Pershendetje!! Une jam Network dhe jam nje user i rregullt i ketij serveri !! Dhe doja te kerkoja Level 5 nga ky server qe te jepja edhe une ndihmen time....Frekuentoj ne chat mbi 5-6 ore ne dite,po ashtu kam edhe nje njohje e mir te komandave ...
Kalofshi Mir !!