a mund te na tregoje dikush me hollesisht per ministrin e mbrojtjes ne maqedoni..une po shoh reagime dhe edhe falje nga ky minister por spo jam shume brenta problemit..ai beri nje vizite tek nje lapidar..maqedonasit u hidheruan..a ishte vetem ministri apo pati edhe eprore te tjere te ministrise..a ishin vetem shqipetare ne kete vizite apo edhe maqedonas..a ka shqiptare te maqedonise te graduar ne rradhet e ushtrise maqedonase apo eshte vetem ministri shqiptare dhe te tjeret jane maqedonas..dicka me shume...