Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 73
    i/e regjistruar Maska e erriii
    Anėtarėsuar
    15-04-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    416

A do ta nderprisnit dashurine ne mes nese do zbulonit se e dashura nuk eshte e virgje

Po e hap kete teme pasi nje pjese e madhe e djmeve ketu ne shqiperi e sidos e atyre q jetojne ne qytete informale ( te vogla ) e kane pothajse te pamundur qe te kurorezohen me nje vajze e cila e ka humbur virgjerine me dike tjeter apo ka qene e lidhur me pare me dike tjeter.
    Pres qe pervec se pergjigjes nje pergjigje te shkurter te kete dhe ndonje opinjon se si mund te bejme per ta ndryshuar kete mentalitet apo pse duhet ta ndryshojme etj

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    shiko ti vajze....dua te jap nje mendim ....nuk eshte problemi aty qe te gjithe djemt duan te jen ne mentalitetin e dikurshem......kur nje djal i beson nje vajze se ka pas nje lidhje ka gabu ka gabu ....po qka me ba qe e qysh me dite qe ajo vajza sja ka kput hiq nja mas njave a ku me dite cili jam une aty ......qaty eshte problemi ....me sigurt ndoshta eshte nje e ndame qe ka pas nje burr e dieht qe ka pas nje burr se sot nje beqare e ku ta di se sesa ...une mendoj qe shume djem kane kete frike.....

i/e regjistruar Maska e erriii
    Anėtarėsuar
    15-04-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    416
    si fillim pershendetje toni 54
    une jam djale jo vajze

po te pergjigjem pak idese tende pa dashur te te ofendoj

nje vajze jo e virgjer besoj nuk eshte aq e veshtire per tu kuptuar se sa te dashur ka pas apo sa ka nderruar pasi ate e tregon vete pjekurai e nje vajze se cfare eshte dhe sjellja e saj ne situata te ndryshme dhe vete mashkulli disa gjera duhet ti kuptoje jo vetem te besoje se cfare i thone.
    nese merr nje grua te ndare ajo mund te jete edhe me keq sesa nje vajze e pamartuar sepse edhe ajo mund te ket bere tradheti gjate marteses dhe kjo eshte akoma me e rende per nje mashkull
    dhe nese shum djem do ta bejne martesen me frike atehere i bie qe gjithe jeten do e kalojne nen ndjenjen e frikes dhe jo te dashurise .....

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga erriii Lexo Postimin
    si fillim pershendetje toni 54
    une jam djale jo vajze

po te pergjigjem pak idese tende pa dashur te te ofendoj

nje vajze jo e virgjer besoj nuk eshte aq e veshtire per tu kuptuar se sa te dashur ka pas apo sa ka nderruar pasi ate e tregon vete pjekurai e nje vajze se cfare eshte dhe sjellja e saj ne situata te ndryshme dhe vete mashkulli disa gjera duhet ti kuptoje jo vetem te besoje se cfare i thone.
    nese merr nje grua te ndare ajo mund te jete edhe me keq sesa nje vajze e pamartuar sepse edhe ajo mund te ket bere tradheti gjate marteses dhe kjo eshte akoma me e rende per nje mashkull
    dhe nese shum djem do ta bejne martesen me frike atehere i bie qe gjithe jeten do e kalojne nen ndjenjen e frikes dhe jo te dashurise .....
    tani po e di se mendova vajze pasi hera e pare qe ju shof ketu............ok ky eshte mendim i juaji....

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    >...do ta bejne martesen me frike atehere i bie qe gjithe jeten do e kalojne nen ndjenjen e frikes..
    e vėrtetė, nuk vlen qė robi ta kalojė kėtė! Frik ėshtė e ngulitur, ėshtė instikt, por ja vlen tė luftosh qė ta pakėshosh

>e kane pothajse te pamundur qe te kurorezohen me nje vajze...
    e vėrtetė dhe kjo nuk ėshtė diēka qė mund tė ndryshojė me bisedė! por me dėshirė nga personi, eksperienca, pėsime, dhimbje! dhe vullnet tė pėrmirėsosh veten

>si mund te bejme per ta ndryshuar kete mentalitet
    mbase psikanaliza nė kombinim me vullnetin e personit (supozojė nuk jam ekspert), ose ndryshe vullneti i personit dhe eksperienca/humbja/dhimbja.. nuk ndryshohen (besoj unė) kėto mendime pa dhimbje! sepse fjalėt i merė era kur pėrballesh me realitetin!

>pse duhet ta ndryshojme
    krejt sinqerisht do flasė.. kur bėn sikur dhe njė pėrparim tė vogėl (me mundim natyrisht) nė pėrballimin e kėtyre shqetėsimeve dhe pastaj shikon pas ku ishe dhe ku je.. e bėn kryqin 100 herė dhe faleminderon dhe thua gjallė nė botė nuk dua tė kthehem pas!! Pra kjo "gjallė nė botė nuk dua tė kthehem pas".. ėshtė argumenti tim pėrse duhet tė ndryshosh!

Kėto shqetėsime janė tė lidhura fortė me vet-vlerėsimin, vet-besimin, vet-konfidencėn etj ėshtė vuajtje e stėrmadhe tė kesh mangėsi nė kėto gjėra.. mungesa/dobėsia nė kėto aspekte ėshtė diēka qė krijon dhimbje tė madhe, nuk ja vlen qė robi ti vuajė kėto!

Harrova ti pėrgjigjem titullit..
    Nuk do ndėrpreja diēka, nuk jam nė atė kategori! Po ke fuqinė ta ndėrpresėsh mė lindet pyetja.. ėshtė e sigurt qė bėhet fjalė pėr dashuri?? se nuk di qė dashuria e vėrtetė ti lidhet me gjėra tė tilla!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga user010 : 18-10-2012 mė 19:08

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Lejohen femrat me repliku ktu ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Lejohen femrat me repliku ktu ?
    jo
    vetem nese i pershtateni mentalitetit tone
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une do e kisha nderprere per vete.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Mia nderprere me duket shume bujare .une do e vrisja dhe SDo beja ze
    JO SEKS PARA MARTESE

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •