Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e drummer73
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    20

Smile A di kush te me thote.

A mund te me thote njeri me saktesi ose perafersi se sa mund te jete pagesa ne gjermani per teknik ashensoresh,ne qofte se keni hollesira te ketij lloji jeni te lutur ti thoni.Ju falenderoj shume per pergjigjet tuaja ne lidhje me temen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2011
    Postime
    115
    Ne Gjermani kjo quhet mekanik ashensoresh dhe rroga mujore eshte 1900-2000 euro ne muaj, kjo nga nje faqe zyrtare e rrogave ne Gjermani, ndersa po te jesh per lidhjet elektrike rroga eshte 2400-2600 euro ne muaj, rrogat levizin sipas qyteteve, ne Berlin mund te jete pak me e ulet, por prape merr kenaqshem, varet nga eksperienca qe ke, gjithe te mirat.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kjo shume qe te permendur eshte brut apo net, net dmth sa merr realisht ne dore, brut sa shkruhet dhe me pas hiqen taksat qe mbahen per sigurimet shoqerore....
    te jete net, qenka mire fare , pune pa stres...........
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    20
    Citim Postuar mė parė nga Nardi89 Lexo Postimin
    Ne Gjermani kjo quhet mekanik ashensoresh dhe rroga mujore eshte 1900-2000 euro ne muaj, kjo nga nje faqe zyrtare e rrogave ne Gjermani, ndersa po te jesh per lidhjet elektrike rroga eshte 2400-2600 euro ne muaj, rrogat levizin sipas qyteteve, ne Berlin mund te jete pak me e ulet, por prape merr kenaqshem, varet nga eksperienca qe ke, gjithe te mirat.
    Te falenderoj per informaten.

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    20
    Se sa te mbesin ne dore pasi paguan taksat as nuk e kam idene,po mundohem te marr informata ne lidhje me pagat qe jepen per kete profesion,kam 15 vjet qe e ushtroj dhe kam instalu me qindra nga fillimi deri ne fund me elektrike e mekanike,por ashensoret ndryshe jane ne nje shtet e ndryshe ne nje shtet tjeter(si ide eshte e njejta por ndryshojne veglat ,panelet,motoret,butonat etj,por ne pergjithesi jane me te njejtin funksion.)Kam degjuar se edhe veriu i gjermanise ka paga te mira por s'kam informata te sakta.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •