e vetme vdiq mbreme sepse e kishte ngrene nje gjarper dhe e
    gjithe kjo per faj te dritares te dhomes se saj te cilien e kemi lene te hapur.

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779
    Citim Postuar mė parė nga Tipiku Lexo Postimin
    Mirmbrema me falni per vonesen sot kemi 3 histori te reja
    E para ......................
    .
    .
    .
    ...
    Nje cift i ri i sapomartuar kishin vendosur ta blenin nje shtepi. Pasi qe ishin marrevesh me shitesit e shtepise ata sot duhet te vinin per ta pare
    shtepine dhe erdhen trokiten ne dere dhe u doli nje vajze e vogel me kemishe
    nate e u tha: "hyni hyni" burri e pyeti ku e ke baban e nene, vajza i tha s'jane ketu
    por tash do te vijne, ejani hyni, gruaja i thote se ne kemi ardhur per ta shikuar
    shtepin se duam ta blejm, vajza iu kishte thene hyni se une ua tregoj shtepin se
    prinderit e mi vetm sa nuk kane ardhur. Ata hyn dhe vajza po ua njoftonte shtepin, cifiti i sapomartuar ishin te kenaqur
    dhe thane se do e blejn shtepin, por prinderit e vajzes ende nuk kishin ardhur,
    vajza e vogel u kishte ofruar te uleshin dhe po u sherbente ciftit pije. Ata priten e priten por prinderit e vajzes nuk erdhen dhe vendosen te
    largoheshin.U pershendeten me vajzen e vogel dhe ia dhane numrin e telefonit e
    adresene e shtepise e i thane kur te vijne prinderit tuaj thuaji te na telefonojn,
    mire u tha vajza e vogel dhe mbylli deren. Te sapomartuarit duke dale ne oborr pane se erdhen prinderit e vajzes te cilet
    ishin veshur me te zeza, burri mirdita zoteri ne jemi ata qe te telefonuam dite me
    pare dhe jemi te interesuar ta blejme shtepine tende, babi i vajzes oh po tha tash
    me kujtoheni ejani tjua tregojme shtepine, gruaja jo ska nevoje e kemi pare ishte
    e mrekullueshme dhe vendosem ta blejm, nena e vajzes ēfare si keni hyre ne
    shtepi, gruaja na ka treguar ēdo detaj te shtepise tuaj vajza juaj e vogel. Nena e vajzes kishte filluar te qaje kurse babi i vajzes tha ska mundesi sepse
    vajza jone ka vdekur mbreme dhe sot e kemi varrosur ne sapo erdhem nga varri i
    saj, vajza jone e vetme vdiq mbreme sepse e kishte ngrene nje gjarper dhe e
    gjithe kjo per faj te dritares te dhomes se saj te cilien e kemi lene te hapur.
    na tmerrove nmes tnates..

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar mė parė nga inez Lexo Postimin
    na tmerrove nmes tnates..
    Grimca imagjinate te frikshme.
    Sapo mbaroi varrimi ata dy sikur ktheheshin nga puna po shisnin shtepine.

I beson???

Tipik mor djale nga i gjen??

Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Historia e 2 jane dy mini magji per personat qe vuajn

1- Per ta ber te vuaj ai qe lozi me Zemren tuaj
    Kujdes ju e zgjidhni vete rrugen tuaj qofte edhe me mini pakte me Djallin.

Ky ėshtė njė ritual ēifut, ėshtė pėrdorur nga hebrenjtė e Marokut nė njė rajon tė
    quajtur "Mogador" ose "Essaouira". Nė kėtė ritual punėn do ta bėjė njė Xhind dhe do tė ndikoi te viktima juaj qė ai/
    ajo te ju dojė. Ky ritual nuk kėrkon asnjė mjet apo pėrbėrsė por vetėm vullnetin tuaj. Pjesa e parė ėshtė nė hebraisht dhe pjesa e dytė ėshtė nė arabisht Duke e parė viktimėn tuaj thuani : "Rokyamine, Aātyaline , Bartakiline ,
    Sarkāine , Aārchaline , Aārboudine , Kousaīne , Tawakale bi jalbi man nadarate
    ilayhi Aāyni bi haqine wa alkate Aālayka Mahabatoune Minni" Mbasi te thoni ato fjale ju duhet te rrini 2 ore shtrire dhe gjate ketyre dy oreve
    duhet vetem te mendoni per "viktimen" tuaj Rituali funksionon por, ta keni parasysh se mund tė keni edhe pasoja.

Histori 2 ju rikujtoj Kujdes cfare shpreheni,

Paragraf nga Bibla e Djallit: Dhe ai qe cdo merite nuk e meriton║.║Un nuk mund te jem sherbetori i dikujt qe
    mban kuroren e te madherishmit pa ofruar asgje ne shkembim║.║Ai eshte e
    keqja e fshehur sepse nuk thote ate cfare eshte║.║Ai nuk eshte zoti im, zoti
    duhet te perulet para madherise time te zjarrte.

MAGJIA E KUQE SHERBEN PER TE HARRUAR DIKE QE SE MERITOJ TE ISHTE PERKRAH JUSH

3 · (Magji e kuqe) Materiali i nevojshėm- Njė qiri i bardhė- Njė stilolaps blu- Njė fletė
    letre tė kuqe- Njė enė me ujė tė pastėr- Kripė kuzhine Pėr tė pasur ujė tė pastėr,
    thjesht e vloni ujin dhe e lėni qė tė ftohet. Ndizni qirin. Shkruani me stilolaps blu,
    emrin tuaj nė anėn e djathtė tė fletės dhe emrin e personit qė doni tė harroni nė
    anėn e majtė. Merrni enėn duke e vendosur nė anėn tuaj tė djathtė me ujė dhe
    shtoni pak kripė. Merrni fletėn dhe e grisni nė atė mėnyrė qė tė ndani dy emrat. Ndizeni nė flakėn e qirit vetėm pjesėn e fletės me emrin e tij dhe tė pėrsėriteni
    dy herė :"Digje shoqėrimin dhe fatkeqėsinė,shko me vuajtjet e mia,vendose
    paqen nė zemrėn time.Ėshtė koha pėr shpėtim. Amen! "Ju nuk do tė keni vuajtje
    zemre brenda 72 orėsh pas kryerjes sė ritualit.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tipiku : 07-12-2012 mė 19:48

Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Historia e 3 dhe e fundit per sot
    Nese thoni na pelqyen 3 veta
    Do tju postoj nje Gratis te papame
    A e dini qe gjerave te jashtezakonshme po tju bosh foto e reflektojn
    Kjo eshte provuar neser do sjell foto per kte gje.

Moli
    Historia e meposhtme ka ndodhur ne Masachutes te
    amerikes ne 1967 dhe eshte e dekumentuar ne
    xfiles .....
    Ne moshen 5 vjecare Moli bashk me prinderit e saj
    ikin ne nje dyqan kafshesh per te blere nje qen dhe
    mes te tjerash duke pare kafshet nje mace e zeze komplet e zeze del nga kafazi dhe i kercen mbi duar
    vajzes ......Veterinerja e prinderit ngelin te cuditur kur
    vajza kerkon te blej pikerisht ate mace, gjithsesi ja
    plotesojne teken dhe blejne macen ....Per 4 vjet
    macja jeton me ta e behet pjesetare e faimljes por
    vec me vajzen ne cdo vend .....Ne vitin e 5 familja transferohet ne ilinois por meqe do jetonin ne pallat
    prinderit nuk ja lejojn vajzes macen ta marri me
    vete ........Vajza qan tre dit e tre net e pastaj nisen pa
    macen ...Ate ja lene nje komshije per ta ushqyer me
    premtimin qe do vijn ta marrin me vone ....Pasi
    transferohen e sistemohen ne Ilinois fillon cudia .... Mbas gjasht muajsh vajza i thot nji dite prinderve se
    macja ishte aty me ato.... Prinderit te trembur
    mendojn se kjo eshte fantazi e vajzes ngaqe e
    ndjente mungesen por tremben me shume kur shohin
    qe vajza vinte ne pjate qumesht dhe qumeshti
    avullonte kur vajza vraponte ne shtepi duke thirrur macen ...Per tre muaj u cmenden fare nuk lane doktor
    pa vizituar vajzen ....por moli ishte nje femij normal e
    nuk kish asnje crregullim. Pas
    disa perpjekjesh ato takojn nje psikologe qe sapo
    degjon kte rast te tille niset ne shtepin e molit dge me
    nje aparat fotografik ne duar takon prinderit dhe vajzen por mace nuk sheh. Psikologja duke pare
    vajzen qe ferkonte ajrin sikur ferkonte macen i kerkon
    asaj ti bej disa poza me macen e saj te dashur vajza
    pranon dhe merr pozat u shkrepen plot 55
    foto........MBAS 2 ORESH KTHEHET PSIKOLOGJA
    NE SHTEPI ME FOTOT ................... NE TE GJITHA FOTOT ISHTE VAJZA DHE
    MACJA ...........

Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    E Pelqyera ime
    E kam postuar dhe me pare po e postoj prape per ata qe se kan lexuar

Interviste me nje xhind... Pas nje rituali te perseritur dhe te nderlikuar dhe pas
    shume e shume lutjesh,(ne disa gjuhe te
    ndryshme)me ne fund arrita te komunikoj me nje
    xhind te fuqishem.
    Pas kontaktit me te,I bera nje “interviste” ku e pyeta
    per shume gjera.Po ju sjell nje pjese te intervistes,ne menyre qe te qartesoheni te gjithe persa u perket
    xhindeve dhe botes se tyre. Si quhesh?
    Arkazel I kujt besimi je?
    Nuk jam besimtar I feve qe njerezimi njeh.Jam
    besimtar I fese se xhindeve. Sa eshte mosha jote?
    (Nuk pergjigjet) Pse nuk pergjigjesh?
    2537.Jam 2537 vjec. Vazhduan pyetjet e thjeshta... A mund te me trregosh rreth botes suaj?Botes se
    xhindeve?
    (Heshtje varri).Bota jone nuk ndryshon shume nga e
    juaja.Pak a shume jemi njesoj por ne kemi shume
    forma fizike si dhe jemi nivel me I larte se njerezit? Ne ē’kuptim?
    Ne kemi mundesine qe te transformojme formen fizike
    pa e shtremberuar formen shpirterore.Ne jemi te afte
    qe te marim shume forma.Fuqite tona jane me te
    medha se te njerezve prandaj ne jemi nivel me I larte
    se rraca njerezore. Ju jetoni me ne apo ne nje bote tjeter?
    Ne te dyja.Ne jemi brenda jush dhe jashte jush.E
    kemi te pamundur te largohemi nga Toka,pasi jemi te
    mallkuar qe te qendrojme perjet ketu.Por ekziston nje
    dimesion tjeter ku ne mund te shkojme. Me trrego me shume?
    Dimesioni tjeter eshte si nje shtepi jona ku jemi te lire
    dhe kemi familjet tona.Gjithcka qe ne deshirojme atje
    behet realitet.Por jo shume xhinde mund te shkojne
    atje,sepse shumica e rraces tone eshte e ngecur ne
    kete dimesion dhe eshte roberuar nga njerezit,te cilet pasi mesuan sekretin e lashte filluan te ndiheshin
    superior. Per ke sekret te lashte behet fjale?A ka lidhje kjo me
    fete?
    Edhe po edhe jo.Edhe ka edhe s’ka.Shume kohe me
    pare,perpara se ne xhindet te vinim ne Toke
    ekzistonte vetem nje gje qe mund te na kufizonte
    fuqite dhe mund te na roberonte.Ishte nje fuqi aq e madhe sa ai qe e zoteronte mund te behej “padroni I
    botes tone”.Edhe kjo i’u dha si dhurate njerezimit. Nga kush?A eshte kjo fuqia e lashte ende aktive?
    Burimi i sakte nuk dihet ende por ne edhe sote po
    punojme per ta gjetur.Edhe pasi ta gjejme se kush
    ishte do te hakmerremi.Po,fuqia eshte aktive
    ende,perndryshe ne nuk do te ishim ketu sonte.Do te
    ishim larguar.Kete fuqi ose me mire kete sekret te lashte e ruajne disa qenie me te larta se ne edhe ne
    nuk mund t’ju afrohemi ose perndryshe do te
    avullojme. Behet fjale per engjejt?
    Po.Vellezerit tane qe nuk u bashkuan kurre me ne,por
    i qendruan besnik nje besimi te verber. Si ndahen shtresat ne boten tuaj?
    Ne jemi te ndare sipas fuqive qe zoterojme.Kush
    zoteron me shume fuqi eshte shkalla e pare e keshtu
    me radhe deri sa arrin ne shkallen e fundit.(Shkalla ne
    kete rast ne kuptimin figurativ.) Po kjo eshte e kunderta e sistemit tone?
    Pikerishte ketu qendron e gjithe historia.Ne jemi te
    detyruar qe te jemi e kunderta e rraces
    njerezore.Nese njerezimi do te fuqizohet ne do te
    dobesohemi.Nese njerezimi do te dobesohet ne do te
    fuqizohemi.Nese njerezimi shkaterrohet ne do te jemi te perjetshem,por nese njerezimi vazhdon
    ekzistencen e tije,jeta jone e ka nje kufi. A keni ju nje lider?
    (Heshtje.) (Zhurma te forta,dhe nuk pergjigjet.) Cili eshte drejtuesi juaj?Ose si funksionon sistemi juaj
    komandues(drejtues)?
    (Perseri nuk pergjigjet)(Pas pak castesh dhe shume
    lutjesh e detyroj qe te flase)
    Nuk te pergjigjem per pyetjen e pare pasi nuk kam
    deshire.Por po te pergjigjem per te dyten. Sistemi yne funksionon si sistemi i perrallave ne librat
    e shenjte. Ji me i qarte?(Po mbaronte afati i nates).Per ke
    perralla e ke fjalen,fol?
    (Nderkohe po vereja se po e humbisja kontrrollin dhe
    e ndjeja qe nuk mund ta mbaja edhe per shume gjate)
    Une kaq kam per te te thene.Nese do te dish me
    shume,duhet qe te me detyrosh te flas. (Nderkohe nata mbaroi dhe kendezi kendoi per here te
    pare.Duke mos pasur me kontrroll mbi te ai u largua
    duke thyer te gjitha qelqurinat e dhomes ku e mbajta
    te “lidhur”.Keshtu une mora nga Arkazeli te gjithe
    informacionin qe desha me perjashtim te disa
    pyetjeve.Per te cilat ai kundershtonte me shume ngulm qe te mos pergjigjej.) Nderkohe qe une po beja ritualin e mbylljes se portalit
    djelli lindi,dhe kendezi kendoi per here te trrete.Qe
    nga ajo dite e kam therritur Arkazelin shume e shume
    here por ai nuk me eshte pergjigjur,dhe ne vend te tij
    me erdhi dikush tjeter por kjo eshte nje histori e cila
    duhet te prese. Shpresoj qe te gjithe te keni perfituar dicka nga kjo
    histori,dhe gjithashtu shpresoj qe te kini nje mendim
    te ri per xhindet dhe boten e tyre.Se fundja ne jetojme
    ne ta dhe ata ushqehen me ne. PS: (Gjithashtu e pyeta edhe per Alienet apo per
    simbolet e sotme dhe ato te te ardhmes,por nuk po e
    bej publike kete pjese)

Kosovė e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    Tipiku, shum shum tem e bukur, te gjitha postimet i kam lexuar, te gjithame kan pelqyer,
    Por keto te fundit nuk ju besoj se mund te ndodh nje magji per te dashuruar ose per te haruar dike qe e dan,
    A mund te na sjellesh fakte qe i ka ber dikush keto dy magjit e fundit, dhe qe ka funksionu,
    Te pershendes,

E ty MESIA4EVER po nese nuk te pelqen tema, atehe kerko tjera tema, e nuk ki nevoj te kundershtosh,
    Ka disa postime qe as une nuk ju besoj, por nuk do the thot qe duhna me kundershtu temen ose TIPIKUN,
    Se nuk po me fut njeri me zor ketu per telexu,

Vazhdo TIPIKU me temen, shum e qelluar

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga aska_peja Lexo Postimin
    Tipiku, shum shum tem e bukur, te gjitha postimet i kam lexuar, te gjithame kan pelqyer,
    Por keto te fundit nuk ju besoj se mund te ndodh nje magji per te dashuruar ose per te haruar dike qe e dan,
    A mund te na sjellesh fakte qe i ka ber dikush keto dy magjit e fundit, dhe qe ka funksionu,
    Te pershendes,

E ty MESIA4EVER po nese nuk te pelqen tema, atehe kerko tjera tema, e nuk ki nevoj te kundershtosh,
    Ka disa postime qe as une nuk ju besoj, por nuk do the thot qe duhna me kundershtu temen ose TIPIKUN,
    Se nuk po me fut njeri me zor ketu per telexu,

Vazhdo TIPIKU me temen, shum e qelluar
    Tema eshte e mire, me pelqen tema dhe postimet vertete, sidomos pretendimet e tij qe ka folur me demone (egjine). Une besoj ne ekzistencen e botes shpirterore. Disa postime te tij me pelqejne, disa jo sidomos keto ritualet per magji e ftese te demoneve. Respekt per te eshte me i moshuar se une, eshte shqiptar e ka respektin e sinqerte timin.

Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Atehere,nuk di nga tja filloj e cfare te them me perpara ! Nuk e besoj qe ato gjera me kane ndodhur vertet,por kur e mendoj thelle thelle me fut ne mendime te frikshme ! Shkurt behet fjale per lojen Ouija Board !
    Kete loje kam nisur ta beje para disa vitesh,dhe mbaj mend qe kur e bera kete loje per here te pare kam qare me ngasherim !! Thirra shpirtin e gjyshit tim,dhe nuk me besohej qe po flisja ...
    me dike qe se kisha njohur kurre,por qe e doja pa mas,ashtu me imazhin qe kisha per te !
    Kete loje e kam bere disa here ! Flisja shpeshhere me gjyshin,dhe ai shpeshhere me thoshte "Kam ftohte" !
    Tani kur e mendoj,them si kam pas guxim qe e kam bere,eshte dicka e frikshme,aq me teper ne oret e vona te nates,por ne momentin kur e beja ate loj,nuk ndeja ASGJE !
    Nje dite kur po e beja kete loje,gjyshi me tha "Mbani R..(emrin e gjyshes,pra gruas se tij)
    I thash pse?!
    Sepse kete jave do e vdes Th..(emri i vllait te gjyshes sime) !
    Nuk i besova te them te drejtjen.. Asgje nuk i besoja,po prapseprapth dicka me shtynte ta beja shpesh ate loje !
    Ditet kalonin dhe jo me shum se 5 dite,vllai i gjyshes sime vdiq !!
    1 dite tjeter,bera perseri kete loje me motrat dhe kushurirat e mija,me qellim qe do te flisnim me gjyshin !
    Por na tha qe nuk jam E..(emri gjyshit tim)
    I tham kush je ?!
    Si perfundim ai ishte 1 shpirt qe quhej AXHAXHA..! Ishte nga 1 shtet i huaj,qe emrin nuk e mbaj hic mend,dhe ishte vetem 6 vjec!
    Keto ishin te dhenat qe na tha !
    U fixuam keq kesaj loje,dhe e benim vazhdmisht..dhe gjithmone na dilte Axhaxha !
    Ky i thoshte motres sime qe 'je shume e bukur' !
    Dhe ne qe gjithmon qeshnim !
    Nje dite tjeter po e benim kete loje me gjyshin nga ana e mamit !
    Kur ne dhome hyn mami jone. E pyetem gjyshin kush erdhi tani?!
    Kot per ta vertetuar qe ato qe thoshte ishin te verteta ! Dhe ai tha emrin e mamit tone,gjithashtu tha,qe ti thoshin asaj te vinte aty,sepse e kishte marre shume malli !
    Normalisht ne nuk i tham,sepse do na quante te cmendura !
    E nejse,keto peripecit keshtu na ndodhnin gjithmon,e nuk dua te zgjatem e te them cdo fjale e fjali,por dua te them dicka qe na ka mbet ne mendje !
    Ishte darke dhe ne dhome isha me motren dhe kushuriren ! Po flisnim me gjyshin tone,une me motren ! I tham na jep 1 prov qe te besojme qe je ti. Cfare tha ai?!
    Fik dhe ndiz qiriun i tham ne !
    Pam q qiriu vetem sa u lekund,por nuk u fik !
    Ne i tham nuk te besojme !
    Ai tha 'nuk mund ta fik,sepse ju do keni frik' !!
    Ne ato momente motres sime i ra celulari me numer privat ! E hap dhe nuk degjonte asnje,pervecse 1 frymemarrje ! Nderkoh kushurira ime hapi deren e dhomes,dhe kercitja e deres se dhomes u degjua nepermjet telefonit qe motra ime kishte ne vesh,pra sikur ai qe po merrte ishte brenda dhomes !!
    Tmerr ! Qe ate dite nuk e kemi bere me ate loje, !
    Se harrova te thoja pak me larte,kur flisnim me ate ashtuqujaturin Axhaxha me kushurirat,naten vone 1 kushurirs sime i ishte bere 1 ze qe i thoshte 'Me keni lene shpirtin jashte' !
    Po nuk e dime,ishte vertet ze apo ju be kesaj ne enderr ! Dhe pikerisht asaj qe nuk i besonte keto dhe tallej me ne gjate gjithe kohes !!
    Dhe mua vet qe i kam perjetuar keto,me duken genjshtra,nuk ju besoj,por kur i mendoj thelle them 'si mund ti mos i besoj kur mkan ndodh vet mua"???

Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Ishte Vjeshte !
    Dhe ne fakt e urrej kaq shume kete stine sepse me ndau nga njeriu qe doja me shume ne jete .. MAMIN tim .
    Kishin kaluar 2 muaj tashme qe ajo sjetonte me e une isha akoma aq e lenduar dhe e tronditur .
    Sdq jeta vazhdonte dhe mduhej t vazhdoja jeten pa te
    Ishte nje dite shiu qe po rija n dritare e po shikoja pikat tek trokisnin n xham.
    Po rija e vetme dhe duke menduar aq sh gjera h...
    umba nen kujtimet e trishtuara dhe sdoja te dija asgje tjeter.
    Ishte kohe sh e keqe shiu spushonte.
    Papritur degjoi nje ze ..
    U habita pasi ne shpi skishte asnjeri.
    Me dukej si zeri i nje femije e dola t shikoja jashte,por vec shiut skishte asgje tj.
    U ktheva te dritaria dhe e degjoja akoma ..
    Mberi pershtypje dhe vendosa t dilja jashte portes te shikoja.
    Eca pak dhe kur e shoh veten n ruge e lagur qull
    Qielli ishte nxire dhe u frikesova shume .
    Duke u kthyer ne shpi jashte portes shoh nje plake te njohur dhe e veshur e gjitha me te zeza si gjithmone ...
    Ajo jetonte diku n lagjen time por une kisha ikur jashte Shq e si njihja mire.
    Thashe me vete eshte cmendur kjo apo une
    Gjths e pyeta cfare donte tani ktu ?
    Ajo m tha : nese ti vazhdon vuan e qan cdo dite une skam ku te shkoi !!!
    Nga e di ti qe une po vuaj i thashe ?
    Por ajo smu prgj thjesht m shtrengoi doren dhe u largua ngadale duke folur me veten e saj.
    Me erdhi sh keq pasi duart e saj ishin akull te ftohta
    U futa brenda dhe isha aq e trishtuar sa sdija cte beja
    Te nesermen erdhi nena te dhoma ime e donte te dinte nese jam mire,edhe pse ajo e kuptonte kur dicka spo shkonte.
    E pyeta per ate plaken dhe i thashe perse e quanit shtrige ?
    Ajo m tha se seshte mire te fls per te vdekur bije.
    Mbeta e shokuar !!!!
    Por si ka mundesi i thashe ??
    Eh sduhet te fls per te pasi ajo ishte sh e cuditshme e ne ndaj e quanim shtrige.
    Une paskam folur me nje te vdekur ?? thoja me veten time ..
    Skisha ze me te flisia e ti tregoja asnjerit ... Fundja edhe po ti tregoja kush do mbesonte ???
    Por tani qe jam me e qete une mendoj qe edhe sikur iluzioni im te kish qen ajo plake donte te thoshte se une sduhej te qaja e te vuaja aq shume pasi shpirti i MAMIT tim spo prehej ne paqe pasi kishte lene nje vajze te vogel,te vetme e t pashprese... te cilen se zinte gjumi asnje nate pa lot n sy ...
    Une skam folur me asnjeri per kte gje e ndaj vendosa ta pub ktu,ndoshta ndonjeri nga ju do e kuptonte vuajtien time

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •