Juventus dhe Shakhtar Donetsk.
Juventus dhe Shakhtar Donetsk.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Chelsea
Juventus (edhe pse Shaktar eshte bere nje skuader e forte nuk mendoj qe kalon grupin)
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Chelsea dhe Shahktar.
Juventusi do te ishte me shume fat nqs do te merrte nje barazim ne te tre ndeshjet qe luan jasht fushe. Ndersa brenda mendoj se mund te lej pike me Chelsean ose Shkhtar, ose me te dyja bashke.
Per fat te keq, Juves do t'i mungoje ndihma e arbitrave ne CHL ...![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Shakhtari eshte ekip goxha i mire, Juventusi dhe Chelsea duhet te bejne shume kujdes, sidomos ne Ukraine. Nordsjaelland ekip qe do mbaroje me 0 pike.
jUVE jUVE jUVEEEEEEEEEEEEEEE
I'm proud to be @Lbanian
1.Juventus
2.Shahkatr
3.Chelski
4.Nordsjęlland
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Mbreme kam pare Chelsea ne nje super forme ne pjesen e pare. Kisha kohe qe nuk e shikoja Chelsea aq mire, me aq shume qarkullim topi. Ne pjesen e pare mbajtja e topit ishte alla Barcelona per Chelsea, deri ne minuten e 40 ne mos gaboj mbajtja e topit ishte 61 me 39 per Chelsea. Pervec kesaj, po sulmonte dhe ai Oscar bashke me Ramires kane shkelqyer te dy.
Pastaj ne pjesen e dyte ndryshoi melodia. Juventus e rriti nivelin e lojes mjaftueshem dhe meritoi plotesisht barazimin. Futja e Kualjareles ne loje ishte pozitive, ndersa nga ana tjeter, nxjerrja e Ramires nga loja per Chelsea ishte vetevrasje. Me kete nderrim Di Matteo i fali barazimin Juves. Ramires nuk bie ne sy shume, por eshte ai lojtar qe mban mesfushen. Mos te them sot per sot nje nga mesfushoret me te mire ne ate rol.
Gjeja me e shemtuar e lojes ishte ajo nderhyrja e Bonucci ndaj Oscar. Ajo nderhyrje ishte per tu ndeshkuar me karton te kuq direkt dhe lojtari duhet pezulluar minimumi 2 ndeshjet e ardhshme. Ishte nderhyrje e qellimshme, pa top dhe ajo shkelja e zgjatur ne kavilje ishte Alla Pepe. Turp per futbollin.
Dhe si perfundim, goli i Oscar ishte i mrekullueshem. Nje nder golat me te bukur qe kam pare ndonjehere. Ishte fantastike menyra se si kaloi topin mes kembeve te Pirlos, u ē'markua nga 2 lojtaret Juventin dhe beri nje Parabol Fantastike.
Per mua ky do te jete Goli me i bukur i Champions League te ketij sezoni. MAGJIK
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Makabet 61% me 39% per chelsea deri ne minuten e 40??!!!!
Pastaj brenda 5 minutave juvja e ktheu possesion of the ball ne 45% ne 55% per juven?!!
Si ka mundesi kjo gje? Lool
Na ler neve qe e pame ndeshjen live te komentojme rreth ndeshjes se sje ti per kete gje.
Me vone do sjell video rreth ndeshjes () e te komentoj rreth saj se milaneshat sjane per kete gje.
Une nje pyetje kam : Kur e ka fituar Juventusi per here te fundit champions L? DHe pyetja dyte, edhe sa kohe duhet qe ta fitoje ate?
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Krijoni Kontakt