prane te dashurve te mi...
Keni pushim per vitin e ri?
prane te dashurve te mi...
Keni pushim per vitin e ri?
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
jasht me shoqeri, muzike, dhe pije te mira
a thoni nje deshire me vete cdo kembim vitesh?
What goes around---comes around
jo, asnjehere...nuk i kushtoj shume rendesi kesaj feste,,,eshte vetem nje nderrim date(viti) ne kalendar, por meqe feston e tere bota, behem edhe une sikur po festoj...
Po ju, mendoni deshire ne nderrimin e moteve?
Po nuk na pat zėn gjumi ...pse jo ...
Vendi mė i bukur qė keni vizituar?
♥ Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd... ♥
Dubai...dicka ndryshe nga vendet tjera...
Xhelozia! Cfare ndikimi ka ajo ne nje marrdhenje?
personalisht mendoj se xhelozia eshte "gangrena" e nje lidhjeje..
ne c'rast do te beheshit xheloz per partnerin tuaj?
Nese me thot punoj deri ora 16 dhe me vjen ne shtepi tre ore me vone,ose me thote dal me shoke dhe rrin me "shoke" 5 ore -fjala bie
a e kam te drejte? (perndryshe e di se do xhelozoj shume)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
ske drejt tetovare lol
po me i pas dal naj sen papritun?
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
fare nuk ke te drejte , e dashur .... duhet gjithmone te presesh spjegimin... nese eshte dicka qe nuk perseritet.. s'ke pse i ve flaken qetesise tende.
a do te pranonit per partner dike qe eshte me i ri se ju? (per gocat e forumit kjo pyetje)
po me i pas dal naj sen papritur ekzistojn celularet dhe do me duhet te me lajmeroj...
ps/ epata kete pergj.ne ato raste nese kjo gje do te ndodhte c'do dite,shpesh here...
Jo,s'do te kisha mare nje me te rri se une,sepse sipas shkences truri i meshkujve piqet me von se truri i femrave,po e mora moshatar me mua ai ka koka duhet te jet nja dy vjet pas,ehhh po e mora me te rri c'ka u be
gjithsesi s'eshte argument i forte ky se ka edhe meshkuj te pjekur,por jo s'me pelqen kjo...
Si do te reagonit nese partneri i juaj bene sic i thot familja....(ndryshe thene "djali i mamit" ,per c'do gje ta pyete ate ose motrat- do ta duronit kete gje)
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt