Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët nga Kosova)

Votues
71. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po (ndjek fe, praktika fetare dhe feja është shumë e rëndësishme për mua)

34 47.89%
  • Jo (jam ateist, agnostik, nuk i dua fetë, jam jofetar por mund të bësoj në një fuqi të mbinatyrshme)

37 52.11%
Faqja 0 prej 22 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 213
  1. #-9
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

A jeni fetar? (Vetëm për shqiptarët e Kosovës)

Megjithëse është hapur një sondazh i tillë këtu, dhe regjistrimi i popullsisë në Shqipëri nxori më shumë se 70% të popullsisë jofetare, ka prentendime nga disa anëtarë të këtij forumi se shqiptarët e Kosovës janë shumë fetarë.

Prandaj dua të di:

A jeni fetar? Përgjigjuni vetëm nëse jeni nga Kosova ose banoni në Kosovë.

2. #-8
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Zero fetar

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Aspak fetare!

4. #-6
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Megjithëse është hapur një sondazh i tillë këtu, dhe regjistrimi i popullsisë në Shqipëri nxori më shumë se 70% të popullsisë jofetare, ka prentendime nga disa anëtarë të këtij forumi se shqiptarët e Kosovës janë shumë fetarë.

Prandaj dua të di:

A jeni fetar? Përgjigjuni vetëm nëse jeni nga Kosova ose banoni në Kosovë.
    E nese rezulton se jan fetar, çfar do t'besh ti ? Do ti vrasësh apo do t'i debosh per n'Arabi ?

PS: A je normal ti, shoku "edwin" ?

5. #-5
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    E nese rezulton se jan fetar, çfar do t'besh ti ? Do ti vrasësh apo do t'i debosh per n'Arabi ?

PS: A je normal ti, shoku "edwin" ?
    ? Nuk jam une ai qe po pretendoj. Perderisa e njoh Kosoven mire, dua te hedh poshte pohimet e disa personave si Angmokio etj. qe me thone se Kosova eshte krejtesisht fetare. Ne Arabi do te debohen vetem ata qe duan te na e zhdukin gjuhen e zakonet tona, e te na imponojne zakone arabe.

6. #-4
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    ? Nuk jam une ai qe po pretendoj. Perderisa e njoh Kosoven mire, dua te hedh poshte pohimet e disa personave si Angmokio etj. qe me thone se Kosova eshte krejtesisht fetare. Ne Arabi do te debohen vetem ata qe duan te na e zhdukin gjuhen e zakonet tona, e te na imponojne zakone arabe.
    Qetesoi nervat, se askush nuk don ta humb gjuhen tende e gjuhen time.
    Kosova eshte shtet laik, edhe n'qofshin 100% praktikues.

Nese je praktikues, nuk te ben kriminel dhe mos merr ho keshtu, e t'a besh armik çdo shqiptar pa te ber asnje faj ty ! Beri thirrje mendjes, e pusho pakes.

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Aspak fetare
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e Orteku
    Anëtarësuar
    17-08-2006
    Postime
    79
    Aspak , dhe të gjithë të njohurit dhe familjaret e mi , nuk janë .
    Feja e shqiptarit është shqiptaria.

9. #-1
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Ka ateist ne Kosove, por jane nje pakic, te cilet u bene ateist jo per shkak se studiuan shume dhe u bene 'te ndritur', por ata rane ne trag te rrymes ateiste te disa shqipetareve te shqiperise ne pergjithesi nepermjet internetit dhe forumeve te ndryshme dhe disa te dikurshem ishin viktim e ideologjise Enveriste, te ciles vetem zerin ia kiishin ndegjuar.. Per ndryshe, shumice te shqipetareve ne Kosove jane besimtar, te civilizuar dhe me kultur te larte... Problem na ka mbetur vetem papunesia, e cila dita dites vyshket dhe Kosova po gjallerohet sa me teper, po perparon me hapa te ngadalshem, por te sigurt, perkunder pushtetaseve dibidusa qe kemi.. Eshte kenaqesi te jetosh ne Kosove, ka plote gjalleri, ndjehet fryma tolerante tek cdo njeri e cfare te them tjeter. Jam krenar qe jam shqipetar, ketu kam lindur, ketu jetoj, ne token e te pareve te mi, ne Dardanin time dhe ketu ne emer te Zotit do te vdes.

Ps. Ti a deshiron te helmosh edhe poppullin e Kosoves me fryma te ndryshme qe shkaktojne vetem jo-stabilitet dhe percarje ne mes vellau vellaut?! Madje dhe naiv tregohesh, kinse zdi gje per shqipetaret e Kosoves dhe pyet me kureshtje!

Vellezer dhe motra shqipetare qe jetoni ne Kosove, mos ia lejoni vetes te bieni ne keso lloj gracka te ngritura nga soji i ketij njeriu qe ka hapur kete teme...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 20-09-2012 më 13:27

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    JO................... po besoj ne nje fuqi ...............

Faqja 0 prej 22 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •