Fiton Barcelona
Ndeshja mbyllet nė barazim
Fiton Real Madrid
Postuar mė parė nga letaa Fiton REAL MADRID ska diskutim ketu Po pra me rezultanin 3 me 2 per Barcen
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Po pra me rezultanin 3 me 2 per Barcen joo gabim je,, e shohim sondee ... veq mos merziteni shum ju te barces
Dita e harxhuar mė kot ėshtė ajo e kaluar pa qeshur.
Postuar mė parė nga letaa joo gabim je,, e shohim sondee ... veq mos merziteni shum ju te barces Oki. Une keshtu e kam ndu bastoren Barca - Real 1 Aj.Milano - Inter X Marseille - Paris SG X : Per kete ka me fitu Barca se kam lu bastore ha ha ha
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Oki. Une keshtu e kam ndu bastoren Barca - Real 1 Aj.Milano - Inter X Marseille - Paris SG X : Per kete ka me fitu Barca se kam lu bastore ha ha ha i sa keq me vjen do i humbesh paret mendo edhe 1 her sa esht heret
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Oki. Une keshtu e kam ndu bastoren Barca - Real 1 Aj.Milano - Inter X Marseille - Paris SG X : Per kete ka me fitu Barca se kam lu bastore ha ha ha Edhe une e kam lujt Barcen 1 dhe Milan - Inter X. X e kam fut edhe Shtutgard - Leverkusen. Sonte mendoj se do te del: Barca 4 - 2 Real Madrid
Postuar mė parė nga illyrian rex Edhe une e kam lujt Barcen 1 dhe Milan - Inter X. X e kam fut edhe Shtutgard - Leverkusen. Sonte mendoj se do te del: Barca 4 - 2 Real Madrid edhe ti i humbe paret
Postuar mė parė nga letaa edhe ti i humbe paret E di Por jo nga ndeshja Barca - Real
Postuar mė parė nga illyrian rex Edhe une e kam lujt Barcen 1 dhe Milan - Inter X. X e kam fut edhe Shtutgard - Leverkusen. Sonte mendoj se do te del: Barca 4 - 2 Real Madrid Ty po dojkan me te dal pare ma shume se mu. Haha
Postuar mė parė nga Lexuesi_ Ty po dojkan me te dal pare ma shume se mu. Haha Po mer po, ne tikete po dalin sa te duash. lol
Ne nuk bejm komente ne vetem fitojm :=)
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt