Si jan kushtet me vize turistike te vij ne amerike,e di se ne te zeze duhet te punoj do ta kem veshtir ne fillim,por me intereson nje gje neqofse lajmerohem atje si te vij ne emigracion kam degjuar se paku per dy vjet mundem ta fitoj statusin a esht e vertet,ju lutem ndonje informacion dhe neqofse kam drejt ta fitoj statusin se jam i martuat baba i dy vajzave 3 vjec dhe 8 muajshe,a kam drejt pastaj ta terheqi familjen ne amerike shoqen me femijet,ju lutem per ndihme se dua ta mar vizen b1/b2 ose vize per leje pune H1-B,por pastaj si te gjindem dhe per sa kohe e fitoj statusin ose ndodh e kunderta te me kthejn per gjithmon
ju falemnderit shum