Close
Faqja 27 prej 32 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 319

Tema: Movie Quiz

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Pėr: Movie Quiz

uaa si nuk e paska gjetur njeri foton time. eshte seriali "the walking dead"

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

ou Broken, ta kisha pare une me pare do ta kisha gjetur eshte skene nga sezoni i katert

po marr pjese edhe une, po e vendos nje foto nga nje serial tjeter .

E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

Back!

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Homer, nga ke humbur??

e pe filmin e Nolan, Interstellar? do shkoj ta shoh neser ne imax

kritikat e kane share...ndersa tarantino thote qe eshte nje kryeveper. nolan ka deklaruar qe eshte ne nivelin e 2001:a space odyssey. te shohim...
    Ku e pe qe e kan sha? Mos u beso fort gazetarve, se kritika spektatore ne IMDB asht 9.1/10, ndersa ne nji website te njohur francez asht 4.7/5. Gjith ata qe kam taku dhe e kan pa, m'kan than "shum i papame" sipas fjaleve te tyne lol. Ka munsi ta shijoj kyt jave, po pata koh.

Gjithashtu kam qef te shoh Gone Girl te Fincher-it, ma kan ēu ne qiell.

#Arvima kujdes! Ka shum te pabes ne forum
    D'Oh!

Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    ou Broken, ta kisha pare une me pare do ta kisha gjetur eshte skene nga sezoni i katert

po marr pjese edhe une, po e vendos nje foto nga nje serial tjeter .

Defiance, nje nga tf me kot qe me kane zene syte...e lashe nga gjysma e serise se pare.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Pėr: Back!

Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Ku e pe qe e kan sha? Mos u beso fort gazetarve, se kritika spektatore ne IMDB asht 9.1/10, ndersa ne nji website te njohur francez asht 4.7/5. Gjith ata qe kam taku dhe e kan pa, m'kan than "shum i papame" sipas fjaleve te tyne lol. Ka munsi ta shijoj kyt jave, po pata koh.

Gjithashtu kam qef te shoh Gone Girl te Fincher-it, ma kan ēu ne qiell.

#Arvima kujdes! Ka shum te pabes ne forum
    gazetaret e kane share, me c'kam lexuar e degjuar nga te tjeret... po nejse, s'ka me rendesi se c'kane thene te tjeret se e pashe vete. ahh te thone c'te duan, Nolan mbetet gjenial ne idete e tij dhe ne realizimin e ketyre ideve. filmi te mban lidhur gjate gjithe kohes, edhe pse nuk mungojne gabimet, skenari shpesh here eshte cik shume pompoz, duhej rishikuar ne disa dialoge per mendimin tim, fundin s'kishte pse ta zgjaste aq shume, disa gjera nuk perputhen dhe krijojne konfuzion nese i analizon, ne fund mundohet te qetesoje njerezimin me nje mesazh superpozitiv (kjo mund te kritikohet, por per mendimin tim eshte koherent me te gjithe rrjedhen e filmit), ne imax skenat e hapesires jane spektakolare. mua me pelqeu ne pergjithesi. ka difekte sa te duash, por jane te pakte ata qe do ishin te zote te realizonin dicka te tille

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Defiance, nje nga tf me kot qe me kane zene syte...e lashe nga gjysma e serise se pare.
    Duke qene se eshte sci-fi jane munduar te paraqesin disa elemente te vecanta, per te perfaqesuar rracat aliene si dhe te shtjellojne personazhet. Sezoni i pare eshte i ngadalte, sa per tu futur ne teme se per cfare behet fjale. Nuk mund te gjykosh nje serial qe ne sezonin e pare mendoj une, sepse ka seriale qe nuk te lene asnje pershtypje ne fillim por ne vazhdimesi te episodeve ngjarjet behen dinamike dhe terheqese ( nje shembull eshte Breaking Bad, ku sezoni i pare mezi shtyhet ama sezonet me pas jane ti shohesh pa ndalim ). Gjithsesi eshte edhe pune gustoje. Mua deri tani nuk eshte se me ka lene ndonje pershtypje te madhe sikur GOT psh , ama jam kurioze te di si do rrjedhin ngjarjet.

Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Duke qene se eshte sci-fi jane munduar te paraqesin disa elemente te vecanta, per te perfaqesuar rracat aliene si dhe te shtjellojne personazhet. Sezoni i pare eshte i ngadalte, sa per tu futur ne teme se per cfare behet fjale. Nuk mund te gjykosh nje serial qe ne sezonin e pare mendoj une, sepse ka seriale qe nuk te lene asnje pershtypje ne fillim por ne vazhdimesi te episodeve ngjarjet behen dinamike dhe terheqese ( nje shembull eshte Breaking Bad, ku sezoni i pare mezi shtyhet ama sezonet me pas jane ti shohesh pa ndalim ). Gjithsesi eshte edhe pune gustoje. Mua deri tani nuk eshte se me ka lene ndonje pershtypje te madhe sikur GOT psh , ama jam kurioze te di si do rrjedhin ngjarjet.

Jam i apasionuar mbas tf sci-fi por rracat aliene te karakterizuara shume dobet dhe historite e ndryshmejo interesante me ben ta leja fare.

Nejse, pune shijesh!

Ja te sjell dhe une nje screen nga tf im i preferuar:

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Mos eshte Heroes ? megjithate nuk me kujton gje fotoja, nuk besoj ta kem pare

Six Feet Under

Vendosni ju nai foto.

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Faqja 27 prej 32 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •