uaa si nuk e paska gjetur njeri foton time. eshte seriali "the walking dead"![]()
uaa si nuk e paska gjetur njeri foton time. eshte seriali "the walking dead"![]()
ou Broken, ta kisha pare une me pare do ta kisha gjetur eshte skene nga sezoni i katert
po marr pjese edhe une, po e vendos nje foto nga nje serial tjeter .
![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Ku e pe qe e kan sha? Mos u beso fort gazetarve, se kritika spektatore ne IMDB asht 9.1/10, ndersa ne nji website te njohur francez asht 4.7/5. Gjith ata qe kam taku dhe e kan pa, m'kan than "shum i papame" sipas fjaleve te tyne lol. Ka munsi ta shijoj kyt jave, po pata koh.
Gjithashtu kam qef te shoh Gone Girl te Fincher-it, ma kan ēu ne qiell.
#Arvima kujdes! Ka shum te pabes ne forum![]()
D'Oh!
gazetaret e kane share, me c'kam lexuar e degjuar nga te tjeret... po nejse, s'ka me rendesi se c'kane thene te tjeret se e pashe vete. ahh te thone c'te duan, Nolan mbetet gjenial ne idete e tij dhe ne realizimin e ketyre ideve. filmi te mban lidhur gjate gjithe kohes, edhe pse nuk mungojne gabimet, skenari shpesh here eshte cik shume pompoz, duhej rishikuar ne disa dialoge per mendimin tim, fundin s'kishte pse ta zgjaste aq shume, disa gjera nuk perputhen dhe krijojne konfuzion nese i analizon, ne fund mundohet te qetesoje njerezimin me nje mesazh superpozitiv (kjo mund te kritikohet, por per mendimin tim eshte koherent me te gjithe rrjedhen e filmit), ne imax skenat e hapesires jane spektakolare. mua me pelqeu ne pergjithesi. ka difekte sa te duash, por jane te pakte ata qe do ishin te zote te realizonin dicka te tille![]()
Duke qene se eshte sci-fi jane munduar te paraqesin disa elemente te vecanta, per te perfaqesuar rracat aliene si dhe te shtjellojne personazhet. Sezoni i pare eshte i ngadalte, sa per tu futur ne teme se per cfare behet fjale. Nuk mund te gjykosh nje serial qe ne sezonin e pare mendoj une, sepse ka seriale qe nuk te lene asnje pershtypje ne fillim por ne vazhdimesi te episodeve ngjarjet behen dinamike dhe terheqese ( nje shembull eshte Breaking Bad, ku sezoni i pare mezi shtyhet ama sezonet me pas jane ti shohesh pa ndalim ). Gjithsesi eshte edhe pune gustoje. Mua deri tani nuk eshte se me ka lene ndonje pershtypje te madhe sikur GOT psh , ama jam kurioze te di si do rrjedhin ngjarjet.
Mos eshte Heroes ? megjithate nuk me kujton gje fotoja, nuk besoj ta kem pare![]()
Six Feet Under
Vendosni ju nai foto.
Krijoni Kontakt